AIRAM-ulkovalaistus

Luo pihaan uutta ilmettä iltavalaistuksella. Parannat samalla turvallisuutta sekä pidennät pihan käyttöikää. Hämäräsensorit ja liiketunnistimet varmistavat, että valaistus syttyy automaattisesti pimeän laskeutuessa tai kun puutarhassa liikutaan. Osa valaisimista on varustettu kiinteillä led-valonlähteillä. Vaihdettavien lamppujen valaisimiin Airam suosittelee led-lamppuja. Ne syttyvät nopeasti myös pakkasessa, kuluttavat vähän energiaa ja ovat pitkäikäisiä.

Ulkoseinävalaisimet viimeistelevät talon ilmeen ja tuovat turvaa pimeinä vuodenaikoina. Tärkeän numerovalon lisäksi Airamin valikoimasta löytyy sekä tyyliltään perinteisiin että moderneihin rakennuksiin istuvia valaisimia. Luo harmoninen kokonaisuus pihallesi yhdistämällä saman sarjan pollari- tai pylväsvalaisimia. Pollari- ja pylväsvalaisimiin myydään lisävarusteena maatuki tai maatukisovite, jota käytetään yhdessä betonijalustan kanssa valaisimen tukevaan kiinnittämiseen.

Terassien yhteydessä lasitetut alueet, paljut ja altaat ovat kasvattaneet suosiotaan ja pidentäneet terassien käyttökautta pimenevissä illoissa. Terassilaudoitukseen uppoasennettavat valot kestävät päältä kävelemisen. Myös vaaranpaikkojen, kuten porrasaskelmien korostaminen onnistuu tyylikkäästi valaisimilla. Jatka sisustusta ulkotiloissa: ulkokäyttöön soveltuvat pöytä- ja lattiavalaisimet kestävät sään vaihtelut ja luovat lämpimän olohuonemaisen tunnelman parvekkeelle tai terassille.

Maisema muuttuu illan hämärtyessä. Hallitse puutarhan tunnelmaa kohdevaloilla: peitä pimeällä ja korosta valolla. Suuntaa valokeila kulkuväylälle, pihan upeimpaan puuhun, istutuksiin tai vesiaiheeseen. Kohdevalaistus antaa miellyttävää epäsuoraa valoa ja auttaa tilan hahmottamisessa. Tyylikäs tehokeino on puiden, kivien tai muun istutuksen valaiseminen ikkunoiden läheltä, jolloin näkymistä voi nauttia ympäri vuoden myös sisätiloista.

Easy Connect on helppo tee-se-itse -pihavalaistussarja terasseille, parvekkeille ja puutarhan yksityiskohtien korostamiseen. Et tarvitse sähköasentajaa tai sähkötyökaluja valosarjan asennukseen, koska liittimet ja johdot liitetään toisiinsa käsin. Piilota valaisinjohdot ja kytkennät kasvillisuuden sekaan, pihasoran tai terassilaudoituksen alle.