• Etusivu
  • Sisustus

Älä karta keittiöremonttia hinnan takia

4 vinkkiä keittiökaupoille valmistautumiseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Power Finland Oy
Päivitetty 16.04.2024
parma-keittiö-power-1920x1080

Parma Hedy-keittiö.

Parma-keittiöiden suunnittelutapaamisissa koetaan usein ahaa-elämyksiä. Toiminnalliset mekanismit tuovat keittiön tilasuunnitteluun uudenlaisia mahdollisuuksia. Myös nykyaikaisen keittiön hinta on usein asiakkaalle iloinen yllätys.

Keittiöremontti nostaa monen remontoijan ja rakentajan mieleen mielikuvan suuren budjetin remontista. Tosiasiassa uusien keittiökalusteiden hinta keskikokoiseen keittiöön alkaa muutamasta tuhannesta eurosta. Keittiökalusteiden hinnat ovat siis laskeneet monen mielikuvissa elävästä keittiöremontin budjetista muutaman kymmenen vuoden takaa. Nykyisin keittiöremontti ei myöskään tarkoita vain kauniiden kaapinovien valintaa, sillä keittiöiden kehittyneet toiminnallisuudet tuovat mielekkyyttä arkeen.

Pysy budjetissa: missä voi pihistää ja mihin kannattaa panostaa?

Keittiön hintaan voi vaikuttaa materiaalivalinnoilla. Työtaso kivestä, kvartsista tai massiivipuusta nostaa koko keittiön hintaa. Budjetista tarkalle remontoijalle ilouutinen on, että kulutusta kestävien laminaattityötasojen tarjonta on laaja ja pintakuvioita on tarjolla jokaiseen makuun marmorikuviosta betonijäljitelmään. Myös allas- ja hanavalinnat vaikuttavat keittiökokonaisuuden hintalappuun. Hyviä ja silmää miellyttäviä vaihtoehtoja löytyy myös keskitason budjetilla.

Valitse oikea keittiötaso: Opas materiaalivalintoihin >>

Parma-keittiöt toimitetaan osissa. Itse kasaamalla on mahdollisuus säästää keittiöremontin kuluissa. Rungon osat ovat esiasennettuja, eli kiinnitysosat ovat elementeissä valmiina paikoillaan – ruuveja ja muttereita ei siis tarvitse etsiä pussien pohjalta. Riittää, kun osat liittää toisiinsa, kiristää liitokset ja kiinnittää kaapistot seinään. Asennusohjeiden ja -videoiden avulla keittiön kokoaminen onnistuu ja on mahdollista säästää työvaiheessa, joka sujuu myös remppanoviisilta. Esiasennettujen runkojen ansiosta keittiön kasaamisesta itse onkin tullut jatkuvasti suositumpaa.

Katso, miten helppoa Parma-keittiöiden kokoaminen on.

Monelle tulee yllätyksenä, että vanhojen kodinkoneiden uusiminen tuo myös merkittävää säästöä kodin energiankulutukseen. Uusittu keittiö alkaa maksaa itseään takaisin pienentyneenä sähkölaskuna.

Tiesitkö, että voit saada hyvitystä vanhojen kodinkoneiden kierrättämisestä >>

Jos nykyisen keittiön toiminnallisuudet ovat kohdallaan, keittiön ilmeen kohottamiseen voi riittää pienempikin freesaus. Vetimet vaihtamalla, uusiin tasoihin panostamalla tai yläkaapiston uusimalla keittiön kutsuvuutta voi kohottaa pienellä vaivalla.

<p data-block-key="lqdfg">Parma Ragne-keittiö.</p>
https://www.power.fi/asiakaspalvelu/parma-keittiot/varaa-suunnitteluaika/
Parma Ragne-keittiö.

Kauneus ja käytännöllisyys yhdistyvät – uudet mekanismit antavat uusia vapauksia

Keittiökalusteiden uudet, edistykselliset mekanismit tuovat uusia mahdollisuuksia tilan hyötykäyttöön. Kaapistojen kiinteiden hyllyjen sijaan nyt suositaan ulosvedettäviä ja käytännöllisesti esiin avautuvia hyllyjä. Näin kapeatkin tilat ja keittiön kulmat saadaan hyödynnettyä.

Yhdistelmälaitteet, kuten lieden tasoon integroitu liesituuletin mahdollistavat lieden sijoittamisen esimerkiksi saarekkeelle, mikä ei aiemmin ollut mahdollista ilman erillistä liesituuletinta.

Fiksulla suunnittelulla suuri osa laitteista saadaan halutessa piiloon. Jopa pistorasiat voidaan upottaa keittiötasoon ja oviksi valita vetimettömät kaapinovet: näin voidaan luoda selkeälinjainen ilme. Käytännölliset ratkaisut modernisoivat myös rustiikkisen tyylin keittiön. Esimerkiksi uuni voidaan nostaa lattiatasolta mukavalle työskentelykorkeudelle. Käytännöllisyyden ja kauneuden yhdistäminen on uusissa keittiöissä mahdollista.

Toimivia ratkaisuja sisustussuunnittelijan silmällä

<p data-block-key="lqdfg">Parma Magnora-keittiö.</p>
https://www.power.fi/asiakaspalvelu/parma-keittiot/varaa-suunnitteluaika/
Parma Magnora-keittiö.

Hyvällä suunnittelulla keittiöstä voi tulla kodin kohtaamispaikka. Läksyjä voidaan tehdä saarekkeen äärellä samalla, kun illan ruokaa valmistellaan. Keittokulmaukseenkin mahtuu kaksi kokkia, kun tila on taitaen suunniteltu. Sisustussuunnittelijan koulutuksen omaavat keittiösuunnittelijamme vinkkaavat uusimmista ratkaisuista, joilla keittiötilan potentiaali saadaan parhaaseen käyttöön. Varaa ilmainen suunnitteluaika ja aloita unelmiesi keittiön hahmottelu!

Info

Info

4 vinkkiä keittiökaupoille valmistautumiseen:

  1. Ota kuvia nykyisestä keittiöstä ja näytä ne keittiösuunnittelijalle. Kuvien avulla tilan hahmottaminen käy helposti.
  2. Mikä nykyisessä keittiössä ei toimi? Kirjaa ongelmakohdat ylös, niin ne voidaan ratkaista uudessa keittiössä.
  3. Mitä teet keittiössä eniten? Käytätkö ruoanlaittoon eniten liettä vai uunia? Tarvitsetko tasotilaa leipomiseen vai ahkerasti käytössä oleville kodinkoneille? Usein käytössä olevien toimintojen helpottamiseen kannattaa panostaa suunnitteluvaiheessa.
  4. Mitä keittiöltäsi toivot? Millaisiin toiminnallisuuksiin olet ihastunut kavereiden keittiöissä? Kirjaa toiveet ylös.

Toimiva keittiö on huolella valittujen keittiökalusteiden ja sinulle tärkeimmillä ominaisuuksilla varustettujen kodinkoneiden liitto. Powerista saat laadukkaat pohjoismaiset Parma-keittiöt ja kaikki kodinkoneet saman katon alta.

Tehdään keittiöunelmistasi totta!

Power Finland Oy
Sisustus
asuminen
keittiö
sisustus
sisätilat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82812.jpg
Huolellinen suunnittelu on onnistuneen keittiön perusta
Uuden keittiön suunnitteluun liittyy paljon huomioitavia asioita. Sinulla saattaa olla selkeä mielikuva täydellisestä keittiöstä, mutta ennen kuin unelmat voivat käydä toteen, suunnitelmat on syytä tehdä tarkkaan. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että keittiö on paitsi kaunis ja toimiva myös budjettisi mukainen.Seuraavilla vinkeillä pääset kohti uutta unelmakeittiötäsi.
20233_81202.jpg
Onko jääkaappisi lämpötila oikea?
Voisinko pihistää sähkölaskussa säätämällä jääkaapin lämpötilaa? Ehkä voisit, mutta älä kuitenkaan nosta lämpötilaa liikaa sillä silloin saat aikaan ruokahävikkiä. Varmistat elintarvikkeiden säilyvyyden, kun pidät huolta, ettei jääkaappi ole liian lämmin tai kylmä. Tuotteita sijoitellessa kannattaa muistaa, että jääkaapin lämpötila vaihtelee sen eri kohdissa.Lue neuvot!
20226_78613.jpg
Hyödynnä keittiösaarekkeen koko potentiaali
Keittiösaareke on monipuolinen ja toiminnallinen lisä keittiöön. Keittiösaarekkeen hyödyt riippuvat kuitenkin tilan koosta ja toiminnallisista tarpeista. On tärkeää suunnitella keittiösaarekkeen sijoittelu ja koko huolellisesti, jotta se sopii saumattomasti keittiön kokonaisuuteen ja vastaa käyttäjän tarpeisiin.Saareke toimii luontevana tilanjakajana esimerkiksi keittiön ja ruokailuhuoneen tai keittiön ja olohuoneen välissä. Saarekkeesta saa toiminnoiltaan monipuolisen sijoittamalla siihen esimerkiksi kodinkoneita, vesipisteen tai ruokailupaikan.
Moderni mustavalkoinen keittiö
Uusi ilme keittiöön: laatoita välitila uusiksi
Kun kotia haluaa uudistaa, ei tarvitse välttämättä puhua suurista remonteista tai kalliista ratkaisuista. Parhaimpia uudistuksia ovat ne, joissa lopputuloksena on itselle mieluisa kokonaisuus riippumatta siitä paljonko kunnostustyöhön on käyttänyt rahaa.Miten kotiaan voi sitten raikastaa, tässä muutama vinkki keittiöön.
kipsilevyratkaisut remontoijalle
Remontoijan luottokaveri – monipuolinen kipsilevy
Jokaiselle se oma koti on kaikkein rakkain paikka. Siellä viihdytään niin yksi kuin perheen ja ystävien kanssa. Ajan myötä kuitenkin se kaikkein rakkainkin paikka kaipaa pientä huolenpitoa ja laittoa – vaikkei muusta syystä kuin perheen koon kasvamisen tai pienenemisen johdosta.Toisinaan tuotevalikoima häkellyttää, voiko näin monelle ratkaisulle ja vaihtoehdolle olla todella tarvetta. Kyllä voi, sillä ratkaisut on tehty sillä ajatuksella että rakentaja ja remontoija löytää niiden joukosta omiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan tuotteen ja rakennustavan. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, löytyy niiden joukosta sopiva tuote nopeasti.
Moderni mustavalkoinen keittiö
Uusi ilme keittiöön: laatoita välitila uusiksi
Kun kotia haluaa uudistaa, ei tarvitse välttämättä puhua suurista remonteista tai kalliista ratkaisuista. Parhaimpia uudistuksia ovat ne, joissa lopputuloksena on itselle mieluisa kokonaisuus riippumatta siitä paljonko kunnostustyöhön on käyttänyt rahaa.Miten kotiaan voi sitten raikastaa, tässä muutama vinkki keittiöön.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton