• Etusivu
  • Rakentaminen

Puhtaiden vesien puolesta jo 10 vuoden ajan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vestelli Oy
Päivitetty 05.03.2021
20209_66339.jpg

Suomi on tuhansien järvien maa ja saamme olla syystä ylpeitä laajoista vesistöistämme. Vesistöt eivät kuitenkaan pysy kunnossa, jos niistä ei huolehdita. Tähän liittyy olennaisesti myös jätevesien puhdistus sekä mökeillä että omakotitaloissa.

"Tämä taivas, tämä maa
sillä arvoa on pysyvää
tämä taivas, tämä maa
sukupolvelta toiselle jää."
- Jukka Kuoppamäki -

Vestelli on tehnyt töitä puhtaiden vesien puolesta jo 10 vuoden ajan. Biopuhdistaja-tuotesarjan tuotteet ovat ymparistöystävällisiä ja ovat läpäisseet tiukimmatkin testit ja ne on tarkoitettu harmaille jätevesille.

Vestellin Biopuhdistaja on käyttäjien ylistämä ja käyttäjätestin voittaja

Jokainen kiinteistö on yksilöllinen omine erityispiirteineen ja se asettaa myös jätevesiratkaisulle tietyt vaatimukset. Vestellin tuotteilla on helppo hoitaa mökkien, vapaa-ajan asuntojen ja omakotitalojen jätevedet tehokkaasti. Tuotteita löytyy eri kokoisia kaikkiin tarpeisiin aina yhden hengen mökkikäytöstä usean sadan hengen käyttämiin järjestelmiin saakka. Vestellin Biopuhdistaja on helppo asentaa ja huoltaa.

Biopuhdistaja-tuotteet ovat

  • markkinoiden eniten testattuja,
  • 100 % kotimaisia,
  • voittaneet puolueettoman käyttäjätutkimuksen ja
  • saavuttavat korkeimmat puhdistustasot, vuodenajasta riippumatta,
  • täyttäen vaativimmat ympäristö- ja laatukriteerit.

BioKube-tuotesarja soveltuu kaikille jätevesille.

Kertaus siitä, miksi jätevesiasiat tulee hoitaa kunnialla kuntoon

Jätevesilaki 2017 piirrosvideolla esitettynä
  1. Asiakas tilaa ensin suunnitelman, jonka johdosta Jätevesisuunnittelija käy kohteessa.
  2. Laaditaan suunnitelma, joka lähetetään sekä asiakkaalle että kunnalle toimenpideluvitusta varten.
  3. Tehdään tarjous jätevesijärjestelmästä
  4. Autetaan asiakasta hankkimaan projektiin ammattilaiset paikalle -->
  5. KVV-valvonta (kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston ammattitaitoinen työnjohtaja)

Jätevesiprojekti nopeasti ammattilaisten avustuksella

Ammattitaitoinen suunnittelu on toimivan jätevesijärjestelmän lähtökohta

Ohje

Ohje

Jätevesiprojekti etenee vaiheittain

  1. Asiakas tilaa ensin suunnitelman, jonka johdosta Jätevesisuunnittelija käy kohteessa.
  2. Laaditaan suunnitelma, joka lähetetään sekä asiakkaalle että kunnalle toimenpideluvitusta varten.
  3. Tehdään tarjous jätevesijärjestelmästä
  4. Autetaan asiakasta hankkimaan projektiin ammattilaiset paikalle -->
  5. KVV-valvonta (kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston ammattitaitoinen työnjohtaja)

Jätevesisuunnittelua yli 2000 suunnitelman kokemuksella

Miksi jätevesijärjestelmästä kannattaa maksaa?

Jätevesijärjestelmän hinta koostuu suunnittelu-, rakennus-, asennus- ja tuotekulujen ohella järjestelmän ylläpitokustannuksista ja käyttöiästä. Jätevesijärjestelmien vertailu onkin tarpeen, löytääkseen itselleen parhaan vaihtoehdon.

Jätevesijärjestelmän valmistajavertailussa kannattaa tutustua yrityksen toimintaan asiakaskokemusten myötä, tutkia testiraportteja sekä ulkopuolisten tekemiä käyttäjätutkimuksia.

Esimerkiksi vuonna 2018 Suomen Ympäristökeskus kokosi osana "Maaseudun taloudellinen vesihuolto ja sen paikallinen kehittäminen" -hanketta MunPutsari-tietopankkiin kokemuksia jätevesijärjestelmien kuluttajakäyttäjiltä mm. investointikustannuksista ja suorituskyvystä.

Jätevesijärjestelmien hinta- ja laatuvertailussa parhaan arvion sai kotimaisen Vestelli Oy:n harmaavesien käsittelyyn sopiva Biopuhdistaja 4.

Vestelli Oy:n toimitusjohtaja Jari Jokisen mukaan testivoittajajärjestelmä on pitkäikäinen ja vaivaton käyttää.

Koen, että Biopuhdistaja-tuotteemme menestyvät jätevesijärjestelmän hinta- ja laatuvertailussa siksi, että panostamme jo suunnitteluvaiheessa laadukkaaseen järjestelmään, jonka käyttöikä lähtee noin 40 vuodesta. Edullinen järjestelmämme on myös helppokäyttöinen, nopea asentaa, ja se vaatii vain vähän asennus- ja lisätarvikkeita sekä maa-aineita, Jokinen tiivistää.

Mitä vielä mietit? Hanki sinäkin omasi nyt!

Info

Info

Puhdas luonto ja tyytyväiset asiakkaat ovat Vestellille sydämen asia. Vestelliltä saat Biopuhdistaja-tuotesarjan lisäksi BioKube-tuotteet talouden kaikkien jätevesien tehokkaaseen puhdistamiseen. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivan jätevesijärjestelmän ja neuvomme lähimmän jälleenmyyjän.

www.vestelli.fi/ 010 232 7220

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan? Jätä yhteydenottopyyntö Biopuhdistajasta

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vestelli Oy
Rakentaminen
viemäröinti
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20206_64870.jpg
Mietityttääkö jätevesijärjestelmän hinta?
Mitä jätevesijärjestelmän hinta sisältää, kuinka pitkäikäinen investointi on, entä miten kannattaa vertailla järjestelmien toimittajia? Koska jätevesijärjestelmä takaa kiinteistösi jätevesien puhdasta ja terveellistä käsittelyä vuosikymmeniksi eteenpäin, taustatyö on tärkeää.
20206_65361.jpg
Tutustu esimerkkikohteisiin ja valitse jätevesijärjestelmäsi oikein
Kokosimme alle asiakastarinoita, jotta voit tutustua rakentajien ja saneeraajien erilaisiin ratkaisuihin.
201812_55656.jpg
Biopuhdistajalla jätevedet puhtaiksi ja takaisin luontoon
Puhdas vesi on elämän elinehto ja maailman tärkein luonnonvara. Suomessa tilanne juomaveden riittävyyden ja laadun kannalta on hyvä, joskin kuuma ja kuiva viime kesä aiheutti jo ongelmia muutamissa kunnissa. Meidän on pidettävä vesivarannoistamme huolta ja estettävä niiden saastuminen. Siihen olennaisesti liittyy myös jätevesien puhdistus. Saastunut vesi vahingoittaa sekä ihmisiä että ympäristöä.
Talon vierusta
Sadevesijärjestelmän ja -viemäröinnin
Ongelma on yleinenAivan tavallinen maallikkokin huomaa ongelman, jos syöksytorvesta sateella valuva vesi menee ohi sadevesiviemärikaivosta. Samoin huomataan, jos syöksytorvea on jatkettu rumasti jatkoputkella niin, että vesi saataisiin kaivoon. Näitä näkee uusissa rakennuksissa kuitenkin paljon. Miksiköhän?Lisätietoa sadevesijärjestelmästäJätä yhteydenottopyyntö
20223_77593.jpg
Estä vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen
Jotta putkijohtojen jäätyminen sekä routavaurioiden mahdollisuus minimoidaan, sijoitetaan vesijohdot sekä viemärit perinteisesti roudattomaan syvyyteen kerran 50 vuodessa toistuvan suurimman pakkastuntimäärän mukaisesti.Kaivantojen ulottuessa pohjavesipinnan alapuolelle sekä maa-aineksen pehmeys voivat aiheuttaa omia ongelmia katujen rikkoutuessa, putkijohtojen sekä rakennusten painuessa ja niin edelleen. Toinen syy välttää syviä kaivantoja on tietysti kustannukset, kun kaivaminen ja massojen ajo voidaan puolittaa saadaan tällä merkittävää säästöä rakentamiskustannuksissa. Ympäristön sen salliessa, voidaan maahan routarajan yläpuolelle sijoitettavien vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen ja routavauriot estetään putkia suojaavalla vettymättömillä Finnfoam-routaeristeellä.
20233_81147.jpg
Paljonko pihasaunan rakentaminen maksaa?
Tähän artikkeliin on kuvattu pihasaunan rakentamisen tärkeimmät vaiheet ja niiden kokemuksiin perustuvat kustannukset. Laskelmat ja arviot perustuvat noin 12‒15 m² rakennuksen rakentamiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton