Ollaan ylpeitä vesistöistämme!
Biopuhdistaja, käyttäjätestin voittaja jätevesijärjestelmien vertailussa

Suomi on tuhansien järvien maa ja saamme olla syystä ylpeitä laajoista vesistöistämme. Vesistöt eivät kuitenkaan pysy kunnossa, jos niistä ei huolehdita. Tähän liittyy olennaisesti myös jätevesien puhdistus.

Mikäli kiinteistö sijaitsee alle 100 metrin päässä vesistöstä tai pohjavesialueella, jätevesijärjestelmä on pitänyt lain mukaan uusia 31.10.2019 mennessä. Kuitenkin tuhannet suomalaiset ovat päätyneet tekemään uudistuksen vasta kevään 2020 aikana ja tämä ruuhkauttaa alan toimijoita.

Vestellin tuotteilla on helppo hoitaa mökkien, vapaa-ajan asuntojen ja omakotitalojen
jätevedet tehokkaasti. Tuotteita löytyy eri kokoisia kaikkiin tarpeisiin.

Katso piirrosvideo jätevesilaista

Vestelli auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan kiinteistön jätevesihaasteet parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen kiinteistö on yksilöllinen omine erityispiirteineen ja se asettaa myös jätevesiratkaisulle tietyt vaatimukset. Vestellin tuotteilla on huoletonta hoitaa omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen sekä mökkien jätevedet tehokkaasti. Tuotteita löytyy eri kokoisia kaikkiin tarpeisiin.

Tilaa Biopuhdistaja-esite veloituksetta

Biopuhdistajan toimintaperiaate on yksinkertainen, mutta tehokas

Vestellin Biopuhdistaja on suomalaisen teknologian helmi. Se on yksinkertainen ja helppo sekä äärimmäisen tehokas ja varma puhdistaja kesämökeistä aina 200 henkilön kiinteistöihin asti. Biopuhdistaja puhdistaa WC-vesiä lukuun ottamatta kaikki jätevedet. Tarkasti suunnitellun rakenteen ansiosta harmaat vedet puhdistuvat yhdessä säiliössä ilman saostussäiliöitä tai erillistä kenttää. Biopuhdistajassa ei ole vaihdettavia suodatinmateriaaleja, kemikaaleja tai maa-aineita.

Tutustu ja ihastu tuotteeseen>>

750

Helppo asentaa ja huoltaa

Biopuhdistajan asennus on äärimmäisen helppoa ja se vie tilaa vain alle kaksi neliötä. Betonirungon ansiosta se ankkuroituu maahan ja asennus onnistuu nopeasti vaativiinkin kohteisiin. Tulevalla ja lähtevällä viemärillä on korkeuseroa vain viisi senttimetriä. Näkyviin jää ainoastaan siisti kansi ja puhdistetun veden voi ohjata luontoon ilman jälkikäsittelyä. Ainoa huolto on tyhjennys kerran vuodessa tai harvemmin.

Biopuhdistajan asennus onnistuu myös talvella ja pakkasella.Biopuhdistajan asennus onnistuu myös talvella ja pakkasella.

Testivoittaja ja käyttäjien kiittämä

Biopuhdistaja-jätevesijärjestelmät perustuvat aidoissa olosuhteissa testattuun suomalaiseen tekniikkaan. Tuotteilla on myös Avainlippu, joka on merkki siitä, että ne on valmistettu Suomessa. Biopuhdistaja on loistanut kaikissa testeissä ja se täyttää korkeimmat puhdistusvaatimukset vuodenajasta riippumatta.

Tuotteet saivat lisäksi parhaat arviot käyttäjäkokemusten perusteella (lähde: MAVEKE-hanke). Arvioinnissa kiinnitettiin huomiota muun muassa asennuksen helppouteen, erinomaiseen puhdistustehoon, käyttömukavuuteen, positiivisiin ympäristövaikutuksiin sekä maltillisiin kustannuksiin.

Lue lisää asiakkaiden käyttökokemuksista ->

Tilaa Biopuhdistaja-esite veloituksetta

Vestelli - puhtaiden vesien puolesta

Puhdas luonto ja tyytyväiset asiakkaat ovat Vestellille sydämen asia. Vestelliltä saat Biopuhdistaja-tuotesarjan lisäksi BioKube-tuotteet talouden kaikkien jätevesien tehokkaaseen puhdistamiseen. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivan jätevesijärjestelmän ja neuvomme lähimmän jälleenmyyjän.

www.vestelli.fi / 010 232 7220


splashing-275950_1920

Biopuhdistajat nyt myös ​​sauna- ja mökkikäyttöön!

Tuotevalikoima on kasvanut kattamaan myös vähäisemmän vedenkäytön kohteet ja Vestelli tarjoaakin nyt myös sauna- ja mökkivesille laadukkaita jatkuvatoimisia harmaavesipuhdistajia – tuttuun suomalaiseen Vestelli-laatuun.

Biopuhdistaja 1 kantovesille

Harmaavesipuhdistaja mökin tai saunan kantovesilleHarmaavesipuhdistaja mökin tai saunan kantovesille
Harmaavesipuhdistaja mökin painevesille, ei tiski- ja/tai astianpesukonetta.Harmaavesipuhdistaja mökin painevesille, ei tiski- ja/tai astianpesukonetta.

BioKube – toimiva ja helppokäyttöinen jätevedenpuhdistamo

Vestellin BioKube-tuotesarja on yksinkertainen tapa käsitellä kaikki kiinteistön jätevedet.
Biokuben CE-hyväksytyt jatkuvatoimiset pienpuhdistamot puhdistavat talousvedet biologisesti.
Tuotteita löytyy eri kokoisia kaikkiin tarpeisiin. Patentoitu teknologia takaa hajuttoman ja
tiukimmat puhdistusvaatimukset täyttävän puhdistustuloksen.

BioKube Pluto ja Venus

BioKube Pluto ja VenusKaikkien jätevesien puhdistaja mökin tai omakotitalon kaikille jätevesille.      BioKube Pluto ja Venus
Kaikkien jätevesien puhdistaja mökin tai omakotitalon kaikille jätevesille.      
Vestelli_600x312

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?
​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö Biopuhdistajasta.

Puhdas luonto ja tyytyväiset asiakkaat ovat Vestellille sydämen asia. Ota heihin yhteyttä ja

Vestelli auttaa sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivan jätevesijärjestelmän.

 
Päivitetty
5.3.2021