Doventus - suunnittelupalvelut uudisrakentajalle

Onko nyt aika toteuttaa unelmakotisi?
Doventus Oy:ssä tiedämme, että onnistunut ja yksilöllinen rakennushanke syntyy asiakkaan toiveista yhdistettynä asiantuntijoiden ammattitaitoon, luovuuteen ja kokonaisuuksien hallintaan.
Kokonaissuunnittelu tarjoaa asiakkaalle paitsi turvaa ja luotettavuutta, myös kustannustehokkuutta. Tieto kulkee tehokkaasti ja suunnitelmat kehittyvät saumattomasti. Kun kaikki langat ovat yhden toimiston käsissä, on lopputuloksella paras mahdollisuus onnistua korkeatasoisesta suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen sekä aikataulujen ja budjetin pitämiseen.
Doventus tarjoaa tehokasta ja ammattitaitoista työmaa-aikaista valvontaa, jolla varmistetaan hyvän rakennustavan ja laadun toteutuminen sekä kohteen tekninen laatu ja arvo. Haluamme toteuttaa asumiseen liittyvät unelmasi. Doventuksesta saat kaikki rakentamiseen liittyvät konsulttipalvelut parhailta osaajilta.

Palvelut asiakkaille

Doventus Oy tarjoaa kohteiden remontoijille sekä rakentajille suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontapalveluita. Korkeatasoiset ja yksilölliset suunnittelupalvelumme sekä rakennuttamis- ja valvontapalvelut ovat räätälöitävissä rakennuttajan tarpeisiin.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelutyöhön on syytä varata riittävästi aikaa, jotta perheen tarpeet ja toiveet sekä rahallinen panostus hankkeeseen tulevat kartoitetuksi huolella. Ammattitaitoisesti suunnitellut pohja- ja kokonaisratkaisut säästävät myös turhilta rakennuskustannuksilta.

Projektinjohto, rakennuttajakonsultti

Rakennuttajakonsultti eli projektinjohtaja ohjaa rakennushankkeen prosessia ja organisoi tehtävien tehokasta suoritusta. Hän johtaa, koordinoi ja valvoo rakennushankkeen eri osapuolten tuloksellista työtä.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset


Yhteystiedot