Laadukas Epoq-keittiö on kodin keskipiste

Keittiötyyleissä on mistä valita. Pidätkö esimerkiksi raikkaan vaaleasta, klassisen tyylikkäästä, modernin minimalistisesta, maalaisromanttisesta vai trendikkäästä ja teknisesti edistyneestä? Gigantti auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi Epoq-keittiön, toimittaa sen suoraan kotiisi ja hoitaa myös tarvittaessa asennuksen puolestasi. Joustavan rahoitussuunnitelman avulla voit maksaa keittiösi sopivissa tasaerissä.

Epoq valmistaa keittiöitä, jotka tarjoavat toimivia, joustavia ja tyylikkäitä ratkaisuja sekä vastaavat pohjoismaisia laatuvaatimuksia. Keittiön tai kodinhoitohuoneen suunnittelussa on lähes rajattomat mahdollisuudet. Laatikkotoiminnoilla, saranoilla, kaappien rungoilla, peitelevyillä ja sokkeleilla on 25 vuoden toimintatakuu. Epoq-keittiöiden moduulit on standardisoitu sopimaan mahdollisimman suureen valikoimaan kodinkoneita.

Asiantuntevat suunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi Epoq-keittiön tai -kodinhoitohuoneen. Varaa aika tapaamiseen haluamastasi myymälästä.Mallisto

Keittiön kanssa eletään pitkään, joten sen tulee vastata käyttötarkoitusta, perheen kokoa ja mieltymyksiä.

Keittiötuotteet

Epoq-keittiömallistosta löytyy laaja valikoima erilaisia moduleja, ovimalleja, työtasoja, keittiöaltaita, hanoja, vetimiä ja nuppeja. Tee juuri sinulle sopivimmat ratkaisut.

Tutustu ja inspiroidu


Epoq-keittiösuunnitteluohjelma

Aloita keittiöremontti keittiösuunnitteluohjelmalla. Suunnitteluohjelma tarjoaa helpon tavan suunnitella unelmiesi keittiö viimeistä yksityiskohtaa myöten ja nähdä keittiösi valmiina ennen kuin tilaat sen.

Varaa ilmainen suunnitteluaika ajanvarauskalenterista


Neuvot ja vinkit


Videot ja TV-esitykset