Kingspan passiivi- ja nollaenergiatalojen rakentaminen

Energiatehokkaan rakentamisen ei tarvitse maksaa juuri enempää kuin tavallisenkaan. Olennaista on hyvä suunnittelu, järkevät materiaali- ja rakenneratkaisut sekä laadukas tekniikka ja toteutus. Teknisestikään energiatehokkaan talon rakentaminen ei ole vaikeata, sillä matalaenergia- ja passiivitaloissa käytetään jo olemassa olevia ja testattuja ratkaisuja.

Kingspan eristeiden tehokkuus perustuu erinomaiseen lämmöneristyskykyyn ja ilmanpitävyyteen, jotka saavutetaan ohuemmilla rakenneratkaisulla.

Kingspan eristeet soveltuvat kaikkeen rakentamisen lämmöneristämiseen ja Kingspan-tuoteperheestä löytyy toimiva eristeratkaisu kaikkiin rakenteisiin, asuinrakennuksista teollisuus- ja maatalousrakennuksiin.

SPU Eristeet on nyt Kingspan -eristeet. Nimi on uusi, mutta tuotteet samaa laatua kuin ennenkin.
Kingspan passiivi- ja nollaenergiatalojen rakentaminen

Pientaloratkaisut aikakauden mukaan!


Video


Suunnitteluohjeet

Materiaalia rakentamisen ammattilaisten, kuten rakennussuunnittelijoiden ja arkkitehtien käyttöön. Tutustu erilaisten eristeratkaisujen rakennekuviin detaljikirjastossa, tarkista Kingspan Eristeiden U-arvot ja muut tekniset ominaisuudet taulukoista tai perehdy työ- ja suunnitteluohjeisiin. Voit lukea myös Kingspan Eristeiden paloturvallisuudesta ja erilaisista ratkaisuista kännykkäkuuluvuuden parantamiseen sekä selata julkaistuja tutkimuksia ja raportteja.

Kännykkäkuuluvuus

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää