Takat, Jalotakka

Jalotakan kautta saat upeat, tehokkaat ja laadukkaat takat laajasta mallivalikoimasta. Toimitamme Contura, Nordpeis ja Tulikivi takkoja. Tulikivitakkojen toimitukseen ja hintaa kuuluu aina asennus.

Jalotakka toimittaa terassille sopivia kaasutakkoja, joilla lisäät mukavasti terassikauden pituutta. Terassitakka löytyy myös pöytään integroitavana versiona.


Takat, Jalotakka

Nordpeis-takat

Nordpeis mallistosta löydät takat, kamiinat ja takkasydämet. Nordpeis-takat on suunniteltu Norjassa ja siksi takkojen moderni skandinaavinen muotoilu on ajaton ja kestävä. Voit valita luukun, pinnoitteen, lisävarusteet ja kehyksen omien mieltymystesi mukaan.

Contura-takat

Ruotsalaista takkasuunnittelua parhaimmillaan edustavat Contura-takat. Conturan takoissa on erittäin tehokas tulipesä, jonka hyötysuhde on jopa 81%. Lämmitystehoa lisäämään voit myös hankkia lämpömakasiiniin tai puhaltimen takkaasi. Takat saat räätälöityä mieleiseksesi. Voit valita takkaan kansilevyn, keittolevyn, lämpöhyllyn vuolukivestä tai polttopuulokeron. Kääntölevyllä pyöräytät takkasi sinne suuntaan minne haluat.

Linnatuli-takat

Itseasennettava, valuelementeistä koostuva Linnatuli takka toimitetaan täydellisenä tarvikepakettina kotiovelle asti. Valuelementit liitetään toisiinsa valumassalla. Yksinkertaiset elementit takaavat helposti asennettavan, pitävän ja turvallisen rakenteen. Takka on mahdollista tilata myös asennettuna. Linnatuli takat ovat varaavia, joten lämmintä riittää pitkäksi aikaa. Takan ulkoasua voit muuttaa päällystämällä sen laatoilla, laastilla tai luonnonkivellä.

Tulikivitakat

Kauttamme saat Suomen suurimman kivenjalostajan ja maailman suurimman varaavien tulisijojen valmistajan takat. Tulisijan mallistosta löytyy niin takkaleivinuuneja, helloja, kiertoilmatakkoja kuin kamiinoitakin. Tulikivitakkojen pinta on kaunista ja kestävää vuolukiveä. Tulikivitakkojen hiilijalanjälki nollautuu käytössä jo 1-2 vuodessa

Kaasutakat

Kaasutakka aloittaa terassikautesi jo aikaisin keväällä ja jatkaa sitä pitkälle syksyyn. Kaasutakat tarvitsevat lisäksi alipaineventtiilin ja kaasupullon.