Tulisija käyttövalmiiksi asennettuna

Takka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Se on myös kiinteä osa kodin sisustusta ja tyyliä. Monipuolisesta Valmistulen valikoimasta löydät kotiisi sopivan tulisijan.

Uudisrakentajan tulisijapalvelu
Tulisijan hankinta on nyt helppoa. Näyttävät ja laadukkaat Valmistulen tulisijatuotteet yhdistettynä ammatitaitoiseen suunnitteluun sekä asennukseen takaavat sinulle helpon tien elävän tulen tunnelmaan ja lämpöön.
Tulisija käyttövalmiiksi asennettuna

Varaavat takat - perinteisin tulisijavaihtoehto

Varaava takka on hyvä vaihtoehto, kun tulisija halutaan osaksi talon lämmitystä. Varaavan takan lämpöä voidaan käyttää myös ruoanlaitossa.

Tuli näyttävästi esille

Kiertoilmatakka on hyvä valinta silloin kun takkavalinnan perusteiden pääpaino on tunnelmanluonnissa, nopeassa ja tehokkaassa lämmityskyvyssä sekä tuotteen keveydessä. Kiertoilmatakoissa elävä tuli saadaan monesti näyttävästi esille, jopa kolmeen suuntaan.

Nopeasti lämmintä

Kamiinat ovat metallirakenteisia, siroja ja keveitä tulisijoja. Kamiina on varteen otettava valinta erityisesti silloin kun halutaan pientä ja kevyttä sekä nopeasti lämmintä.

Takan ydin

Takkasydämet ovat nimensä mukaisesti tulisijan lämpöä tuottava ydin, jonka ympärille tulee rakentaa halutunlaiset ulkokuoret. Takkasydän lämmittää kiertoilmamenetelmällä.

Elävä tuli ruoan laittoon

Puuliedet ovat tulisijoja jotka on suunniteltu sekä lämmittämään että palvelemaan ruuan laitossa.

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


TUTUSTU MYÖS