Kattohuollot ympäri Suomen – tuplaa kattosi käyttöikä!

Katto on tärkeä osa taloa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Oikeanlaisella, jatkuvalla huollolla katon käyttöikää voidaan jatkaa merkittävästi ja välttää yllättävät vesivahingot ja äkilliset kustannukset. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa kahdesti vuodessa: keväällä ja syksyllä. Toimimalla ennakoivasti mahdolliset korjaustoimet voidaan suorittaa suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti.
Kattohuollot ympäri Suomen – tuplaa kattosi käyttöikä!

Kattopalvelut

Katon huollon ainoa tehtävä on jatkaa katon käyttöikää. Käytämme kattohuolloissamme markkinoiden parhaita tuotteita ja teemme kaikki huollot takuutyönä.

Tarkistamme jokaisen katon aina paikan päällä. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja katon elinkaariajatteluun eli tarjoamme aina hinta-laatusuhteeltaan parhaan ratkaisun katolle kuin katolle. Palvelemme kaikissa kattoon liittyvissä asioissa.

Katon korjaukset

Autamme sinua kaikissa kattoon liittyvissä ongelmissa. Teemme niin pienet kuin isommatkin katon korjaukset ammattitaidolla. Kattoja voidaan korjata kaikkina vuodenaikoina. Katon korjauksen ollessa ajankohtainen pyydä hinta-arvio meiltä.

Taloyhtiöille

LA Kattohuolto Oy on luonut valtakunnallisen huoltokonseptin. Teemme yhteistyötä useiden isännöintitoimistojen ja taloyhtiöiden kanssa. Valtakunnallisena huoltoyhtiönä pystymme palvelemaan myös isoja toimijoita.

Jos taloyhtiössänne / isännöimässänne taloyhtiössä on ollut puhetta kattojen kunnostamisesta, tarjoamme mielellämme tarpeisiinne sopivia huoltoratkaisuja. Pyydä meidät paikalle tekemään ilmainen katon kuntoarvio!

Kysymyksiä ja vastauksia kattotöistä


Referenssit

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


TUTUSTU MYÖS