Pisko-kattoturvatuotteet

Seinätikkaita, lapetikkaita ja kattosiltoja käytetään kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla. Katolla tulee päästä liikkumaan turvallisesti räystäältä harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille. Näin edellytetään myös Rakennusmääräyksissä.

Pisko-tuotteet on suunniteltu niin että niiden asennus on helppoa ja turvallista. Tuotteiden elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen. Kaikilla Pisko-lapetikkailla ja kattosilloilla ja niiden kiinnikkeillä on CE-merkintä.Tikkaat

Pisko-tikkaat ovat käyttötavoiltaan monipuolisia. Samat rungot soveltuvat seinä-, lape- ja hätäpoistumistikkaiksi. Tikkaissa käytetään normaalin tikasrungon lisäksi kullekin kattotyypille ja käyttötarkoitukselle soveltuvia kiinnikkeitä.

Kattosillat

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle.

Lumiesteet

Katolle asennettavilla lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita.

Turvavarusteet

Pisko-kattoturvatuotteet valmistetaan korroosiosuojatusta teräksestä. Lumiesteissä kaikki profiilit ja mallit on saatavana sinkittyinä ja sinkittyinä + jauhemaalattuina.

Huolto-ohje

Kattoturvatuotteilla on ratkaiseva vaikutus rakennuksen käyttöturvallisuuteen - säännöllisesti tehtynä tarkistukset sujuvat nopeasti ja helposti.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää