Artic-markiisit

Markiisilla suojaat terassiasi, terassikalusteitasi ja terassilla viihtyjiä liialta auringonpaahteelta ja sateelta. Markiisi sopii myös koteihin, joissa ei ole terassia lainkaan. Ikkunoihin asennettuna markiisi estää lämmön sisääntulon ja viilentää näin kotisi oloja kesäkuumalla.

Valitsemalla laadukkaan Artic-terassimarkiisin varmistat, että sinulla on tästä hankinnasta varmasti iloa pitkälle tulevaisuuteen. Laadukkaat komponentit ja kankaat sekä pitkälle viety laadunvarmistus kasauksessa tekevät Artic-terassimarkiisista markkinoiden parhaan terassimarkiisin.


Artic-markiisit

Ikkunamarkiisilla suojaa ja viileyttä

Ikkunamarkiiseilla pidät kotisi viileämpänä ja suojaat sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta. Asumisviihtyisyyden parantumisen ohella tyylikkäät ikkunamarkiisit antavat näyttävän piristysruiskeen koko rakennuksen yleisilmeelle.

Katosmarkiisilla suojaat terassin tyylikkäästi

Katosmarkiisilla suojaat tyylikkäästi suuremmankin alueen auringolta ja sateelta. Gibus katosmarkiisien kestävä rakenne mahdollistaa markiisin käytön myös kovalla tuulella ja rakenne on myös täysin vedenpitävä.

Terassimarkiisit terassin suojaksi

Terassimarkiisi antaa suojaa sekä helteellä, että sateella. Auringonpaisteella terassimarkiisi tarjoaa viilentävää varjoa kuumana kesäpäivänä ja säästää ulko- ja sisätilojen lattiapintoja sekä huonekaluja haalistumiselta.

Laaja valikoima markiisikankaita

okainen Artic-markiisi valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään.

Asennusohjeet ja esitteet


Valitse lähin myymäläsi


Suunnitteluohjelma

Suunnittele itse tai pyydä suunnitelma markiisista sinun kotiisi. Voit käyttää ohjelman selainversiota tai ladata sovelluksen tablettikoneeseen tai älypuhelimeen ja toteuttaa suunnittelun sen kautta.

Jätä tarjouspyyntö


TUTUSTU MYÖS