IKEA-keittiökalusteilla luot toiveidesi keittiön edullisesti

Keittiö kuuluu jokaiseen kotiin, mutta vasta upea ulkonäkö yhdistettynä erinomaiseen toiminnallisuuteen tekee siitä täydellisen toiveidesi keittiön. IKEAn monipuolisesta valikoimasta löydät edulliset keittiöt, jotka voit helposti koota ja asentaa itse kotona. Saat kuitenkin halutessasi myös apua keittiön hankinnan jokaiseen vaiheeseen.

IKEA-keittiö on tyyliltään perinteinen tai moderni, ihan niin kuin itse haluat. Kun keittiön sisustus kaipaa pientä päivitystä tai suurempaa uudistusta, löydät keittiögalleriasta inspiroivia ja ajankohtaisia ideoita. IKEA-suunnitteluohjelman avulla aloitat keittiön suunnittelun vaivattomasti kotisohvaltasi.Laadukkaat IKEA-keittiöt kestävät käyttöä

Arkielämä asettaa keittiölle kovia vaatimuksia. IKEA-keittiöt testataan huolellisesti, jotta voidaan varmistua niiden kestävän suurta kuormitusta, korkeita lämpötiloja sekä ahkeraa käyttöä. METOD-keittiöjärjestelmällä on 25 vuoden takuu. IKEA-kodinkoneilla on 5 vuoden takuu, TILLREDA- ja LAGAN-kodinkoneilla 2 vuoden takuu sekä keittiöhanoilla 10 vuoden takuu.

Täydentävät tuotteet


Helpon keittiöremontin 4 vaihetta


IKEA-palvelut

IKEA tarjoaa keittiöremontin avuksi laajan valikoiman erilaisia palveluja muun muassa mittaukseen, suunnitteluun ja asennukseen. Käytä palvelut hyödyksi − niiden avulla teet haaveidesi keittiöstä helposti totta!

Keittiösuunnittelun ajanvaraus

Aloita keittiösuunnittelu varaamalla suunnitteluaika tavaratalosta, tilaamalla suunnittelija kotiisi tai suunnittele keittiö yhdessä IKEA-asiantuntijoiden kanssa etänä kotisohvaltasi. Muistathan, että keittiöasiantuntijat ovat aina apunasi lähimmässä tavaratalossasi myös ilman ajanvarausta.

IKEA-oppaat


Aukioloajat ja yhteystiedot

Tavaratalojen sivuilta löydät aukioloajat, ajo-ohjeet, tarjoukset ja ajankohtaiset tapahtumat. Voit myös tehdä ostoksia ympäri vuorokauden IKEA-verkkokaupassa.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset