RTV Sisustuskauppa

RTV on Suomalainen perheyritys, jolla on 31 omaa myymälää 30:llä eri paikkakunnalla. RTV:ltä löytyy kaikkien merkittävien kotimaisten valmistajien tuotteita heti varastosta toimitettaviksi. Kotimaisen tarjonnan lisäksi RTV on panostanut voimakkaasti oman maahantuonnin kehittämiseen, jossa tapetit, lattianpäällysteet, maalit, keraamiset laatat, työkalut, maalausalan koneet ja laitteet ovat näkyvimmin esillä. Näin halutaan varmistaa kattavan ja laadullisesti korkeatasoisen tuotevalikoiman pysyvyys ja kehittyminen myös tulevaisuudessa.Maalit

Tuotevalikoima muodostuu johtavien kotimaisten tavarantoimittajien maalituotteista. RTV:n omat Väri-Kalle- ja Fasad-ulkomaalit sekä Väri-Kalle-puuöljy täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja antavat puutalolle erinomaisen suojan sekä kauniin ulkonäön. Omasta Eurodecor-sisätuotesarjasta löytyvät erinomaiset maalit seinäpintojen ja sisäkattojen maalaukseen.

Tapetit

Varastovalikoimasta löytyy yli 1000 laadukasta tapettimallia! Maahantuonti käsittää tuotteet paperitapeteista, vinyylitapeteista, maalaustapeteista, lasikuitutapetteihin taikka kangastapetteihin.

Keraamiset laatat

Laaja ja monipuolinen laattamallisto vastaa vaativammankin sisustajan odotuksiin. Yli 600:n laattamallin valikoimasta löytyy sekä klassiset tuotteet että eurooppalaisten tavarantoimittajien uusimmat trendilaatat kaikkiin kodin ja julkisten tilojen laatoitettaviin kohteisiin sisällä ja ulkotiloissa. Valikoimista löytyvät myös lasiboordit ja -mosaiikit sekä tyylikkäät lasitiilet.

Muut tuotteet


TUTUSTU MYÖS