Jetta-Talo - Juuri omanlaisesi koti

Nykyaikaisen kodin täytyy olla toiminnoiltaan aivan eri luokkaa kuin ennen muinoin; kotona tehdään enenevässä määrin etätöitä, harrastetaan sekä vietetään vapaa-aikaa. Pienilläkin yksityiskohdilla on siis merkitystä.

Jetta-Talo on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit, konsernin oma sahalaitos ja korkean ammattitaidon omaava asentajaverkosto ovat vahvuuksiamme Suomen talomarkkinoilla. Jokainen perhe on erilainen, niinpä jokainen Jetta-koti rakennetaan täysin asukkaidensa toiveiden mukaan.

Tehdään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva raikas, lämmin ja kestävä koti. Huomioimme kaikki toiveesi koskien unelmiesi taloa ja toteutamme haaveesi laadukkaasti sekä ekologisesti. Sinä päätät kotisi tyylin ja toiminnallisuudet, me toimitamme yksilöllisen kotisi.

Tutustu Jetta-talomallistoon

Jetta-talopaketti toimitetaan valitsemassasi valmiusasteessa. Talojen tekniset ominaisuudet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin ja otamme ekologisuuden huomioon niin raaka-aineissa kuin asumisen puitteissa. Jetta-Talo onkin johtava passiivirakenteisten talojen valmistaja.

Kokemuksia rakennusprojekteista


Inspiroidu


Yhteydenotto


Katso aiheeseen liittyvät uutiset