AD-Lux valaistussuunnittelu

Vaikka käytämme kaksi kolmasosaa ajastamme keinovalossa elämiseen, emme kiinnitä riittävästi huomiota valon terveysvaikutuksiin, valon vaikutuksiin näkökykyymme ja värien oikeaan näkemiseen. Toisaalta vaadimme luomuruokaa, puhdasta ilmaa ja jopa terveysvaikutteista vettä. Kuitenkin päivänvalo, joka synnytti kaiken elämän, usein unohdetaan.

Kaikki tuntevat aidon päivänvalon edut. Siinä nähdään erinomaisesti, myös vanhoilla silmillä. Se näyttää värit aitoina. Se ei välky ja lisäksi se tuottaa mielihyvää. Näillä on suuri merkitys viihtyvyyden lisäksi myös yleiseen vireyteen.

Valaistus ja värit ovat tärkeä osa asumisen kokonaisuutta. Ne vaikuttavat kodin toimivuuteen ja käyttömukavuuteen, mutta myös sen tunnelmaan, viihtymiseen ja tyyliin.Epäsuoras valaistus

Epäsuora päivänvalovalaistus on tullut yhä suositummaksi kotien valaistuksessa. Siinä valonlähteet eli lamput ovat piilossa ja valo tulee luonnollisesti eikä aiheuta häikäisyä. Luonnonvaloa jäljittelevä valaistus on miellyttävä ja viihtyisä. AD-Lux on erikoistunut epäsuoran päivänvalon valaistuksen valaistussuunnitteluun.

Varaa veloitukseton aika valaistussuunnitteluun

Varaa aika veloituksettomaan valaistussuunnitteluun. Näin saat parhaan mahdollisen ehdotuksen valaistuksesta ja teemme tarvittavista tuotteista myös tarjouksen. Jätä yhteydenottopyyntö, niin AD-Luxin valaistussuunnittelija ottaa sinuun yhteyttä. Ja mikä parasta: Tämä ei tähän saakka maksa Sinulle mitään!

Kodin valaistusopas


Toteutettuja valaistuksia


Tuotteet Rakentaja.fi -verkkokaupasta


Yhteystiedot ja aukioloajat


TUTUSTU MYÖS