Sisustuslevyt ja -kivet

Tuotetiedot ja työohjeet

Luonnonkivi sopii hyvin sisustusmateriaaliksi kodin eri tiloihin. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Lattioiden, seinien, ikkunapenkkien ja portaiden laatoituksella saat aikaan vaikuttavia tilakokonaisuuksia. Luonnonkivestä valmistetut kalusteet kuten pöytätasot, ikkunapenkit tai hyllyt lisäävät persoonallisuutta eteis- ja oleskelutiloihin. Tahrat puhdistuvat kivipinnasta pelkällä pyyhkäisyllä. Lattiapinnoissa käytettynä luonnonkivi lisää kodin arvokkuutta. Persoonallisuutta eteis- ja oleskelutiloihin lisäävät luonnonkivestä valmistetut kalusteet kuten pöytätasot, ikkunapenkit tai hyllyt.


Tuotetiedot työohjeet

Yksi tapa muuttaa kodin ilmettä on päällystää seiniä tai seinän osia aidoilla käsinlyödyillä Terca -tiililaatoilla.Tiililaatta on varsin oiva vaihtoehto erityisesti peruskorjausten yhteydessä tehtäviin sisustusmuutoksiin kun vanha taustarakenne on jo olemassa. Laatan avulla voidaan huonetilan ilme muuttaa aikaisempaan nähden persoonallisemmaksi ja tunnelmaltaan erilaiseksi. Esimerkiksi keittiöissä tiilen käyttökohteita ovat seinät tai seinien osat kuten tilanjakajat sekä erityisesti tiskipöydän taustaseinät. Olohuonetiloissa voidaan tehdä esimerkiksi vaikka vain yksi tehostusseinä tiilellä korostamaan muita sisustuselementtejä. On aivan sama onko koti moderni tai antiikkinen, tiili sisustuselementtinä sopii aina. Valikoimassa on useita eri malleja ja ne on itsekin helppo asentaa.


Tuotetiedot työohjeet

Halltex-sisustuslevyjen pääraaka-aineet koostuvat uusiutuvista luonnonmateriaaleista. Sisustuslevyillä on helppo luoda uusi ilme seinä- ja kattopinnoille, sillä ne peittävät alleen aiemman pinnan epätasaisuudet, eikä sotkuisia ja aikaa vieviä pohjustustöitä tarvita. Huokoisesta puukuidusta valmistettu sisustuslevy eristää myös erinomaisesti ääntä ja lämpöä sekä vaimentaa tehokkaasti kaiuntaa.

Halltex-sisustuslevyjä on saatavilla erilaisilla kestävillä tapettipinnoilla. Valikoimassa on vinyyli-, tekstiili- ja kuitutapettivaihtoehtoja, joista sopivimman voi valita huoneen käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi vinyylipinnan voi tarvittaessa puhdistaa miedolla puhdistusaineella. Halutessaan levyjen väriä voi vaihtaa maalaamalla.

Sisustuslevyt kiinnitetään liimaamalla. Ponttisaumaisten levyjen asennuksessa voidaan käyttää apuna myös nitojaa. Yksityiskohtaisemmat asennusohjeet voit katsoa esimerkiksi alla olevista videoista.


Tuotetiedot työohjeet