Lasiterassit ja parvekelasit

Tuotetiedot ja työohjeet

Parvekelasit antavat aivan uudet sisustusmahdollisuudet. Parveke laajenee olohuoneeksi lähelle luontoa. Kauniilla säällä voit avata parvekelasit ja nauttia kesän lämmöstä. Viileämpänä päivänä aurinko lämmittää mukavasti kun parvekelasit on suojaamassa kolealta tuulelta.Parvekelasitus on kätevä tapa tuoda lisätilaa kotiisi. 

Parvekelasit suojaavat parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lumon parvekelasit vievät kokonaan avattuna vain erittäin vähän tilaa. Lumon parvekelasien käyttäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Lasit avautuvat kokonaan ja ovat helposti pestävissä. Lisäksi parvekelasitus pidentää rakenteiden ikää ja säästää korjauskustannuksia tutkitusti. 


Tuotetiedot työohjeet

Asunnon sisätila ja ulkotila ovat usein tarpeettoman jyrkästi toisistaan eroteltu. Tarvitsemme suojaa kylmyydeltä ja sateelta mutta meissä elää vahvana kaipuu luonnon valon ja vapaiden näkymien äärelle. Lumon -lasiterassit tuottavat iloa kaikkina vuodenaikoina. Aurinko paistaa lasiterassilla syksyllä lämpimämmin. Saunan jälkeen lumista maisemaa on komea katsella lasin läpi. 

Vaivaton avattavuus saa lasikuistin elämään päivittäin. Lumon lasiterassit sopivat hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Lasien ja profiilien värityksellä lasiterassi saadaan sopimaan talon tyyliin. Hyvälle perustalle tehty lasiterassi antaa iloa vuosikymmeniä!


Tuotetiedot työohjeet