Kaihtimet ja markiisit

Tuotetiedot ja työohjeet

Skandinaavinen design on valloittanut sisustajien sydämet ja samaa henkeä huokuu myös Visor kaihdin, jolla korvaat esimerkiksi vanhat sälekaihtimet kaikissa kodin tiloissa, oli kyseessä sitten parveke, terassi tai kotisi sisätilat.

Kaksisuuntaisen käyttömekanismin avulla voit säätää kaihtimia sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.


Tuotetiedot työohjeet

Pisla-markiisit ovat laadukkaita ja perusteellisesti testattuja tuotteita. Pisla-markiisit ovat nyt myynnissä myös Jäsentukussa! Pisla-markiisit suojaavat auringolta, ne suojaavat myös pihakalusteita ja muita pintoja. Markiisit elävöittävät talosi ulkonäköä ja hyvät varusteet tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta. Sivunarkiisi on erinomainen ja yksinkertainen ratkaisu rivi- ja omakotitalojen terasseille ja ulkotiloihin. Sivumarkiisilla saa helposti ja nopeasti suojatun, rajatun alueen, katseilta suojatun tilan sekä tuulensuojan Sivumarkiisissa on huolellisesti suunniteltu rakenne, jossa on sisäänrakennettu jousi, mikä pitää kankaassa tasaisen kiristyksen.


Tuotetiedot työohjeet

Suomessa ja Ruotsissa on kaihtimia väkilukuun suhteutettuna eniten maailmassa, eikä ihme sillä pitkät valoisat kesäyöt ja kirkkaasti, mutta alhaalta paistava aurinko asettavat omat haasteensa pohjoismaisen kodin valonhallinnalle. Pisla on erikoistunut valmistamaan ja markkinoimaan erilaisia laadukkaita tuotteita kodin sisustuksen viimeistelyyn. Tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi kaihtimet, kylpyhuonetarvikkeet, verhotangot, rakennushelat, pienrautatuotteet sekä tulisijatuotteet. Pisla palvelee asiakkaitaan monipuolisella tuotevalikoimalla yli 30 vuoden kokemuksella luotettavasti ja nopeasti. 


Tuotetiedot työohjeet

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntöjä tuotteista ja palveluista

Pyydä yhteydenottoa