Yläpohjan eristys

Tuotetiedot ja työohjeet

FF-EPS-levyt valmistetaan polystyreenistä kuten Finnfoam-levytkin, mutta valmistusmenetelmät eroavat toisistaan. Uuden valmistusmenetelmän ansiosta seinien ja kattojen eristämiseen suunniteltu FF-EPS on huomattavasti perinteistä EPS-lämmöneristettä kustannustehokkaampi.

Uusi teknologia mahdollistaa samalla paremman lämmöneristyskyvyn suhteessa tiheyteen - tämä tarkoittaa entistä parempaa eristyskykyä entistä kevyemmillä levyillä.
Finnfoam Oy valmistaa FF-EPS:ää ainoastaan harmaana, koska saavutettu eristyskyvyn parannus korvaa kalliimman raaka-aineen aiheuttamat kustannukset. Harmaa FF-EPS on eristyskyvyltään noin 16% parempi kuin perinteinen valkoinen EPS.
Tuotetiedot työohjeet

Tiukentuvat energiatehokkuusvaatimukset ovat voimakkaasti luoneet kasvavaa tarvetta kosteusteknisesti turvallisille ja tehokkaille lämmöneristemateriaaleille, jotka pitävät rakennepaksuudet järkevinä ja ovat paloteknisesti toimivia. Finnfoam Oy toi loppuvuodesta 2014 markkinoille uudet polyuretaanista (PU) valmistetut FF-PIR-lämmöneristeet. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena FF-PIR-eristeiden tuoteperhe on koko ajan laajentunut ja kesästä 2017 lähtien kaikkien FF-PIR-eristeiden lämmönjohtavuus on ollut 0,022 W/mK.

TEHOKAS, PALONKESTÄVÄ JA HOMEHTUMATON  

Polyuretaanieristeet jaetaan raaka-aineseoksen mukaan PUR- ja PIR-eristeisiin. Kuten FF-PIR-tuotenimi kertoo, valmistaa Finnfoam Oy ainoastaan PIR-eristeitä, joiden palonkesto-ominaisuudet ovat huomattavasti paremmat. FF-PIR eristeen vaahdon eli eristävän osan paloluokka on D-s1, d0. CE-merkitty FF-PIR on myös homehtumaton ja kosteusteknisesti turvallinen materiaali.


Tuotetiedot työohjeet

Eristämättömän ullakon lämmöneristäminen on monessa rakennuksessa järkevä keino hankkia käyttökelpoista lisätilaa. Myös käytössä olevan ullakon lisäeristäminen Kingspan Therma TP10 -eristeellä voi tuoda huomattavat säästöt energiankulutukseen. 

Kingspan Therma TP10 on erittäin tehokas lämmöneriste, jolla saadaan tehokas lopputulos merkittävästi pienemmällä eristevahvuudella. Ullakolle jää tällöin huomattavasti enemmän korkeutta ja hyödynnettävää tilaa. Kingspan Therma TP10:llä eristetään tehokkaasti niin yläpohja kuin ulkoseinät. Kingspan Therma -eristeet ovat myös paloturvallinen valinta.


Tuotetiedot työohjeet
ISOVERin kuormitusta kestävistä kattoeristeistä on helppo valita kuhunkin käyttöön sopiva lämmöneriste. Käytettävissä on yksinkertainen tuotevalikoima, mikä helpottaa oikean tuotteen valintaa. Käytettävä kattorakenne ja ympäristön aiheuttamat kuormitukset määrittelevät käytettävälle lämmöneristeelle asetettavat vaatimukset. Lasivillaeristeillä eristettyjen kattojen toimivuudesta on hyviä kokemuksia jo kymmenien vuosien ajalta.

ISOVER Puhallusvilla on pääasiassa lämmöneristyslevyjen valmistuksen yhteydessä ylijäävästä materiaalista valmistettua mineraalivillaeristettä. Palamatonta (VTT Tuotesertifikaatti VTT-C-3786-09) ISOVER Puhallusvillaa suositellaan käytettäväksi vaakarakenteisten yläpohjien eristämiseen.

ISOVER Puhallusvillan painuma on 5% ja koska painuma tapahtuu välittömästi, haluttu paksuus voidaan puhaltaa yhdellä kerralla. Puhallusvilla sopii sekä uudisrakennuksiin että vanhojen rakennusten lisälämmöneristykseen.


Tuotetiedot työohjeet

Esitteet

Esitepalvelusta tilaat esitteet ja oppaat veloituksetta suoraan kotiisi

Tilaa tästä