Lattiarakenteet

Tuotetiedot ja työohjeet

Betonialustalle asennettava pintamateriaali on alttiina laatasta nousevalle kosteudelle. Uudisrakennuksissa betonin rakennekosteuden kuivuminen kestää pitkään. Vanhoissa rakennuksissa maakosteus johtaa betoniin jatkuvasti kosteutta.
Tuotetiedot työohjeet

Lattiakaivo voi olla kodissa muutakin kuin vain välttämätön pakko. Lattiakaivon on tietenkin kuljetettava varmasti pois kaikki kylpyhuoneeseen tuleva vesi, mutta samalla se voi olla olennainen osa sisustusta ja tehdä tilan yleisilmeelle ihmeitä.

Vieserin ylelliset designlattiakaivomallistot Urban, Expressive ja Natural tuovat erottuvalla muodolla, materiaalilla ja värillä kylpyhuoneeseen aina yksilöllisen silauksen − käytännöllisyyttä, luotettavuutta ja toimivuutta unohtamatta. Kaikki Vieserin designkaivonkannet ovat täysin yhteensopivia monille tutun Vieser One -lattiakaivon kanssa.


Tuotetiedot työohjeet
Gyproc GL 15 Lapikas on lattiarakenteisiin kehitetty, normaalia ja erikoiskovaa levyä huomattavasti kovempi erikoislevy. Levy on valmistettu lasikuidulla vahvistetusta kipsimassasta ja se on pinnoitettu molemmin puolin erittäin sitkeällä ja kestävällä monikerroskartongilla. Levyllä on suora reunamuoto. Levyä käytetään lattiarakenteissa, ala- ja välipohjissa sekä vanhojen lattioiden korjaamiseen. Paino n. 15,4 kg/m2.
Tuotetiedot työohjeet