• Etusivu
  • Talo

Tilaa Lafarge Roofing tiilikatto nyt, saat kattotarvikkeista -40 %

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 03.10.2007
200710_6907.jpg

Kuvassa Jämerä-kivitalo Jaspis. Katteena Ormax-betonikattotiili.

Kattoon kuuluu monia pakollisia kattotarvikkeita. Kun tilaatte tiilikaton tarvikkeineen Lafarge Roofingilta saatte 40 % alennusta kaikista katollenne tarvittavista lumiesteistä ja kattosilloista kiinnikkeineen, tikasaskelmista sekä sadevesijärjestelmästä!

Etu annetaan alennuksena Lafarge Roofingilta tilaamistanne, yllä mainituista kattotarvikkeista. Tarjous koskee ennen 31.12.2007 toimitettavia uusia tilauksia. Etua ei voi siirtää muihin tuotteisiin eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Mainitkaa TARVIKKEET-40 koodi tarjouspyyntöä tehdessänne edun saadaksenne. Voitte jättää yheteydenottopyynnön tiilikatosta Lafarge Roofingille tästä.
Yhteydenottopyyntö Lafarge Roofingille

Tiilikatto - katteiden kuningas

Kun suomalainen haluaa rakentaa talonsa parhaista, laadukkaista ja arvostetuista materiaaleista, hän valitsee vesikatteeksi kattotiilen. Tiilikatossa on yksilöllisyyden leima. Pyrkimys kestävämpään rakentamiseen sekä vuosisataisten hyvien perinteiden kunnioitus saa yhä useamman suomalaisen vaihtamaan vanhankin vesikatteen tiilikatoksi. Tiilikattoa voi hyvällä syyllä kutsua katteiden kuninkaaksi.

Tiilikatto lisää asumismukavuutta


Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä. Se ei ropise sateessa eikä kolise tuulella tai auringon paahteessa. Suuremmatkaan syysmyrskyt eivät sitä vahingoita. Tiilikatto on edullinen - myös koko elinkaarensa aikana. Kun otetaan huomioon tiilikaton pitkäikäisyys, asentamiskustannukset ja talon käyttöikä, tiilikatto on yksi edullisimmista kateratkaisuista. Nykyaikaisessa kattotiilessä kauneus, helppo asennettavuus ja jykevyys yhdistyy uusimman teknologian aikaansaamaan kestävyyteen ja edullisiin valmistuskustannuksiin.

Kestävyyttä nykyaikaisella tekniikalla


Betonitiilikatto on tehty kestämään talon koko eliniän: se itse asiassa vain lujittuu ikääntyessään. Betonitiilikatto kestää myös katolla liikkumisen huollon yhteydessä. Betonikattotiilet valmistetaan kovassa paineessa muotoonpuristettavasta betonimassasta. Siksi ne ovat erittäin mittatarkkoja ja tiiviitä. Mittatarkkuus merkitsee tiilien saumatonta yhteensopivuutta. Ne on helppo asentaa ja pysyvät tiiviisti paikallaan. Roskat ja jäätyvä vesi eivät pääse kattotiilien väliin niitä nostamaan tai siirtämään.

Betonikattotiilien väri saadaan aikaan läpivärjäämällä betonimassa valmistuksen yhteydessä. Lopuksi tiilet vielä viimeistellään betonimassan värisellä pintamaalilla. Betonitiilikaton ikääntyessä sen sävy voi hieman muuttua, mutta kattotiilen läpivärjäyksen ansiosta tiilikattoa ei tarvitse käsitellä uudelleen.

20078_6047.jpg

Laaja kattotiilivalikoima


Lafarge Roofing Oy:llä on markkinoiden laajin kattotiilivalikoima: useita erilaista betonikattotiili- ja savikattotiilimalleja. Myös pintakäsittelyjä ja värivaihtoehtoja on lukuisia.

Tilaa tiilikatto 31.12 .2007 mennessä, saat kattotarvikkeista -40 % alennusta


Uusi Lafarge Roofing tiilikatto kannattaa hankkia juuri nyt! Kun tilaatte tiilikaton tarvikkeineen meiltä pikaisesti saatte 40 % alennusta kaikista katollenne tarvittavista lumiesteistä ja kattosilloista kiinnikkeineen, tikasaskelmista sekä sadevesijärjestelmästä!

Etu annetaan alennuksena meiltä tilaamistanne, yllä mainituista kattotarvikkeista. Tarjous koskee ennen 31.12.2007 toimitettavia uusia tilauksia. Etua ei voi siirtää muihin tuotteisiin eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Mainitkaa TARVIKKEET-40 koodi tarjouspyyntöä tehdessänne edun saadaksenne.

Jätä yhteydenottopyyntö Rakentaja.fi -palvelun kautta
Yhteydenottopyyntö Lafarge Roofingille

Lisätietoa tiilikatteesta...

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Muutto asuinhuoneistosta
Muuttopäivä on vuokrasopimuksen päättymisen jälkeinen arkipäivä. Muuttopäivänä on luovutettava vuokranantajan haltuun puolet huoneistosta ja seuraavana päivänä kokonaan.Määräaikaisessa vuokrasuhteessa ei voida muuttopäivää siirtää.Toistaiseksi voimassa olevassa vuokrasopimuksessa muuttopäivää voidaan tuomioistuimen päätöksellä siirtää enintään vuodella, jos vuokralaiselle aiheutuu huomattavia vaikeuksia saada uusi asunto muuttopäivään mennessä.Muuttopäivää ei voida siirtää, jos siitä aiheutuu vuokranantajalle huomattavaa haittaa tai jos vuokranantajalla on oikeus purkaa vuokrasopimus tai vuokrasuhde on irtisanottu huoneiston pakkohuutokaupan vuoksi. Muuttopäivää ei myöskään voida siirtää, jos vuokralainen itse on irtisanonut tai purkanut vuokrasopimuksen.Muuttopäivää ei voida siirtää vapaa-ajanasunnon vuokrauksessa.Vuokralaisen on vaadittava tuomioistuimelta muuttopäivän siirtoa kanteella viimeistään kuukautta ennen muuttopäivää. Tuomioon ei saa valittamalla hakea muutosta. Mikäli muuttopäivää siirretään, vuokrasuhde jatkuu entisin ehdoin ja päättyy tuomioistuimen määräämänä muuttopäivänä ilman irtisanomista.
20102_20221.jpg
Onko kotisi akustiikka kunnossa?
Äänitiedettä kutsutaan akustiikaksi. Itse sana "akustiikka" tulee Kreikan kielestä sanasta akoustos, joka tarkoittaa samaa kuin kuulla. Akustiikka on osaltaan myös klassista fysiikkaa. Kun tutkimme värähtelyjä sekä säteilyä, huomaamme, että värähtely muuttuu ilmassa paineenvaihteluksi, joka etenee aaltoliikkeenä alkuperäisen värähtelyn taajuudella. Akustiikasta tuleekin näin tärkeä lähes kaikilla elämänalueilla.Useimmiten akustiikalla tarkoitetaan tilan jälkikaiunta-aikaa tai ääneneristysominaisuuksia. Eri tilojen kohdalla akustiikka jaetaan hyvin helposti vain hyvään tai huonoon, mutta akustiikalla tarkoitetaan kuitenkin kaikkia äänen ominaisuuksia jossakin tilassa. Määrityksiä voidaankin tehdä esimerkiksi puheenymmärrettävyydellä, ilmaääneneristysominaisuuksilla, jälkikaiunta-ajalla tai taustamelutasolla.Tutustu Gyptone-tuotteisiin
6_P_23879.jpg
Öljylämmittäjän ilmastohaasteet
-Öljylämmittäjä voi tehdä talostaan energiatehokkaan, säästää energiaa ja vastata ilmastotalkoiden haasteisiin pitämällä lämmitysjärjestelmänsä hyvässä kunnossa ja ottamalla rinnalle uusiutuvaa energiaa kuten aurinkolämmön. Lisäksi tämän vuoden alusta alkaen lämmitysöljyssä on hiilidioksidipäästöjä pienentävä bio-osuus, sanoo Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton varatoimitusjohtaja Pekka Huttula.Öljylämmittäjällä on talossaan monia mahdollisuuksia avaava vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, jonka päästöt ovat pienemmät kuin monesti kuvitellaan. -Öljylämmittäjän ei olekaan mitään syytä lähteä harkitsemattomasti vaihtamaan lämmitysmuotoa, vaan selvittää rauhassa, miten hän voi tehdä talostaan entistä energiatehokkaamman, korostaa Huttula.Suomessa on öljylämmitteisiä pientaloja noin 240 000. Tämä on suunnilleen neljännes kaikista pientaloista. Valtaosassa öljylämmitystaloista lämmityslaitteet ovat kunnossa, koska kattiloita on vaihdettu ja muita laitteita uusittu tasaiseen tahtiin.Öljylämmittäjiä kannustetaan energiansäästöön valtiovallan ja öljyalan vuoteen 2016 ulottuvalla Höylä III -energiatehokkuussopimuksella. Sopimuksen on arvioitu hoitavan lähes 17 prosenttia EU:n energiapalveludirektiivin Suomelta vuonna 2016 edellyttämästä energiansäästötavoitteesta.Jos öljylämmityslaitteet ovat ikääntyneet, on hyvä teettää asiantuntija-arvio siitä, ja miten lämmitysjärjestelmä kannattaa kunnostaa nykyisiä vaatimuksia vastaavaksi ja entistä energiatehokkaammaksi. Öljylämmitysjärjestelmän kunnostaminen ja täydentäminen rinnakkaislämmönlähteillä kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.Lämmitysjärjestelmän kunnostus tuo kiinteistökohtaisesti 10-30 prosentin säästön öljynkulutukseen. -Kun nykyajan öljylämmityslaitteisiin yhdistää vielä aurinkolämmön eli siirtyy hybridilämmitykseen, syntyy lisää energiansäästöä, huomauttaa Huttula. -Remontit maksavat, mutta tuovat muassaan selvää säästöä. Lämmitysjärjestelmän parantaminen on pitkälle vaikuttava investointi, Huttula painottaa.Energiankulutusta vähentävät niin ikään rakennuksen eristyksen parantaminen sekä ovien ja ikkunoiden uusiminen. Asukkaat voivat halutessaan vaikuttaa energiankulutukseen myös muuttamalla omia tottumuksiaan, vaikkapa säätämällä lämpöä hieman totuttua pienemmälle.Öljylämmityksessä typen oksidi-, rikkidioksidi- ja hiukkaspäästöt ovat moneen muuhun lämmitysenergiamuotoon verrattuna vähäiset. Öljylämmityksen hiilidioksidipäästöjä pudottavat järjestelmien kunnostamisella aikaan saatava energiatehokkuuden paraneminen, biolämmitysöljyn osuus lämmitysöljyssä sekä lisääntyvä aurinkolämmön käyttö öljyn rinnalla.Lisätietoja: Öljy- ja Kaasualan Keskusliitto, varatoimitusjohtaja Pekka Huttula, puh. 040 503 9465; Öljyalan Palvelukeskus, markkinointipäällikkö Eero Kourula, puh. 040 584 1917

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton