• Etusivu
  • Talo

Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20085_11025.jpg

Hifi Studio 17 on korkealaatuisten kuvan- ja äänentöistolaitteiden myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kaiuttimet, monihuonejärjestelmät, yritysten av-järjestelmät sekä suunnittelu- ja asennuspalvelu.

Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike

Meillä Hifi Studio 17:ssä kohtaat ystävällisen henkilökuntamme, joka kuuntelee toiveitasi, kertoo laitteiden hyödyt selkokielellä, sekä tarjoaa tarpeittesi ja budjettisi kannalta sopivimman ratkaisun. Tavoitteenamme on laitteiston suorituskyvyn optimointi ja helppokäyttöisyys, siksi annamme tarvittaessa käyttökoulutuksen ostamallesi laitteistolle.

Kattava valikoima huipputuotteita

Myymme vain tuotemerkkejä, joiden korkealaatuisuuteen ja luotettavuuteen itse uskomme, ja joilla on virallinen edustus, sekä huoltoverkko Suomessa. Tuotevalikoimamme laajuus näkyy myös tarjoamissamme asennustarvikkeissa. Meiltä löydät mm. erilaiset kuva- ja äänikaapelit, kaiutinjalustat, laitetelineet, kaapelikourut, sekä ohjelmoitavat kauko-ohjaimet.

Meillä ostaminen on helppoa

Kaiutinvalikoimaamme voit tutustua kuuntelemalla eri vaihtoehtoja myymälöissämme ja kaiuttimia tai kotiteatterijärjestelmiä pääset kokeilemaan erillisissä kuunteluhuoneissamme. Myymälöistämme löydät mm. erilliset Bose- ja Bang & Olufsen -osastot sekä kuulokkeiden vertailupisteet. Tampereen myymälässämme on lisäksi monipuolinen autohifiosasto. Kun tulet käymään, ota CD- tai DVD -suosikkisi mukaan ja totea itse, että laitteissa on eroja!

20085_11026.jpg

Suunnittelu- ja asennuspalvelu

20085_11027.jpg

AV-järjestelmän hankinta kotiisi tai yritykseesi on helppoa, sillä voimme tarjota "avaimet käteen" -ratkaisuja. Onnistunein lopputulos saadaan silloin, kun viihdejärjestelmät otetaan huomioon jo uuden kodin tai yritystilojen suunnitteluvaiheessa. Varmistamme järjestelmäsi teknisen toimivuuden ja helppokäyttöisyyden koordinoimalla suunnittelu-, asennus- ja käyttökoulutusprosessin saumattomaksi kokonaisuudeksi. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. tuotteiden valmistajat ja niiden viralliset maahantuojat, akustiikkatoimistot, arkkitehdit sekä sisustus- ja sähkösuunnittelijat, joiden avulla voimme suunnitella AV-järjestelmäsi joko näyttäväksi osaksi sisustusta tai piilottaa sen näkymättömiin.

Joustavat toimitus- ja maksuehdot

Vaikka et asuisi Hifi Studio 17:n läheisyydessä, voit käyttää hyväksesi palvelujamme. Toimitamme tuotteitamme joustavasti kaikkialle Suomeen posti- ja matkahuoltoennakolla. Voit maksaa ostoksesi käteisen lisäksi kaikilla yleisimmillä luottokorteilla tai erissä Aktiivirahalla ja Käyttöluotolla.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20233_81148.jpg
Vesikiertoinen lattialämmitys on kustannustehokas lämmitystapa
Huoleton asuminen omassa kodissa edellyttää turvallista ja luotettavaa lämmitysjärjestelmää ja vesikiertoinen lattialämmitys on useimpien mielestä asumismukavuuden ja energiatehokkuuden kannalta paras ratkaisu.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Asuntomessuilla Hämeenlinnassa Ammattilaispäivät
Aukioloaikaa pidennetty neljänä päivänä kahdeksaanAsuntomessuilla Hämeenlinnassa järjestetään ensimmäistä kertaa asuntomessutapahtuman historiassa Ammattilaispäivät 1.-2.8. ja 8.-9.8. eli keskiviikkona ja torstaina niin tällä kuin ensi viikollakin. Päivät näkyvät erityisesti kerrostalon perusparannusta esittelevässä oheiskohteessa. Niin oheiskohde kuin asuntomessualue kaikkine kohteineen on Ammattilaispäivinä avoinna koko messuyleisölle.Hämeenlinnan asuntomessuilla voi vierailla huomenna keskiviikkona ja ylihuomenna torstaina vaikkapa töiden jälkeen, sillä aukioloaikaa on pidennetty kahdeksaan saakka. Messut ovatkin Ammattilaispäivinä auki klo 11-20. Samat aukioloajat ovat voimassa myös ensi viikon keskiviikkona ja torstaina.– Haluamme palvella työssäkäyviä ihmisiä, jotta hekin ehtivät hyvin messuille työpäivän jälkeen. Esimerkiksi Espoon messuilla pidennetyt aukiolopäivät kahtena viimeisenä torstaina olivat suosittuja. Toisena torstaina Espoossa tehtiin myös yleisöennätys, kertoo Suomen Asuntomessujen messupäällikkö Pasi Hulkkonen.Ammattilaispäivinä messukohteissa on esittelijöinä normaalia enemmän ammattilaisia, jotka osaavat neuvoa messuvieraita tarkemmin rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Hämeenlinnan asuntomessuilla ovatkin esillä mm. kaikki lämmitysmallit. Energianlähteeksi on valittu joko maalämpö, kaukolämpö, sähkö, bioöljy tai pelletti. Messutaloissa on myös esillä painovoimainen ilmanvaihto sekä aurinkoenergia. Näytteillä ovat lisäksi erilaiset runkoratkaisut sekä monia tämän hetken uusimpia teknisiä ratkaisuja kuten sähkölasit tai vaikkapa itsestään puhdistuva ulkorappaus. Asumisen tietoutta täydentävät vielä näyttelytarjonta sisustushallissa sekä rakentajahallissa.Työtehoseura (TTS) on lisäksi arvioinut messukohteita, joissa on tehty hyviä ratkaisuja sekä tilakohtaisesti että kokonaisuuksina. TTS:n arvioitavina olivat asunnon eri tilojen ominaisuudet, joita kannattaa ottaa huomioon, kun rakentaa tai remontoi asuntoa omaan tarpeeseen. Asuntokohteiden arviointikriteerit sovittiin yhteistyössä hanketta rahoittaneen kauppa- ja teollisuusministeriön asiantuntijoiden kanssa. Työtehoseura arvioi mm. keittiöiden toimivuutta, millainen on hyvä toimiva keittiö ja mitä on huomioitava suunnitteluvaiheessa. Arvioinnin kohteena olivat myös eteistilat, pesu-, pukuhuone- ja vaatehuoltotilat, olo- ja makuuhuoneet, työhuoneet sekä säilytystilat.– Messuvieraille on jaossa moniste, jossa on tiedot arvioiduista kohteista ja niiden sijainnista messualueella. Kohteet on myös merkitty opastavilla tauluilla sekä asunnon ulkopuolella että tilakohtaisesti sisällä, toteaa Hulkkonen.
20204_63968.jpg
Kaunis kylpyhuone ja sauna - mitä valita pintamateriaaliksi?
Olisiko aika uusia kylpytila ja sauna? Monelle kylpytilojen ja saunan uudistus on unelmoitu uudistuksen kohde. Kaikki haluavat hemmotella itseään, siksi tiloihin halutaan ekologisuutta ja materiaaleilta pitkää elinkaarta – ja nämä toiveet kivi täyttää erinomaisesti. Luonnonkivi tuo ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Lisäksi luonnonkiven ominaisuudet ovat arvostettuja, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle, jossa kiveä on käytetty.
9_P_139791_1.jpg
Käyttöehtomme päivittyivät
Nämä yleiset käyttöehdot ("Käyttöehdot") koskevat käyttämääsi Schibsted Suomi Oy:n palvelua, joka voi olla joko Tori, Oikotie (Asunnot, Työpaikat, Toimitilat), Sähkövertailu ja/tai Rakentaja (Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi, Puutarha.net, Talovertailu.fi) ("Palvelu tai Palvelut"). Nämä Käyttöehdot sekä niihin mahdollisesti liittyvät erilliset erityisehdot ("Erityisehdot") muodostavat sitovan sopimuksen Schibsted Suomi Oy:n ("Palveluntarjoaja") ja Palvelun käyttäjän ("Käyttäjä") välillä. Tutustu huolellisesti näihin Käyttöehtoihin sekä käyttämääsi Palveluun mahdollisesti liittyviin Erityisehtoihin, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa sivustomme ja Palveluidemme käytöstä. Palveluntarjoaja on osa Schibsted-konsernia ("Schibsted"). Lisätietoja Schibsted-konsernista sekä siihen kuuluvista yhtiöistä löydät osoitteesta http://www.schibsted.com.Nämä Käyttöehdot sisältävät Palveluihin sovellettavat yleiset ehdot. Näitä Käyttöehtoja täydentävät palvelukohtaiset Erityisehdot. Mikäli nämä Käyttöehdot ja tiettyä Palvelua koskevat Erityisehdot ovat ristiriidassa, sovelletaan kyseiseen Palveluun ensisijaisesti sen Erityisehtoja. Käyttöehdot sitovat Käyttäjää niin kauan kuin Käyttäjä käyttää Palvelua. Mikäli Käyttäjä ei hyväksy näitä Käyttöehtoja tai haluaa päättää Käyttöehtojen muodostaman sopimuksen, Käyttäjän tulee lopettaa välittömästi Palvelun käyttö, poistaa Palvelun käyttöä varten mahdollisesti lataamansa sovellus laitteestaan sekä olla jakamatta mitään sisältöä tai tietoja Palvelussa.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Asta-Rakentaja 2008 -messut pidetään Tampereella 15.-17. helmikuuta
Luvassa on monipuolinen katsaus rakentamiseen ja asumiseenUusi Asta-Rakentaja 2008 -messutapahtuma järjestetään 15.-17. helmikuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Asta-Rakentaja -messut järjestää Tampereen Messut Oy yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa. Messujen ohjelmatarjonnasta on muotoutumassa monipuolinen kattaus. Perjantaina ohjelma suunnataan erityisesti ammattilaisille ja viikonloppuna rakentamisesta, remontoinnista ja asumisesta kiinnostuneelle suurelle yleisölle. Lauantaina ja sunnuntaina messuilla nähdään myös Remontti-Reiska ja Apumies-Ari.
200611_654.jpg
Tee Se Itse: puunkantoteline
Tämän kertaisessa Tee Se Itse -sarjassa tehdään puunkantoteline. Puunkantoteline on hyvä apuväline takkapuiden hakureissulla. Kantotelineen nikkaroimiseen voi käyttää rakentamisesta jääneet rimat ja listan pätkät. Ohjeita voi soveltaa oman puutavaratilanteen ja mielikuvituksen mukaan. Alustan voi myös tehdä umpinaiseksi, esim. paneelin pätkistä tai levystä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton