• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin PLAZIA - uutuusmallisto ilmestynyt!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 22.09.2008
20089_13167.jpg

Kastelli Plazia 164 P

Arkkitehti Kirsti Sintosen luoma Plazia-mallisto on tuorein esimerkki Kastellin toimivasta pientalosuunnittelusta. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja pienentää näin myös rakennuskustannuksia.

Uudessa PLAZIA -mallistossa on kahdeksan modernia kotia. Niiden suunnittelussa on huomioitu nykyperheiden elämäntyyli, joka rakentuu mukavaan yhdessäoloon arkisten asioiden ympärillä. Ruoanlaiton ja kahvittelun lomassa seurustellaan perheen ja vieraiden kanssa ja rentoudutaan yhdessä. Kotiaskareet, läksyt, leikit ja osa harrastuksistakin hoidetaan suuressa, viihtyisässä olokeittiössä. Sen keskiöön, laajan pöydän ympärille on koko perheen kodikasta kokoontua.

Lisätietoa Kastelli-taloista...

Valo antaa voimaa ja iloa

Plazia-kotien modernit tilasuunnitteluratkaisut ovat syntyneet rakentajaperheiden toiveista. Uuden kodin toivotaan luovan uudenlaista yhteisöllisyyttä ja tukevan avointa elämänasennetta. Korkeat, valoisat ikkunat, avarat huonetilat ja selkeät sisustuslinjat luovat asumiseen iloa, joka antaa voimaa myös työelämän paineisiin.

Plazia-kotien oleskelutilat avautuvat korkeiden ikkunoiden kautta oleskelupihalle ja muodostavat niiden kanssa kiinteän kokonaisuuden. Päätysisäänkäynnin ansiosta useat mallit sopivat myös kapeille tonteille, jolloin piha-alue voidaan hyödyntää tehokkaasti.

Kastelli Plazia 126 P
Kastelli Plazia 126 P

Saunamatkan tunnelmaa

Saunatilat ovat Plazia-malleissa kodin yksityisintä osaa. Siksi ne ovatkin monissa malleissa irrotettu muista tiloista omaksi alueekseen. Saunatilat ja -tuvat ovat ylellisen väljiä ja niistä on suorat yhteydet laajoille vilvoitteluterasseille.

Kastelli Plazia 156
Kastelli Plazia 156
Kastelli Plazia 155 PU
Kastelli Plazia 155 PU
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20078_5978.jpg
TERCA -tiilikoti
Wienerbergerin tiilet ja rakenneratkaisut ovat näyttävästi esillä Hämeenlinnan asuntomessuilla, sillä Wienerberger on mukana messuilla kahdella kohteella. Wienerbergerin kohteet ovat kohde numero 27, Terca -tiilikoti sekä kohde numero 44, Talo Wienerberger. Molemmissa kohteissa talon runko on tiili-villa-tiili tyyppinen ulkoseinäratkaisu, jossa runko on muurattu ohutsaumamuurausmenetelmällä Terca –runkotiilistä.Terca -tiilikoti, kohde 27Talo Wienerberger, kohde 44
Vesieristys
Miksi vedeneristys on tärkeimpiä asioita terveessä talossa?
Märkätilat ovat rakennuksessa veden ja vesihöyryn rasitetuimpia tiloja. Sen takia tarvitaan tiivis vedeneristys, joka pitää kosteudet märkätilan puolella. Lattialämmitys ja toimiva ilmastointi kuivattavat märkätilat käytön jälkeen. Kiinnostaako alan koulutus? Tutustu koulutustarjontaan täällä!
201111_28529.jpg
Märkätilojen seinät - vedeneristys
Yksi oleellisimmista asioista märkätiloja rakentaessa tai remontoidessa on huolellinen vedeneristys niin seinissä kuin lattiassakin. On tärkeää, että vesieristys tehdään tarkasti eikä huolimattomia kohtia jää eristettävälle alueelle. Materiaalit on myös syytä valita siten, että lopputuloksesta tulee toivottu.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton