• Etusivu
  • Rakentaminen

Henri Härmä Rakentajan myynnin vetäjäksi

Rakentajan toimitus
Päivitetty 03.08.2020
20207_65956.jpg

Henri Härmä aloittaa Rakentaja-tuoteperheen uutena myyntijohtajana elokuun alusta. Hän siirtyy uuteen tehtävään Deko-Talo Oy:n myyntijohtajan paikalta. Aiemmin Härmä on kerryttänyt toimiala- ja myyntikokemusta muun muassa Den Finland Oy:ssa, Inwido Oy:ssa, Lumonilla ja Gigantissa.

- Olen todella innoissani päästessäni mukaan Rakentaja.fi:n ammattilaisten joukkueeseen! Rakentajan brändi on tunnettu ja arvostettu ja uskon, että löydämme lukijoillemme entistä parempia ratkaisuja ja mielenkiintoista luettavaa yhdessä luotettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa, kommentoi Härmä. Nähdään pian!

Härmä ottaa vetääkseen myyntitiimin, jonka vastuulla ovat Rakentajan kaikki palvelut Rakentaja.fi, Puutarha.net, Omataloyhtiö.fi, Rakentaja PRO sekä Talovertailu.fi. Hänen edeltäjänsä Jussi Kuusela siirtyi uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle toukokuussa.

- Henri tuo meille vankkaa kokemusta ja uutta näkemystä sekä taatusti myös hyvää energiaa ja tuoreita verkostoja, kiittelee Rakentajan liiketoiminnasta vastaava johtaja Inka Partanen.
Info

Info

Rakentajan tuoteperhe on Suomen vanhin ja kattavin rakentamiseen ja remontointiin keskittyvä digitaalinen palvelukokonaisuus. Rakentajan sivustoille tehdään vuosittain yli 13 miljoonaa käyntiä (Google Analytics 2019) ja Rakentajan jäsentietokannassa on jo yli 600 000 rekisteröitynyttä jäsentä.

Henri Härmä
puh. 0440 350 250

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20073_3946.jpg
Tehokkailla ja kestävillä välineillä parempaan tuottavuuteen
Työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würthin tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitystarvikkeet, työkalut, huoltotarvikkeet ja kemikaalit, hiomatarvikkeet, poranterät, kierretyövälineet, työsuojaimet sekä muut asennustarvikkeet.Würth Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Riihimäellä. Koko maan kattavan Würth Center myymälä- verkoston ja yli 300 myyntiedustajan ansiosta olemme kaikkialla Suomessa lähellä asiakastamme.
20109_23164.jpg
Ilmanvaihdon modernisointi helpottuu
Vallox Oy ensiesittelee Finnbuild näyttelyssä uuden matalaenergiailmanvaihtokoneen, joka sopii ilman kanaviston muutostöitä takavuosien yleisimmän omakotitalojen ilmanvaihtokoneen - MUH-Ilmavan tilalle. Vallox 121 SE :n kanavayhteet (6 kpl) ovat samat kuin vuosien 1983-2004 aikana valmistetuissa Ilmava/Vallox 100 ja 120 ilmanvaihtokoneissa.Kone on teholtaan keskisuuren asunnon ilmanvaihtolaite – max ilmamäärät 107/102 l/s, 100Pa. Se soveltuu erinomaisesti niin pien,-rivi- kuin kerrostaloasuntojen peruskorjaukseen ja uudisrakentamiseen. Vallox 121 SE on varustettu automaattisen säädön mahdollistavalla elektronisella Vallox Digit SED- ohjausautomatiikalla.
20187_53995.jpg
Asuntomessukohteiden pihoissa vallitsee selkeys ja helppohoitoisuus - tutustu messupihoihin
Asuntomessuilta löytää myös vallitsevat pihatrendit ja uutuustuotteet. Ideoita kannattaakin kerätä niin uuteen kuin vanhaan pihaan. Porin Asuntomessujen erikoispiirre on taajaan kaupunkirakentamiseen sopivat ratkaisut.
20091_14763.jpg
Korjauskulujen nousu ollut täysin odotettua
Asuinkerrostalojen rakentaminen vilkastui vasta 1950 –luvulla.Vilkkaimmillaan rakentaminen oli 1970 –luvulla, jolloin Suomen yhteensä noin 56.000:stä asuinkerrostalosta rakennettiin lähes 23 % eli yhteensä 12.677 kpl. Seuraavaksi vilkkaimpia vuosikymmeniä ovat olleet 1980 –9.055 kerrostaloa ja 1960 –luku 8.685 kerrostaloa.
20114_25341.jpg
Helkama JOPO
Polkupyörä eli Jopo on olennainen osa suomalaista pyöräilyhistoriaa. Reilujen säätövarojensa ansiosta klassikkopyörä sopii lähes kaikille, joten eipä ihme että Jopoja löytyi aikoinaan lähes jokaisen perheestä tai ainakin naapurista. Tällä vuosituhannella legenda teki komean comebackin ja valloitti mutkattomalla designillaan erityisesti nuorten sydämet. Hyväntuulisessa suosikkipyörässä on rungon värisiksi maalatut lokasuojat, tukeva tavarateline ja vakuutusyhtiön hyväksymä lukko.AlumiinivanteetJalkajarruLukkoTavaratelineKuormasideRengaskoko 24"Vastaa tutkimukseen ja voita Helkama Jopo
20117_27219.jpg
Hallit ja osastot
Messuilla tutustumisen pääpaino on luonnollisesti esiteltävissä kohteissa, mutta arvokasta tietoa ja muuta mielenkiintoista löytyy myös alueen näyttelyhalleista ja talojen yhteydessä olevista osastoista.Messuilla onkin syytä olla tarkkana. Uusia ideoita löytyy aina. Jopa vuodesta toiseen asuntomessuja kiertänyt toimittajakin tuppaa joka kerta yllättymään.Autotallien ja ulkoalueiden osastojen lisäksi Rakentaja- ja Sisustajahalleissa on runsaasti näytteilleasettajia. Muista myös tutustua Tuotetaloon (Kohde 16), jossa rakenneratkaisut ovat nähtävissä.Lisätietoa asuntomessuista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton