• Etusivu
  • Talo

Helkama JOPO

Rakentajan toimitus
Julkaistu 11.04.2011
20114_25341.jpg

Polkupyörä eli Jopo on olennainen osa suomalaista pyöräilyhistoriaa. Reilujen säätövarojensa ansiosta klassikkopyörä sopii lähes kaikille, joten eipä ihme että Jopoja löytyi aikoinaan lähes jokaisen perheestä tai ainakin naapurista. Tällä vuosituhannella legenda teki komean comebackin ja valloitti mutkattomalla designillaan erityisesti nuorten sydämet. Hyväntuulisessa suosikkipyörässä on rungon värisiksi maalatut lokasuojat, tukeva tavarateline ja vakuutusyhtiön hyväksymä lukko.

  • Alumiinivanteet
  • Jalkajarru
  • Lukko
  • Tavarateline
  • Kuormaside
  • Rengaskoko 24"

Vastaa tutkimukseen ja voita Helkama Jopo
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202210_79775.jpg
Paranna hyvinvointiasi älyvalaistuksella
Luonnon valon vuorokausirytmi ohjaa sisäistä kelloamme aamusta iltaan. Vietämme kuitenkin suurimman osan ajasta sisätiloissa, jolloin vastaavan optimaalisen valaistuksen toteuttaminen kodin tiloihin on tärkeää hyvinvointimme ja jaksamisen kannalta. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina laadukkaan valaistuksen merkitys korostuu entisestään. Uudenlainen älykäs päivänvalovalaistus parantaa vireyttä aamulla, keskittymistä päivällä ja rentoutumista illalla.
kattokeskus
Miksi kannattaa valita Kattokeskus remonttikumppaniksi?
Vaikeina aikoina korostuu yrityksen vakavaraisuus ja pitkä toimintahistoria, olipa kyseessä sitten uuden talon hankinta tai isompi remontti, johon kuuluu usein pitkä takuuaika. Kattokeskus on tehnyt kattoremontteja jo yli 25 vuoden ajan, jona aikana on kertynyt jo lähes 16 000 remontin kokemus.
20218_72046.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot maalais­tunnelman kotiisi
Kesäloman soisi jatkuvan ikuisesti. Maalla vietetyn kesäloman jälkeen samaa hermoja rauhoittavaa tunnelmaa toisi mielellään myös mukanaan kaupunkiin. Tässä sinulle muutamia vinkkejä, miten sen teet helposti.
20086_11335.jpg
Finlaysonin luonnonläheiset kuosit esillä loma-asuntomessuilla
Finlayson sisustaa Porin Loma-asuntomessuilla kohteen nro 5: Villa Grey. "Harmaan huvilan" suunnittelun lähtökohta on ollut messualueen merellinen ympäristö ja luonnonläheisyys.Villa Greyn suuren makuuhuoneen parivuodetta päällystävät ylelliset, valko/harmaat Ruoko-satiinipussilakanat. Pussilakanasettiä on saatavana myös musta/harmaana tai punaisena. Valkoinen satiinialuslakana ja helmalakana täydentävät kokonaisuutta. Makuuhuoneen vuodevaatteet; muhkeat tyynyt ja pussilakanat ovat puolestaan Familonin mallistosta.Ruoko-kuosia on käytetty myös kohteen kylpyhuonetiloissa, joista löytyy Ruoko-kylpytakit ja -froteepyyhkeitä.Kohteesta löytyy myös sekä Silmu että Joki - koristetyynyt.Lisätietoa Finlaysonin tuotteista...
Talon piirustukset
Professori Lea Pulkkinen:
Psykologista ajattelutapaa edustava uusi talosuunnittelu keskittyy siihen, miten perhe toimii talossa. Muunneltavuus eri sukupolvien tarpeisiin ja lapsiperheen arjen hallinta tilaratkaisujen avulla ovat talosuunnittelun avain.Psykologian professori Lea Pulkkinen Jyväskylän yliopistosta osallistui Kastelli-talojen uuden AIKA-malliston suunnitteluun."Se oli hyvin kiinnostava kokemus. Rajasin työkenttäni ulkopuolelle kaiken sen, mikä liittyy rakennuksen ulkonäköön. Se on arkkitehtien esteettisen silmän ja asiantuntemuksen aluetta, johon en ole ottanut kantaa. Minä tarkastelin sitä, miten perhe elää tilassa", Pulkkinen kertoo.Psykologian tutkijan tausta antoi Lea Pulkkisen ratkaisuille erityisen painoarvon. Hän tarkasteli kotia lapsiperheen arjen näkökulmasta. Pulkkinen on itse suunnitellut oman perheensä käyttöön kaksikin rakennusta. Kesäasunnon tutkijan torni on hänen oman suunnittelutyönsä perusteella rakennettu.
20092_14950.jpg
Öljysäiliön poisto on luvanvaraista
Perhe on asunut nykyisessä, vuonna 1947 rakennetussa puurunkoisessa omakotitalossaan vuodesta 2000 lähtien. Vanha öljysäiliö palveli perhettä hyvin nuo kahdeksan vuotta. Päätöstä siirtyä uuteen, maanpäälliseen, sisätiloihin asennettavaan säiliöön vauhdittivat lehdistä luetut uutiset maaperään vuotaneista öljysäiliöistä. Alkuperäisestä öljylämmityslaitteistosta jätettiinkin vaihtamatta ainoastaan maanalainen, 5000 litran, öljysäiliö.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton