• Etusivu
  • Varusteet

Tehokkailla ja kestävillä välineillä parempaan tuottavuuteen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.03.2007
20073_3946.jpg

Työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würthin tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitystarvikkeet, työkalut, huoltotarvikkeet ja kemikaalit, hiomatarvikkeet, poranterät, kierretyövälineet, työsuojaimet sekä muut asennustarvikkeet.

Würth Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Riihimäellä. Koko maan kattavan Würth Center myymälä- verkoston ja yli 300 myyntiedustajan ansiosta olemme kaikkialla Suomessa lähellä asiakastamme.

20073_3947.jpg

Würth Center


Würth Centerit palvelevat yritysasiakkaita. Koko Suomen kattava Würth Center verkosto tarjoaa ammattitaitoista palvelua ja paikallisosaamista. Laajan Würth Center verkoston ansiosta olemme kaikkialla Suomessa lähellä asiakkaitamme. Usein sattuvissa kiireellisissä tarpeissa tuotteet löytyvät lähes kaikilta paikkakunnilta vain 10-15 minuutin matkan päästä. Würth Centereissä on mahdollisuus kokeilla ja vertailla tuotteita käytännössä. Omien kokemustesi ja osaavan henkilökunnan avulla sinun on helppo tehdä valintasi.

  • Ruuvi- ja kiinnitystarvikkeet
  • Huoltokemikaalit
  • Henkilösuojaimet
  • Työ- ja suojavaatteet
  • Hiomatarvikkeet
  • Paineilma- ja sähkökoneet
  • Käsityökalut

Laatu


Ensiarvoisen tärkeää tuotteille on turvallisuus ja luotettavuus. Tuotteiden tulee olla kovassakin käytössä kestäviä, tehokkaasti toimivia sekä helppokäyttöisiä. Systemaattinen laadunvalvonta kuuluu oleellisena osana Würth Oy:n toiminnan jokaiseen vaiheeseen. Luotettava laatu on lähtökohta jo tuotteiden suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa.

Tärkeä osa ainutlaatuista Würth-laatua on myös toimitusten täsmällisyys ja virheettömyys. Palvelumme merkitsee asiakkaalle huomattavaa ajan ja rahan säästöä. Würthiltä saat kaikki tarvitsemasi tuotteet todellakin kerralla, yksillä käsittelyillä aikaa ja rahaa säästäen.

20073_3948.jpg

Ympäristö


Toiminnassaan ja tuotteissaan Würth Oy panostaa myös ympäristömyönteisyyteen. Würth Oy sitoutuu omalla toiminnalla ehkäisemään ympäristön pilaantumista noudattamalla lainsäädäntöä ja muita asiaankuuluvia määräyksiä. Ympäristökuormituksen pienentämisessä noudatetaan jatkuvan parantamisen periaatetta.

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

43_P_16117.jpg
Rakennusmessut, Vaasa
Pohjanmaan suurimmat rakennusalan messut järjestetään 26.-28. lokakuuta Botniahallissa. 210 näytteilleasettajaa ovat messuilla mukana ja tapahtuma onkin kasvanut mittavaksi asumisen ja rakentamisen foorumiksi.Rakentaminen ja kotiin panostaminen on kasvanut mittavasti ja se näkyy myös monin eri tavoin alan tuotteissa, tarjonnassa ja kysynnässä. Rakennusmessut tarjoaa kuluttajille läpileikkauksen alalla tapahtuneesta kehityksestä, ajankohtaisesta lainsäädännöstä sekä tietoa alan uusimmista tuotteista ja palveluista.Rakennusalan erikoismessut on suunnattu rakentajille, sisustajille ja remontoijille. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen paikan hankkia tietoa ja ideoita sekä mahdollisuuden tehdä suuria ja pieniä hankintoja rakennus-, sisustamis- ja remontointiprojekteja varten. Kaikki löytyy kätevästi saman katon alla.Rakennusmessuilla on alan tarjontaa koko perheelle. Vanhemmat voivat halutessaan jättää pienimmät lapset valvottuun lapsiparkkiin ja näin keskittyä rauhassa messujen tarjontaan sekä kauppojen ja ostosten tekemiseen.
20133_34203.jpg
Painovoimainen ilmanvaihto kuntoon
Painovoimaiseen ilmanvaihtoon (= asunnossa ei ole koneellista ilmanvaihtoa, ilmanvaihtokonetta) liittyvä yleisin ongelma on huonot tai kokonaan puuttuvat korvausilmaventtiilit. Huono venttiili päästää sisään ulkoilman likaa ja aiheuttaa erityisesti kylmällä ilmalla veto-ongelmia. Vilkkaalla paikalla liikenteen meteli saattaa kantautua sisään ilmanvaihtoventtiilien kautta. Voikin tuntua paremmalta pitää venttiilit suljettuna, jolloin ilmanvaihtoa ei ole.Tilaa venttiilit ja suodattimet Jäsentukusta
20119_27807.jpg
Vesikattoremontin kustannusarvio
Vesikaton uusiminen on tarpeen kun katemateriaali ei enää täytä sille suunniteltuja ominaisuuksia. Kattoremonttia ei ole kuitenkaan syytä lykätä liian pitkälle, ettei remontti laajene myös vesivahinkojen korjaamiseen. RemonttiOptimi ohjelma on suunniteltu auttamaan ja helpottamaan remontoinnin suunnittelua.
201710_50495.jpg
Suunnittele ja osta talo verkosta
Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa uuden Play-malliston talon suoraan verkosta. Talon ostaminen verkosta on edullisempaa, helpompaa ja nopeampaa verrattuna tavanomaiseen ostoprosessiin. Aluksi palvelussa on tarjolla kaksi Play-taloa, joihin jokainen voi tietyissä raameissa valita haluamansa huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Uuden Play-malliston talot ovat kompakteja ja mukautuvia reilun 80 m² pieniä omakotitaloja. Rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä.
20207_65862.jpg
Kosteisiin tiloihin
Impressivo-sarjan tuotteet kytkimistä pistorasioihin sopivat niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseen, uppo- ja pinta-asennuksiin sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Sarja on suunniteltu niin, että lisäämällä tuotteisiin tiivisteosan niistä tulee roiskevesitiiviitä (IP44) ja sopivat asennettaviksi kosteisiin tiloihin.Impressivo-kalusteita käyttämällä voi asentaa samat uppokalusteet yksittäisiksi tuotteiksi tai suuremmiksi yhdistelmiksi niin pintaan kuin uppoonkin. Pinta-asennus tehdään käyttämällä pintakojerasiaa ja pintakoteloita uppopeitelevyjen sijaan. Kytkimet ja pistorasiat saadaan roiskevesitiiviksi ilman tiivistettä huomioimalla johtimien taivutus rasian sisällä ja käyttämällä kytkimien ruuvikiinnitteistä vipurunkoa tai läppäkannellista pistorasian keskiölevyä
20187_53731.jpg
Kastelli Viva: ei hukkatiloja eikä suurta hintalappua
Kastellin messutalo Porin Asuntomessuilla on näyttävä ja moderni Viva, joka on suunniteltu mukautumaan erilaisiin elämäntilanteisiin. Kompaktin messukodin parhaisiin puoliin lukeutuvat suurikokoinen terassi ja parveke sekä sisätiloihin luonnonvaloa antava ikkunaseinä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton