• Etusivu
  • Talo

4 Valokaari

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 03.10.2008
20087_11833.jpg

Näytteilleasettaja: Kastelli-talot Oy
Pihasuunnittelija: Seppo Koskinen
Loma-asuntomessujen kohde 9

Jo kauempaa mereltä päin näkee, että Valokaaressa on satsattu terasseihin. Terassit peittävät kohteen pihaa pinta-alaltaan n. 400 m²:n verran. Suuren rantaterassin eri puolille on saatu sijoitettua niin ruokailuryhmä kuin aurinkotuolitkin. Terassin jatkona on reilun kokoinen laituri, jonka kannella sopii myös viettää aikaa. Tilaa on isommillekin rantajuhlille. Saunarakennuksen korkeamman terassiosan alle on järjestetty säilytystilaa esimerkiksi puutarhakalusteille. Kokonaisuuden toteutuksessa on hyödynnetty myös vanhoja veneiden vesillelaskupaikan rakenteita. Terassin puupintojen lomaan on sovitettu istutusalueita. Kokonaisuus on erittäin vaivaton lomailijan kannalta.

Terassille mahtuu isompikin ryhmä viettämään vaikkapa merihenkistä juhlaa.
Terassille mahtuu isompikin ryhmä viettämään vaikkapa merihenkistä juhlaa.
Tontilla olemassa oleva tyrni haluttiin säilyttää osana pihakokonaisuutta.
Tontilla olemassa oleva tyrni haluttiin säilyttää osana pihakokonaisuutta.
Aurinkotuoleilla on mukava lekotella ja katsella merelle. Reposaaren tuulimyllyt tuovat oman leimansa mökkimaisemaan. Puupintojen lomaan sovitetut istutusalueet luovat viihtyisyyttä. Aita myötäilee vanhaa vesillelaskupaikkaa.
Aurinkotuoleilla on mukava lekotella ja katsella merelle. Reposaaren tuulimyllyt tuovat oman leimansa mökkimaisemaan. Puupintojen lomaan sovitetut istutusalueet luovat viihtyisyyttä. Aita myötäilee vanhaa vesillelaskupaikkaa.
Kastelli-Talot Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20117_27183.jpg
Veneteemaviikko Kokkolan asuntomessuilla
KOSEK, Kokkolanseudun Kehitys Oy järjestää heinäkuun viimeisenä viikkona (25.-31.7) veneteemaviikon Kokkolan asuntomessuilla. Veneteemaviikon aikana asuntomessualueen pienvenesatamassa ja sen välittömässä läheisyydessä esittäytyy 11 Kokkolan seudun vene- ja venetarvikevalmistajaa.Kokkolan seudulla venealalla on pitkät perinteet ja alue on tunnettu veneteollisuudestaan. Veneala on myös yksi kansainvälisimmistä toimialoista Suomessa. Suurin osa veneteollisuuden tuotteista menee vientiin.Myös Kokkolan alueen venemerkit ovat kansainvälisesti tunnettuja. Alueella toimii parikymmentä venevalmistajaa ja noin viitisenkymmentä venealan alihankkijaa. Veneteollisuus työllistää suoraan 1200 henkilöä ja epäsuorasti työllistettäviä arvioidaan olevan noin 500 henkilöä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Tv-maksuvelvollisuus jatkuu digiaikanakin
Kaapelitaloudet maksuvelvollisia myös ilman digisovitintaTelevisiomaksuvelvollisuus jatkuu digi-tv-siirtymän jälkeen ennallaan. Televisioilmoitus tulee olla aina tehtynä, jos on mahdollisuus vastaanottaa televisiolähetystä. Kaapeli-tv-jakelussa olevien talouksien tulee maksaa tv-maksu analogisen jakelun jatkoajalla, helmikuun 2008 loppuun asti, vaikka taloudessa ei olisikaan digisovitinta.Televisiomaksuvelvollisuuden kannalta ei ole merkitystä, minkä jakelukanavan (analoginen, digitaalinen, satelliittivälitys) kautta televisiolähetystä voidaan vastaanottaa. Merkitystä ei ole silläkään, millaisen laitteen tai laiteyhdistelmän avulla televisiolähetyksiä voi vastaanottaa: maksuvelvollisuus koskee muun muassa digisovittimen/satelliittivastaanottimen ja television/monitorin/tietokoneen yhdistelmää sekä kännykkätelevisiota (DVB-H).
20226_78545.jpg
Toimi näin, kun rahoitustarve iskee
Uuden tuotteen lanseeraaminen markkinoille, tärkeä hankinta kasvun vauhdittamiseksi tai pakollinen varaston täydennys? Yritysrahoitus auttaa yritystä eteenpäin silloin, kun investointitarve iskee, eikä aikaa ole hukattavaksi. Qredin yrityslainan etuna on nopeus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton