• Etusivu
  • Varusteet

HiKOKI-akkutyökalut testissä – katso miten ne pärjäsivät

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö IKH
Päivitetty 13.12.2023
20219_72706.jpg

Kolme testaajaa pääsi kokeilemaan HiKOKIn akkutyökaluja. Testiin valittiin runkonaulain, viimeistelynaulain sekä akkukonesarja, joka sisälsi iskevän ruuvinvääntimen, pyörösahan ja porakoneen. Alta pääset tutustumaan testaajien tunnelmiin.

HiKOKI-akkutyökalutesti / Timpurin Combo Akkukonesarja

Puuveneen kunnostusta

Akkukonesarja pääsi testiin vuonna 1978 rakennetun puisen ja perinteikkään Scylla-merkkisen purjeveneen kunnostuksessa. Odotuksissa oli, että uusi akkukonesarja nopeuttaisi ja helpottaisi huomattavasti veneen kunnostusprojektia.

20219_72725.jpg

HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain

Omakotitalotyömaa ja terassin laajennusta

Kirvesmies testasi akkurunkonaulainta terassin laajennusprojektissa sekä omakotitalotyömaalla kattotöissä ja väliseinärunkojen teossa. Naulausteho ja akkujen kestävyys oli testin odotuksissa. Pystyykö naulain ampumaan 90 mm liimanaulat pohjaan asti?

20219_72726.jpg

HiKOKI-akkutyökalutesti / Viimeistelynaulain

Paneelikatto ja ruohonleikkurille suoja

HiKOKIn viimeistelynaulaimen avulla tehtiin muun muassa paneelikatto sisälle ja ruohonleikkurille suoja ulos. Sisäkaton paneelivuorauksen tekemistä oltiin lykätty jo tarpeeksi kauan ja kyllästytty tappelemaan halvan paineilmanaulaimen kanssa. Täyttikö uusi viimeistelynaulain odotukset?

202110_73027.jpg
IKH
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20214_65417.jpg
Rakennusteline ei ole vain uudisrakentajan apuri - 5 vinkkiä telineiden käyttöön
Rakennusteline voidaan helposti mieltää vain uudisrakentajan apuvälineeksi isoissa tai pienissä kohteissa. Esimerkiksi piharakennuksen katon kasaus onnistuu helpommin telineiltä tai sisäkaton kipsilevyjen asennus, mutta rakennustelineillä voi tehdä paljon muutakin. Olemme koonneet 5 vinkkiä telineiden käyttöön.
202010_67217.jpg
Huomiovaatteissa näyt työssä ja vapaa-ajalla
Hi-vis työvaatteet on suunniteltu parantamaan käyttäjänsä näkyvyyttä päivänvalossa ja ulkoisen valolähteen valaisemana pimeällä. Varsinkin liikenteessä ja rakennustyömailla käyttäjän on oltava hyvin havaittavissa, joka suunnasta katsottuna. Huomiovaatteen tärkein tehtävä onkin onnettomuusriskien vähentäminen. Ammattikäyttöön tarkoitetun työvaatteen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu kuitenkin myös kestävyys ja käyttömukavuus. Kovassa työssä vaatteita kuluu, mutta jotta työvaatteissa jaksaa koko päivän tehdä tehokkaasti töitä, on käyttömukavuuden oltava kohdillaan!
Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton