HiKOKI-akkutyökalut testissä – katso miten ne pärjäsivät

Kolme testaajaa pääsi kokeilemaan HiKOKIn akkutyökaluja. Testiin valittiin runkonaulain, viimeistelynaulain sekä akkukonesarja, joka sisälsi iskevän ruuvinvääntimen, pyörösahan ja porakoneen. Alta pääset tutustumaan testaajien tunnelmiin.

HiKOKI-akkutyökalutesti / Timpurin Combo Akkukonesarja

Puuveneen kunnostusta

Akkukonesarja pääsi testiin vuonna 1978 rakennetun puisen ja perinteikkään Scylla-merkkisen purjeveneen kunnostuksessa. Odotuksissa oli, että uusi akkukonesarja nopeuttaisi ja helpottaisi huomattavasti veneen kunnostusprojektia.

Lue testaajan kokemuksista

HiKOKI pyörösaha

HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain

Omakotitalotyömaa ja terassin laajennusta

Kirvesmies testasi akkurunkonaulainta terassin laajennusprojektissa sekä omakotitalotyömaalla kattotöissä ja väliseinärunkojen teossa. Naulausteho ja akkujen kestävyys oli testin odotuksissa. Pystyykö naulain ampumaan 90 mm liimanaulat pohjaan asti?

Lue testitulokset

Akkurunkonaulain

HiKOKI-akkutyökalutesti / Viimeistelynaulain

Paneelikatto ja ruohonleikkurille suoja

HiKOKIn viimeistelynaulaimen avulla tehtiin muun muassa paneelikatto sisälle ja ruohonleikkurille suoja ulos. Sisäkaton paneelivuorauksen tekemistä oltiin lykätty jo tarpeeksi kauan ja kyllästytty tappelemaan halvan paineilmanaulaimen kanssa. Täyttikö uusi viimeistelynaulain odotukset?

Lue testijakson tulokset

Pergolan viimeistelyä HiKOKIn viimeistelynaulaimella
 
Päivitetty
13.10.2021