Kastellin Kuori-mallisto laajentuu - Etkö ole vielä käpertynyt omaan Kuoreesi?

Kastellilla on juhlavuosi käynnissä ja Kuori on valittu Kastellin juhlavuosimallistoksi juhlistamaan Kastellin 30-vuotista taivalta. Kodit ovat kauniita ja käytännöllisiä, moderneja ja ajattomia – aivan kuten suomalaiset toivovat. Kuori-malliston yksikerroksinen 135-malli tuli kolmanneksi Rakentaja.fi-sivun ”Unelmien koti”-äänestyksessä.

Kuori 125/150 mallissa on kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta sekä parveke suojaavan terassin kuoren allaKuori 125/150 mallissa on kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta sekä parveke suojaavan terassin kuoren alla
Kuori 135/157 AKuori 135/157 A

Saatavissa olevat uudet mallit ovat

  • kooltaan 95/114 A, 116/145 A, 119/140 A, 135/157 A, joissa on valittavana joko 1-2 kerrosta ja 3-5 huonetta.
  • Katon muotoa on muutettu, jolloin mahdollistuu Kuori-kodin rakentaminen pienemmälläkin budjetilla.
  • Kuori-kodeissa on tilava tupakeittiö, kodinhoitohuone sekä erillinen vaatehuone.
  • Jokaisessa Kuori-mallissa on tilava terassi ja
  • nämä uudetkin Kuori-malliston tulokkaat on suunniteltu niin, että ne sopivat useimmille tonteille.

Löydätkö oman suosikkisi Kuori-mallistosta?

Kuori-mallisto laajentuu uusilla talomalleilla, jotka sopivat niin sanotusti jokaisen "kukkarolle". On hyvin tärkeää, että asiakkaiden toiveisiin pystytään vastaamaan ja luomaan mahdollisuuksia unelmien luksustalon rakentamiseen ihan jokaiselle.

Kuori-koti on arkkitehtuurisen kaunis, ekologinen, moderni ja käytännöllinen luksuskoti, joka on suunniteltu sopimaan useimmille tonteille, jolloin luonnonvalo pääsee tulvimaan oikeasta suunnasta sisään. Paljon puupintaa sisältävä Kuori-koti on kodikas kaikkina vuodenaikoina ja se suorastaan houkuttelee asukasta käpertymään omaan kotiin sohvalle nauttimaan olostaan.

Tutustu Kuori-mallistoon täältä>>

– Kuori on puurakentamisen taidonnäyte, jonka poikkeuksellinen yleisilme ja kattolinja säväyttävät, toteaa Kastelli-kauppias Tomi Ikonen Vantaalta.– Kuori on puurakentamisen taidonnäyte, jonka poikkeuksellinen yleisilme ja kattolinja säväyttävät, toteaa Kastelli-kauppias Tomi Ikonen Vantaalta.

Kuori-kodissa saa "elää omassa rauhassa" sisäpihan ansiosta

Kuori-malliston kodit on suunniteltu niin, että piha kuuluu osaksi taloa. Kuori-kodeissa on suojaisa sisäpiha, joka luo omaa rauhaa ja yksityisyyttä, vaikka tontilla olisi muuten vähän näkösuojaa.

– Kuori-talo kehystää tonttia luontevalla tavalla, kertoo Kastelli-kauppias Sarita Karjalainen Oulusta.

– Ylväs ja pelkistetty ulkomuoto kiinnittää huomion ensimmäisenä, mutta myös tilaratkaisut miellyttävät monia. Esimerkiksi eteisestä avautuu näköala läpi koko talon, ja yksi makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan, Karjalainen lisää. 

Kuori 116/145 A, tyylikäs kokonaisuus, joka on Kuori-malliston 1,5 kerroksinen muunnelmaKuori 116/145 A, tyylikäs kokonaisuus, joka on Kuori-malliston 1,5 kerroksinen muunnelma

Kaksikerroksiset Kuori-kodit ovat ylellisiä kaiken kokoisina ratkaisuina


Kuori-taloja on valittavana useita kokovaihtoehtoja aina kahden makuuhuoneen pikkukodista suuren perheen tarpeisiin. Ylelliset kaksikerroksiset Kuori-talot ovat Kastellin uutuus. Kuori-taloissa on korkealle kaartuva katto, joka laskeutuu ensimmäisen kerroksen korkeuteen. Portaikoissa jatkuu sama holvimainen tunnelma. 

Kuori-koti 150/181, tässä Kuori-kodissa on neljä makuuhuonetta ja isojen ikkunoiden myötä valoisat huoneet ja upeat näkymät ympäristöön.Kuori-koti 150/181, tässä Kuori-kodissa on neljä makuuhuonetta ja isojen ikkunoiden myötä valoisat huoneet ja upeat näkymät ympäristöön.

– Yläkerran makuuhuoneiden yhteydessä on parveke suojassa talon kuoren alla. Yksi makuuhuone löytyy myös alakerrasta. Pienemmässä kaksikerroksisessa Kuori-talossa on moderni käyttöullakko ja suuremmassa puolestaan ylellinen walk-in-vaatehuone, jonka läpi pääsee kylpyhuoneeseen, kertoo malliston suunnitellut arkkitehti Eevamaria Timlin.

Lue lisää Kuori-mallistosta>>

Ekologinen koti on monelle sydämen asia

Kastelli-talot ovat kautta aikojen olleet energiatehokkaita ja suomalaiseen makuun sopivia koteja, mutta etenkin uudessa juhlavuoden Kuori-mallistossa on ajateltu ympäristöä. Kuori-malliston kodeissa neliömäärät ovat maltillisia ja kohtuullisia, jolloin energiatehokkuus parantuu ja Kuori-koti on ekologinen myös rakenteellisesti. Muun muassa korkea katettu terassi on talolle luonteva jatke ja energiatehokkuuden kannalta tärkeä yksityiskohta.

– Talon suuret ikkunat ovat terassin katoksen suojassa, joten aurinko ei paista suoraan olohuoneeseen kuin keväisin ja syksyisin. Kesällä päivänvaloa pääsee sisään vain epäsuorasti terassin kautta, mikä vähentää koneellisen jäähdytyksen tarvetta, Itkonen sanoo.

Kuori-mallisto on asiakkaiden mielestä ollut hyvin tyylikäs esimerkiksi katettujen sisääntulokäytäviensä ansiosta. Ja malliston pelkistetty muotokieli ja ympäristöystävälliset kokonaisratkaisut huokuvat Kastellin ympäristötietoisuudesta ja kiinnostuksesta suomalaisiin perinteisiin ratkaisuihin. 

– Malliston skandinaavisuus, runsas puunkäyttö ja luonnonmukaiset värisävyt sopivat suomalaiseen makuun, Karjalainen kiteyttää.

Luonnonvalo pääsee monin paikoin huoneisiin luoden ihanan tunnelman kotiisi läpi vuoden.Luonnonvalo pääsee monin paikoin huoneisiin luoden ihanan tunnelman kotiisi läpi vuoden.

Kiinnostuitko?
​​​​​​​Talonäytöksiä järjestetään ympäri Suomen

Seuraa Kastellin talonäytöksiä täältä ja tallenna sivu suosikeihin!


Onhan sinullakin jo Kastellin uusi talokirja? Tilaa tästä omasi!

 
Julkaistu
2.9.2019