Mikä talopaketti sopii juuri sinun tarpeisiisi?

Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastelli tarjoaakin 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti. Mietitäänpä siis, millaisen kokonaisratkaisun sinä haluaisit?

Haluatko rakentaa itse kotisi? Silloin valintasi on…

Peruspaketti - kustannussäästöjä omalla työpanoksella

Kaikki Kastellin talomallit ovat saatavilla peruspakettina, jolloin rakennat talosi joko Pre-cut menetelmällä tai elementtitoimituksena. Talopaketti toimitetaan selkeillä ohjeilla, joustavasti haluamaasi vaiheeseen asennettuna. Toimitus voidaan valita materiaalipaketista aina lämmitysvalmiuteen saakka.

Lue lisää peruspaketista>>

Olympiamitalisti Henry Manni rakennutti Ready 102/118 kotinsa muutama vuosi sittenOlympiamitalisti Henry Manni rakennutti Ready 102/118 kotinsa muutama vuosi sitten

Vai haluatko kotisi melkein valmiina? Silloin valintasi on…

Viittä vaille valmis koti – Vain sisustus uupuu


Viittä vaille valmis koti on nimensä mukaisesti ulkopuolelta lähes muuttovalmis, se on toimitettu suurelementteinä tontillesi, mutta saat sisustaa itse. Kastelli on toteuttanut kaikki vaativimmat vaiheet, sisältäen talotekniikan.

Lue lisää viittä vaille valmiista kodista>>

Tiina ja Tero Mäkinen rakennuttivat oman unelmakotinsa vuonna 2010 rinnetontilleTiina ja Tero Mäkinen rakennuttivat oman unelmakotinsa vuonna 2010 rinnetontille

Jos haluat kuitenkin nopeasti asumaan uuteen kotiisi, valitse…

Muuttovalmis koti – Valmis vaihtoehto perheellesi


Kastellin tarjoama muuttovalmis koti on tarkkaan suunniteltu kokonaisratkaisu, jolloin Kastelli on toteuttanut kaiken suunnitellun perustuksista viimeiseen listaan asti laatusertifioidun prosessin puitteissa. Muuttovalmis koti toimitetaan suurelementteinä ja Kastellin muuttovalmis koti on Suomen laajin muuttovalmis kokonaisratkaisu.

Lue lisää muuttovalmiista kodista>>

Taina ja Tapio Priia rakennuttivat muuttovalmiin 85 neliöisen Play-malliston kotinsa KokemäelleTaina ja Tapio Priia rakennuttivat muuttovalmiin 85 neliöisen Play-malliston kotinsa Kokemäelle

Mitä voit muuttaa ja valita talomalleista?

Arkkitehdit ovat luoneet talomallistot ja niihin erikokoiset talomallit asiakkaiden toiveiden mukaan ja ajanmukaisia trendejä mukaillen. Moni talomalli onkin suosittu jo sellaisenaan, mutta talomalleja voi myös räätälöidä toiveiden mukaan. Voit muun muassa:
  • muuttaa pohjaratkaisua itsellesi sopivammaksi siirrellen väliseiniä, yhdistellen huoneita, kasvattaen ikkunoiden kokoa, jatkaen talon pituutta jne.
  • valita ulkonäön toisesta mallistosta.
  • valita tyylikkäät sisustusvalinnat muuttovalmiiseen kotiin.
  • valita Kastelli Green™ rakenteen, jolloin kotiin saa muun muassa tasaisemman ilmankosteuden hirsitalojen tapaan.
  • halutessasi valita autotallin tai autokatoksen, joka voidaan myös rakentaa osaksi taloa.
  • valita toimitusvaihtoehdon oman työpanoksesi mukaan; haluatko kodin peruspakettina, viittä vaille valmiina vai avaimet käteen-periaatteella muuttovalmiina kokonaisuutena.

377ae925185b1f31e91599b2223d71bcCity143_162_1920
Suunnitellessasi unelmiesi kotia, avuksesi rientävät asiantuntevat Kastelli-kauppiaat ja arkkitehdit, kun vain rohkenet pyytää apua! Alussa hyvin suunniteltu talo on jo puoliksi tehty. Kastelli lupaa jatkossakin lisätä resursseja rakentamiseen ja työnjohtoon monilla alueilla tonttien vaativuuden kasvaessa. Jatkossakin voi valita joustavasti haluaako oman unelmiensa talon muuttovalmiina, sisätilojen viimeistelyä vaille valmiina vai peruspakettina. Kaikkiin talomalleihin on saatavilla hengittävä ja ekologinen Kastelli Green™ rakenne.

Tilaa uusi Kastellin Talokirja 2019-2020 ja villiinny uusista talomalleista!

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Onhan sinullakin jo Kastellin uusi talokirja? Tilaa tästä omasi!

 
Julkaistu
10.6.2019