• Etusivu
  • Energia

Tilaa ilmainen sähkökatsaus

Rakentajan toimitus
Päivitetty 26.03.2013
20132_33970.jpg

Sähkökatsaus, jonka tarkoituksena on paitsi tukea kilpailutusta, opastaa sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa.

Sähkökatsaus on sähköpostitse toimitettava, 4-10 kertaa vuodessa ilmestyvä kokonaisuus, joka sisältää seuraavia aiheita:

Sähkökatsaus

  • yleiskatsauksen sähkön hintaan vaikuttavista asioista
  • arvion sähkönhinnan kehittymisestä
  • tietoa meneillään olevasta sähkötarjouksesta
  • tietoa tulevien kilpailutusten ajankohdista
  • tietoa muista mahdollisuuksista edulliseen sähkön hintaan
  • tietoa sähkösopimuksen tekemiseen liittyvistä asioista
  • tietoa ajankohtaisista asioista, jotka voivat vaikuttaa sähkön tai sähkön siirron hintaan

Sähkökatsaus kannattaa tilata nyt heti. Ensimmäinen katsaus on juuri ilmestynyt ja tilamaalla heti, saat vielä ensimmäisen Sähkökatsauksen sähköpostiisi.

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20235_81818.jpg
Näin aurinkopaneelien asennusaika lyheni usealla tunnilla
Edellisenä syksynä asennettiin Laamasten kaksikerroksisen omakotitalon katolle 16 aurinkopaneelia. Asennus suoritettiin silloin ilman nostinta, mikä oli erittäin työlästä ja riskialtista. Kun tuli aika asentaa 8 aurinkopaneelia lisää, tällä kertaa autotallin katolle, päättikin Henri Laamanen kokeilla muuta asennustapaa. Avuksi hankittiin Janneniskan JN24 nostolava-auto.Näin työ sujui apuvälineen kera.
20075_5038.jpg
Kotimaista, kodikasta lämpöä
Kermansavi on ainoa kotimainen kaakeliuunivalmistaja, joka valmistaa koko uunin kaakeleita myöten itse. Koristekaakelit, hyllyt, reliefit ja syvennykset ovat ammattilaistemme käsityönä tekemiä ja jokaisen uunin kaakelit valmistetaan aina kyseistä tulisijaa varten.Kaikki Kermansaven uunimallit ovat varaavia ja sopivat niin kotiin kuin kesämökille. Niiden hyötysuhde on korkea ja lämmönluovutus tasaisen tehokasta. Silti pinnan lämpötila jää kaksirunkorakenteen ansiosta turvallisen alhaiseksi.
20173_48781.jpg
Maalämpöpumppu tasaa sähkönverkon kulutusta
Uusin maalämpöpumpputeknologia antaa omistajalleen säästöjä ja vähentää hiilijalanjälkeä. Yhteiskuntaa se hyödyttää energiapihiydellä ja kyvykkyydellä osana tulevaisuuden älykkäitä sähköverkkoja.
201610_47488.jpg
Oikea liesikupumalli joka kotiin
Vallox Capto -liesikupumallistosta löytyy oikea malli jokaiseen kotiin. Valloxin Capto -kuvut sopivat mitoitukseltaan niin 50 cm kuin 60 cm leveän liedenkin yläpuolelle ja ne voidaan asentaa helposti myös erisyvyisiin kaapistoihin. Vallox Capton voi myös valita muiden kodinkoneiden värin mukaan joko valkoisena tai ruostumattoman teräksen värisenä.
201711_51018.jpg
Puhtaudenhallintakoordinaattori - PRO
Koulutuspaikka TTS, Sarkatie 1 VantaaKoulutusaika 10.-11.04.2019Koulutuksen kesto 2 päivää. Koulutukseen voi pelkästään osallistua tai sen voi myös suorittaa ja osoittaa sillä pätevyytensä. Suorittajille on koulutuksen lisäksi tentti ja näyttötyö. Näyttötyö on todellisen kohteen puhtaudenhallintasuunnitelman tekeminen.TavoiteKoulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää valmiuksia toimia puhtaudenhallintakoordinaattorina tai työmaan puhtaudenhallinnasta vastaavana ja opettaa puhtaudenhallinnan näkökulmasta hyviä toimintatapoja varsinkin toimittaessa rakennustyömaan ympäristössä.KohderyhmäKoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat työmaan puhtaudenhallinnasta, sen koordinoinnista tai haluavat muuten perehtyä puhtaudenhallintaan normaalia syvällisemmin.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rakentamispäätösesitys
Toimenpiteet:Urakkatarjousten käsittelyn ja rakentamisen edellytysten tarkastamisen jälkeen laaditaan esitys rakennustöiden käynnistämisestä.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Esitys rakennustöiden käynnistämisestä.Hyväksyntä:Tilaaja

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton