Sähkökatsaus - edullista sähköä etsimässä

Rakentaja.fi-palvelu on järjestänyt sähkön hintakilpailutuksia usean vuoden ajan. Sähkökilpailutuksen tavoitteena on tarjota jäsenille edullista sähköä, kulloinkin vallitsevan hintatason antamien mahdollisuuksien mukaan. Sähkön kilpailuttamisen lisäksi Rakentaja.fi-palvelu julkaisee Sähkökatsausta, jonka tarkoituksena on selventää sähkösopimuksen tekemiseen, sähköenergian toimittajan vaihtamiseen ja sähkön hintaan vaikuttavia asioita.

Sähkökatsauksessa kerrotaan sähkön hintaan vaikuttavista asioista kyseisenä ajankohtana ja arvioidaan hinnan kehitystä lähitulevaisuudessa. Sähkökatsauksessa kerrotaan myös mahdollisista tarjolla olevista sähkötarjouksista tai järjestettävistä sähkökilpailutuksista.

Tilaa Sähkökatsaus heti

Sähkökatsaus on sähköpostitse toimitettava, 4-10 kertaa vuodessa ilmestyvä kokonaisuus, joka sisältää seuraavia aiheita: 

  • yleiskatsauksen sähkön hintaan vaikuttavista asioista
  • arvion sähkönhinnan kehittymisestä
  • tietoa meneillään olevasta sähkötarjouksesta
  • tietoa tulevien kilpailutusten ajankohdista
  • tietoa muista mahdollisuuksista edulliseen sähkön hintaan
  • tietoa sähkösopimuksen tekemiseen liittyvistä asioista
  • tietoa ajankohtaisista asioista, jotka voivat vaikuttaa sähkön tai sähkön siirron hintaan
Sähkökatsaus kannattaa tilata nyt heti. Ensimmäinen katsaus ilmestyy maaliskuussa ja sitä seuraava sitten tarpeen mukaan. Postituslistalle pääset lisäämällä alla näkyvään lomakkeeseen oman sähköpostiosoitteesi. Voit myös täydentää heti valmiiksi myös muita tietoja, jotka tallentuvat omalle jäsentilillesi (vaatii jäsenyyden). Sieltä ne löytyvät valmiina, jos päätät hyödyntää jonkun tulevista sähkötarjouksista.
 

Liity sähkökatsaukseen


   Sopimuskauden loppumispvm*:
 


 

 


 

 


  


*Pakollinen kenttä

Kirjaudu ensin sisälle


Sähkötyyppi
Sähkötyypityksesi tulisi aina täyttää todellisen liittymän mukaisena, eli siten kuin se siirtoyhtiöllä on käytössäsi.

Yleissähkössä kulutusta mitataan yhdellä mittarilla ja kaikki energia on samanhintaista.

Aikasähkössä (yösähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä halvempana yöaikana että kalliimpana päiväaikana.
Vaatii aikatariffimittauksen!

Kausisähkössä (vuodenaikasähkö) sähkön kulutusta mitataan ja veloitetaan erikseen sekä kalliimpana talviarkipäivänä ja halvempana muuna aikana. Vaatii kausisähkötariffimittauksen!

Kayttöpaikkanumero löytyy verkkoyhtiön sähkölaskusta, se EI siis ole asiakasnumero tai sopimusnumero.

Mikäli nykyinen sopimuksesi on määräaikainen, muista täyttää myös sen loppumispäivä. Loppumisajankohdaksi voit ilmoittaa myös pelkän kuukauden ja vuoden.