• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakentaja.fi Syysseminaari lokakuussa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 13.01.2010
20101_19842.jpg

Laitapa jo nyt kalenteriisi vahva merkintä torstain, lokakuun neljännentoista (14.10.)päivän kohdalle. Paikka on Sanomatalo Helsingin keskustassa. Älä siis järjestä mitään koulutustapahtumia, myyntipäiviä tai asiakastapaamisia tuolloin, ainakaan aamupäiväksi klo 8-13. Käytettävänäsi on yli 300 muuta päivää!

Seminaarissa luomme katsauksen maailman talouteen, suomalaiseen rakentamiseen ja Rakentaja.fin paikkaan sen kehittämisessä. Tule kuuntelemaan ja ottamaan kantaa ajan hetkeen syysseminaariimme.

Seminaarikutsut lähetetään syyskuussa 2010.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20233_81156.jpg
Kristian Nurmi ihastui Qbrickin työkaluvaunuun: "’Tämä seuraa lumihangessakin"
Kristian Nurmi kaartaa pihalle ja avaa pakettiauton sivuoven. Mukana on tuttuun tapaan punamusta työkalulaatikko, josta on tullut monitoimiyrittäjän toinen käsi. Nurmen vajaa vuosi sitten perustama, Lopella ja Riihimäellä toimiva Puumave on erikoistunut puunkaatoon, remonttitöihin ja sukellusalan tehtäviin.
20217_71606.jpg
Kuka kolmesta mökkisaunan remontoijasta sinä olet?
Mökkisauna, rantasauna, ulkosauna, pihasauna, hirsisauna, tynnyrisauna, savusauna, eräsauna... Millainen sauna mökilläsi onkaan, pienellä päivityksellä tai vähän isommalla laittamisella varmistat hyvät löylyt ja parhaat saunahetket.
20092_14838.jpg
Ilmanvaihdolla mukavuutta
Kustavin keskustasta lossimatkan päässä sijaitsee maisemaltaan ja kiinteistöltään vaikuttava miljöö. Jylhän vehreään saaristoympäristöön on rakennettu kakkosasunnon virkaa toimittava kolme rakennusta sisältävä kokonaisuus. Asuin- ja saunarakennuksen ilmanvaihdolla luodaan mukavuutta, terveellisyyttä ja energiatehokkuutta vapaa-ajan asumiseen.
20117_27183.jpg
Veneteemaviikko Kokkolan asuntomessuilla
KOSEK, Kokkolanseudun Kehitys Oy järjestää heinäkuun viimeisenä viikkona (25.-31.7) veneteemaviikon Kokkolan asuntomessuilla. Veneteemaviikon aikana asuntomessualueen pienvenesatamassa ja sen välittömässä läheisyydessä esittäytyy 11 Kokkolan seudun vene- ja venetarvikevalmistajaa.Kokkolan seudulla venealalla on pitkät perinteet ja alue on tunnettu veneteollisuudestaan. Veneala on myös yksi kansainvälisimmistä toimialoista Suomessa. Suurin osa veneteollisuuden tuotteista menee vientiin.Myös Kokkolan alueen venemerkit ovat kansainvälisesti tunnettuja. Alueella toimii parikymmentä venevalmistajaa ja noin viitisenkymmentä venealan alihankkijaa. Veneteollisuus työllistää suoraan 1200 henkilöä ja epäsuorasti työllistettäviä arvioidaan olevan noin 500 henkilöä.
20083_9837.jpg
Cello-tapetit kotiin, jossa mieli lepää
Maailmat ideoittesi mukaanCello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus. Tee koti, jossa mieli lepää.
20214_70097.jpg
Onnistu terassin toteutuksessa - talonrakentaja, ota huomioon nämä
Aurinko alkaa lämmittää kehoa ja mieltä sekä saa ihmiset innostumaan kodin mukavuuksien kohentamisesta kesää kohden. Monissa kodeissa mietitäänkin nykyisen asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontointia, uuden kodin hankkimista tai jopa uuden kodin rakentamista.Terassin rakentaminen omakoti- tai rivitalopihaan tuo monesti kaivattua lisätilaa ja uudenlaista asumismukavuutta. Kattamaton terassi eli patio ei valitettavasti yksin suojaa viileiltä keleiltä, sateelta ja tuulelta, siitepölyltä eikä varsinkaan hyttysiltä. On siis hyvä pohtia terassilasien hankkimista, jos olet rakentamassa uutta taloa tai remontoimassa vanhaa. Lasitettu terassi lisää terassin käyttöastetta huomattavasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton