• Etusivu
  • Sisustus

Cello-tapetit kotiin, jossa mieli lepää

Rakentajan toimitus
Päivitetty 28.03.2008
20083_9837.jpg

Maailmat ideoittesi mukaan

Cello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.

Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus.
Tee koti, jossa mieli lepää.

Country

Lämminhenkistä nostalgiaa ja maaseudun tunnelmaa. Countryssa on lämpimiä sävyjä, aitoja luonnonmateriaaleja ja historiallista tyyliä.

20083_9839.jpg

Classic

Ajaton ja tasapainoinen tyyli, joka muodostuu pienistä yksityiskohdista ja huolella valituista pintamateriaaleista. Tuotteita yhdistää klassinen ilme, joka tuo kotiin lämpimän hengen.

20083_9840.jpg

Modern

Hillitty, kansainvälinen sisustustyyli. Moderni ilme luodaan tuotteiden selkeällä muotokielellä ja tarkkaan harkituilla väreillä.

20083_9841.jpg

Funky

Pop-taiteesta ja retrosta innoittuneita, leikkisän irrottelevia tuotteita. Funkyssa on luovaa ja iloista muotoilua, joka käyttää tämän päivän muotivärejä.

20083_9842.jpg

Kuvan kohteessa on käytetty Cellon tapettia: Eco Design 2, kuosi 5125.
Eco Design 2 - tapettikokoelmassa on upeata struktuuripintaa, syviä värejä, metallinhohteen sekä mattapinnan vuoropuhelua. Tyylikkään graafiset Eco Design 2 - vinyylitapetit ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201411_41731.jpg
Oletko kiinnostunut rakennusalan töistä Etelä-Suomen alueella?
StaffPoint tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia esimerkiksi maan- ja talonrakennusaloilla sekä rakennustuoteteollisuudessa. Työtehtäviä on tarjolla avustavista apumiestöistä vaativiin ammattitehtäviin.
20182_51513.jpg
Kasvintunnistus on koukuttavaa salapoliisityötä
Luonnonkasvien tunnistus on kuulunut aina osaksi koulun biologian opetusta. Kasvien keruu herbaarioon herättää monella muistoja omasta kouluajasta, ja joillain meistä on vieläkin vintillä haalistuneita näytteitä kasviprässissä. Herbaariot ovat vaihtuneet digitaalisiksi, mutta samojen ulkoisten tunnusmerkkien avulla kasvintunnistusta vielä nytkin tehdään kuin silloin ennen vanhaan.
20142_38150.jpg
Hongan ratkaisuilla alati muuttuva maisemataulu
Kaupungin vilinä ja arjen kiireet –kukapa meistä ei niistä tietäisi. Kaipaatko itsellesi paikkaa jossa rentoutua ja ihan vain nauttia elämästä ja luonnosta? Hongan laajasta hirsihuvila- ja mökkimallistosta löytyy monenlaista vaihtoehtoa erilaisiin maisemiin ja erilaisiin tarpeisiin. Välttämättä mallistosta ei aina löydy sitä oman perheen tarpeisiin sekä toiveisiin soveltuvaa ratkaisua suoraan. Hongalta sinun on kuitenkin mahdollista saada myös toiveidesi mukaan suunnitellut hirsimökit, huvilat sekä saunat tai laajennus vanhaan mökkiisi.
20132_33756.jpg
Valokate suojaa taimet paahteelta ja hallalta
Terassin katteeksi valittiin Icopalin valokateAntti ja Eveliina Kallio päättivät hankkia tontin ja talopaketin, jonka voisi viimeistellä juuri oman maun mukaan. Sopiva tontti löytyi Tuusulasta, päiväkodin ja koulun läheisyydestä. Talopaketin perusmallia muokattiin muun muassa nostamalla sisäkattoja ja vaihtamalla terassin päälle tulevan katteen materiaali tiilestä valokatteeksi.Tontti löytyi keväällä 2010, ja rakennusprojekti aloitettiin maaliskuussa 2011. Tällöin käynnistyi pohjan tekeminen. Toukokuussa päästiin asentamaan terassin valokatetta.- Alkuperäisessä suunnitelmassa terassin katteena oli suoraan katosta jatkuva tiilikatteinen lippa. Se olisi aikalailla pimentänyt terassin puoleisia huoneita ja koko oleskelutilaa, kertoo Antti Kallio.Antti Kallio asentaa 30 neliön valokatetta terassilleen timpurinsa kanssa.
20193_56684.jpg
Oletko perustamassa uutta pihaa tai kasvimaata?
Esimerkiksi nurmikot ja isommat kukkapenkit kannattaa perustaa kokonaan istutusvalmiilla irtomullalla. Katso ohjeet, joilla onnistut oikeanlaisen mullan valinnassa.
20114_25575.jpg
Painovoimainen vai koneellinen?
Ilmanvaihto on hyvän sisäilman perusta ja hyvän talon tärkeä ominaisuus. Ilmanvaihdon myötä voi kuitenkin karata harakoille jopa kolmannes lämmitysenergiasta. Kosteusongelmat vähenevät myös, kun ilmanvaihto on kunnossa. Sisäilman laatu vaikuttaa suuresti ihmisen viihtyvyyteen ja terveyteen. Koneellinen ilmanvaihto ei kuitenkaan ole ainoa tapa, myös perinteinen painovoimainen ilmanvaihto toimii, kunhan tuuletukseen ja kuivaukseen kiinnitetään huomiota kosteissa tiloissa.Lisätietoa TTS:n oppaista ja koulutustarjonnasta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton