• Etusivu
  • Rakentaminen

Oletko kiinnostunut rakennusalan töistä Etelä-Suomen alueella?

Rakentajan toimitus
Päivitetty 18.11.2014
201411_41731.jpg

StaffPoint tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia esimerkiksi maan- ja talonrakennusaloilla sekä rakennustuoteteollisuudessa. Työtehtäviä on tarjolla avustavista apumiestöistä vaativiin ammattitehtäviin.

StaffPointin asiakkaat tarvitsevat säännöllisesti osaavia rakennusapumiehiä, telineasentajia, rakennusmiehiä ja kirvesmiehiä. Ammattitaitoisille maalareille, laattamiehille ja muurareille on myös kysyntää ympäri vuoden. StaffPointilla tarjolla olevia rakennusalan töitä on mahdollisuus tehdä myös urakkaluonteisesti.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tästä

Lue lisää rakennusalan avoimista työpaikoista!

Info

Info

Haasteellisia töitä rakennusalalta

Tällä hetkellä StaffPointilla on tarvetta osaavista rakennusmiehistä Etelä-Suomen alueella. StaffPointilla on tarjolla haasteellisia, kunnollisen mittaisia hommia tuntipalkalla tai urakalla. Työsuhteet saattavat kestää jopa vuosia.

Tällä hetkellä on tarjolla töitä Etelä-Suomen alueella esimerkiksi:

  • asbestinpurkajille
  • työnjohtajille
  • kirvesmiehille
  • sähköasentajille
  • laatoittajille
  • telineasentajille

Tarvittaessa StaffPoint voi järjestää myös asunnon pääkaupunkiseudulta, jos työntekijä on kauempaa tulossa töihin.

Monella työntekijällä on ollut mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille, mutta ovat kuitenkin jääneet StaffPointiin, koska ovat olleen niin tyytyväisiä yhteistyöhön, kertoo resurssipäällikkö Otto-Ville Pyykkö StaffPointilta.

Lue lisää rakennusalan avoimista työpaikoista!

Miksi valita StaffPoint?

StaffPoint auttaa työelämäänsä vasta aloittelevia nuoria saamaan arvokasta työkokemusta, ammattilaisia verkostoitumaan ja löytämään uusia urapolkuja ja senioreille mahdollisuutta työskennellä oman jaksamisen mukaan. StaffPointin kautta voit myös kouluttautua. 90 % työntekijöistä on StaffPointiin tyytyväisiä!

Lue tarkemmin miksi!

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20182_51630.jpg
5 perusasiaa hyvään asumiseen
Vahva hirsitalobrändi ei synny hetkessä eikä sattumalta vaan suurella intohimolla ja vahvalla kokemuksella. Kun Saarelaisen veljekset perivät isältään sahan ja ostivat sen kylkeen vielä höylän, alkoi Hongan upea tarina hirsitalojen parissa. Nyt terveelliset ja tyylikkäät hirsitalot palvelevat koteina, huviloina ja julkisina rakennuksina sekä meillä että ympäri maailman.
200810_13562.jpg
Sisustuksen mausteet
Kodin sisustusta voi maustaa koriste-esineillä. Valittua sisustustyyliä korostetaan, kuljetetaan syvemmälle, asettelemalla esineitä hyllylle, seinälle tai lattialle, ehkäpä ripustamalla niitä roikkumaan katosta. Usein esineet näyttävät parhailta sommiteltuna ryhmäksi. Sinne tänne ripotelluista esineistä yleisilme muotoutuu sekavaksi.
202112_74291.jpg
Pesuhuone kiiltäväksi kotikonstein – näitä kikkoja et ehkä tiennyt
Laattasaumojen puhdistus tuntuu varmasti hirveältä ajatukselta. Kalkkia kertyy saumoihin, lasioviin ja suihkun taakse. Peilit höyrystyvät. Netti on pullollaan nopeita ja hyviä ohjeita pesuhuoneen helppoon puhdistamiseen – tässä muutamia.
201910_60885.jpg
Pienhiukkaset kuriin suodatinratkaisuilla
Ilmojen viilentyessä herätellään monissa suomalaiskodeissa takka talviunilta.Tunnelman lisäksi puun pienpoltto tuo kuitenkin mukanaan vähemmän toivottuja lieveilmiöitä; terveydelle vaarallisia hiukkaspäästöjä. Toimivin tapa estää hiukkasia kulkeumista sisäilmaan on erotusasteeltaan tarpeeksi korkean suodattimen käyttö. Sisään tulevan ulkoilman suodattamiseen tulisikin panostaa erityisesti nyt takkojen käyttöasteen noustessa. Etenkin tiheästi asutuilla pientaloalueilla matala emissiokorkeus aiheuttaa sen, että ulkoilman hiukkaspitoisuudet siirtyvät myös sisäilmaan ja heikentäen sen laatua.
Taloja kalliotontilla
Älä unohda radoninpoistoa
Radon on hajutonta, mautonta ja näkymätöntä radioaktiivista kaasua, jota syntyy maaperässä olevan uraanin ja radiumin puoliintuessa. Altistuminen radonille aiheuttaa keuhkosyöpää. Huoneilmaan radonia pääsee muun muuassa:- rakennuksen alla ja ympärillä olevasta maaperästä- vähäisin määrin myös rakennusmateriaaleista esim. betonista ja tiilestä- talousvedestä, erityisesti porakaivoveden radonpitoisuus voi olla suuriMaaperän huokosilma on Suomessa merkittävin sisäilman radonpitoisuuden lähde.
20117_26907.jpg
Luonto tulee lähelle
Pihat suunniteltu ympäröivää luontoa kunnioittaen ja sitä korostaenMäntyharjun loma-asuntomessuilla ei voi kuin ihailla sitä tapaa, millä luonto on otettu huomioon; olemassaoleva kasvillisuus on harkitusti säilytetty ja sitä on pyritty vain kunnioituksella täydentämään. Itse loma-asunnot istuvat maisemaan kuin itsestään paikkaan putkahtaneina!Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6. - 10.7.2011

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton