• Etusivu
  • Talo

Yhdistetyn lahjakkuus Anssi Koivuranta saa uuden tukijan

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.09.2009
20099_18715.jpg

Suomen johtava ovi- ja ikkunatoimittaja Fenestra sponsoroi nuorta ammattilaista

Ovi- ja ikkunaratkaisujen täyden palvelun toimittaja Fenestra sponsoroi yhdistetyn huippu-urheilijaa Anssi Koivurantaa tulevalla kaudella. Juuri allekirjoitetulla sopimuksella Fenestra haluaa omalta osaltaan tukea nuorta lahjakkuutta matkalla menestykseen.

Anssi Koivuranta on jo 21-vuotiaana saavuttanut useita mitaleja MM- ja olympiatasolla, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä suurimmista urheilijalupauksistamme. Yhteistyö tukee Fenestran vahvaa brändiä johtavana ratkaisutoimittajana.

— Anssi yhdistää saumattomasti hyppy- ja hiihtotaidon, Fenestra taas ovet ja ikkunat. Yhteistyömme on luontevalla pohjalla, sillä meillä on paljon yhteisiä arvoja, taustoittaa Fenestran toimitusjohtaja Kim Poulsen. — Anssi on aito, helposti lähestyttävä ja ennakkoluuloton ammattilainen, joka kehittää itseään jatkuvasti ja pyrkii parhaaseen lopputulokseen. Puhtaan urheilun ja reilun pelin puolestapuhujana hän kannustaa erityisesti nuoria oikeisiin valintoihin.

— Yhteistyö yritysten kanssa on nouseville urheilijoille elintärkeää. Arvostan Fenestran tukea ja asennetta valtavasti ja työskentelen mielelläni laadukkaan brändin parissa, kertoo Anssi Koivuranta. Yhteistyö tulee näkymään mm. sidosryhmätilaisuuksissa, mainosmateriaalissa, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Anssin lähitulevaisuus on kiireinen. Tänään perjantaina käynnistyy Lahdessa mäen ja yhdistetyn kesä-SM-kisat, joissa Anssi kisaa sunnuntaina 20.9. Seuraavat etapit ovat Maailmancupin osakilpailut 28.-29.11. Rukalla ja 5.-6.12 Trondheimissa.

Fenestra Oy - parempaa palvelua

Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja henkilöasiakkaille, rakennusliikkeille, kerrostalosaneeraukseen, talotehtaille, jälleenmyyjille ja vientiin.

Fenestra valmistaa vuosittain noin 250 000 ikkunayksikköä ja noin 330 000 ovea. Liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 800.

Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Forssassa, Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Seitsemän myyntikonttoria palvelee koko Suomen alueella.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

nainen-digitaalisella-naytolla-varustettu-kasisuihku
Näin voit säästää vettä ja energiaa helposti
Tiesitkö että kulutamme suihkussa jopa 66 % kaikesta kotona käytetystä lämpimästä vedestä? Tai että suihkussa kuluu minuutissa saman verran energiaa mitä kodin valaistus kuluttaa päivän aikana keskimäärin? Kestävä kehitys ja luonnonvarojen järkevä käyttö nousevat yhä tärkeämpään osaan yhteiskunnassamme. Kun on kyse muutosten toteuttamisesta jokapäiväisessä käytöksessämme, tarkoitus on hyvä, mutta todellisuus on usein päinvastainen. Hyvä esimerkki tästä on kuuma suihku.
20236_82264.jpg
Huonosti toimivan imurin tunnistaa hajusta
Sisäilman laadulla on suuri vaikutus kotona. Laadukkaan sisäilman tunnistaa raikkaasta tuoksusta, eikä kotona tarvitse silloin tuulettaa tunkkaisen ilman takia.
20076_5412.jpg
Pientaloasuntojen rakentaminen kääntynyt laskuun
Tilastokeskuksen lopulliset rakentamisen tilastot ilmestyivät kesäkuun alussa. Pientaloasuntojen (sisältää erilliset pientaloasunnot ja paritaloasunnot) lähes koko 2000-luvun jatkunut varsin voimakas nousubuumi kääntyi viime vuonna laskuun. Laskua tuli 731 asuntoa 16.209 aloituksesta 15.478 aloitukseen (-4,5 %).Syynä laskuun ovat rakennustarvikkeiden voimakas hinnannousu, korkojen nousu sekä kasvukeskusten tonttipula. Lasku tulee jatkumaan myös tänä vuonna. Rakentaja.fi-palvelun kustannusarviotilaston mukaan tänä vuonna aloitetaan n. 14.700 pientalo asuntoa, arvioitua laskua siis noin 5 %.Asuntotuotannon kokonaisvolyymi on ollut 2003-2006 varsin korkealla 34.000-36.000 tasolla juuri pientalorakentamisen ansiosta. Kerrostalo rakentaminen on laskenut tasaisesti ja rivitalotuotannon pysyessä varsin vakaana 5.500-6.000 asunnon vuotuisella tasolla.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rakennuksen vastaanotto
Vastaanoton aikataulumenettelyToimenpiteet:Vastaanoton aikataulumenettely kuvataan urakkarajaliitteessä. Vastuu-henkilöt huolehtivat aikataulun noudattamisesta siten, että rakennusta ei oteta vastaan keskeneräisenä esim. puutteellisten säätöjen osalta. Vastaanoton toimenpiteistä laaditaan erillinen aikataulu.Vastuuhenkilöt:Valvojat ja projektipäällikköDokumentit:VastaanottoaikatauluHyväksyntä:Projektipäällikkö
20146_39989.jpg
Muuttovalmis Honka Terve Talo-konsepti esittäytyy
VTT:n sertifioimassa muuttovalmiissa Honka Terve Talossa voidaan asua turvallisesti, ilman pelkoa huonosta ilmanlaadusta. Honka Terve Talo suunniteltiin yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa, ja se sai myös ensimmäisenä kokonaisvaltaisena rakennuskonseptina Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Vastaavanlaista yhteistyömallia ei ole koskaan aikaisemmin pystytty toteuttamaan rakennusalalla.
20202_62791.jpg
Säästä lämmityskuluissa - panosta lämmöneristykseen
Maaliskuussa 2020 ISOVER lanseerasi täysin uuden kevyiden rakennuseristeiden valikoiman. Tuotekehittelyyn otettiin mukaan asentajia sekä hyödynnettiin heidän käyttökokemustaan eristeistä ja niiden toimivuudesta.Tässä esittelyssä ISOVER PREMIUM 33:

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton