• Etusivu
  • LVI

Huonon imurin tunnistaa hajusta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Julkaistu 06.06.2023
20236_82264.jpg

(Kuva: Allaway)

Sisäilman laadulla on suuri vaikutus kotona. Laadukkaan sisäilman tunnistaa raikkaasta tuoksusta, eikä kotona tarvitse silloin tuulettaa tunkkaisen ilman takia.

Jokainen kerran tavallisella imurilla imuroinut tunnistaa imuroinnin jälkeen jättämän hajun. Se johtuu roskasäiliössä olevasta pölystä, roskista ja esimerkiksi eläinten karvoista ja hilsepölystä. Imuroitaessa imuri lämpiää ja puhaltaa siivottavaan tilaan ikävää hajua.

Perinteinen perässä vedettävä imuri puhaltaa hajun ohella myös ilmaa imuroitavaan tilaan, ja siksi siivottavaa tilaa on mahdoton imuroida puhtaaksi. Ulospuhallusilma saa huoneilmassa jo olevan pölyn sekä eläinten karvojen ja hilseen nousemaan hengitysilmaan.

Siksi erityisesti lemmikkitalouksissa ja allergiaperheissäAllaway keskuspölynimuri on paljon arvostettu valinta. Erilaisista hengitystieongelmista kärsiville, kuten astmaatikoille ja sisäilmasta herkistyneille, perinteisen imurin vaihtaminen tehokkaaseen keskuspölynimuriin voi tuoda suurta helpotusta oireiluun.

Viisi asiaa, joita et ehkä tiennyt keskuspölynimurista

1. Siivoustiheys pienenee – Vain keskuspölynimurilla saadaan aidosti puhdasta ja pölytöntä jälkeä. Huonolla imurilla siivous on jatkuva kierre, eikä koskaan ole oikeasti puhdasta. Allaway keskuspölynimurin hankinnan myötä pölyjen pyyhkimisen tarve vähenee, sillä kertasiivouksella saadaan tehokkaammin puhdistettua kertynyt pöly ja poistettua se pois huoneilmasta.

2. Keskuspölynimuri ei ole rumaAllawayn keskuspölynimureiden yksiköt ovat suomalaista designia, keveä ja ajaton ilme ilahduttavat käyttäjäänsä. Suomalaisesta suunnittelusta X- ja Z-sarjoille on myönnetty Design From Finland -merkki. Käy tutustumassa moderniin ja ajattomaan valikoimaan.

3. Imurointi on kevyempää – Moni keskuspölynimurin käyttäjä yllättyy imuroinnin keveydestä – Imuroidessa ei tarvitse vetää painavaa imuria perässä vaan ergonominen varsi ja letku kulkevat kevyesti mukana.

(Kuva: Allaway)
(Kuva: Allaway)

4. Imurointi on hiljaisempaaAllaway keskuspölynimuri on hiljainen, sillä keskusyksikkö on perässä vedettävää imuria paremmin äänieristetty ja se on yleensä sijoitettu pois siivottavista tiloista. Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.

5. Allaway keskuspölynimurit valmistetaan Suomessa – Avainlippu-merkki kertoo kotimaisuudesta: kaikki tuotteet valmistetaan Jyväskylässä. Hankkimalla Allaway keskuspölynimurin tuet kotimaista työtä.

(Kuva: Allaway)
(Kuva: Allaway)
Allaway Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.
20164_46347.jpg
Keskuspölynimurin voi hankkia kotiin myös jälkiasennuksena
Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin, se voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Keskuspölynimuri soveltuu niin omakoti-, pari-, rivi- kuin kerrostaloon.
200611_2213.jpg
Tuotemapeissa ajantasalla olevaa tietoa
Sisustaja.com-palvelun yhtenä tietopankkina voidaan pitää tuotemappeja, jotka on jaoteltu vasemman reunan valikkoon. Mukana on yleistietoa sekä tuote-esittelyjä luotettavista ja laadukkaista tuotteista.Tuotemapit on laadittu seuraavin perustein:Looginen järjestys, joka alkaa yleisesittelystä ja päättyy käytännön esittelyyn, esim. seurantakohteen muodossa. Selkeä, toistuva sisältörakenne, eli kun olet tutustunut yhteen tuotemappiin, osaat käyttää kaikkia tuotemappeja.Informaatio on osittain tuotettua ja osittain linkitettyä, esimerkiksi tuote-esittelyjen osalta. Näin sisältö pysyy hyvin ajantasalla.
200611_711.jpg
Tee Se Itse -jääkiekkomaali
Rakentamisen ja remontoinnin yhteydessä jää usein kaikenlaista käyttökelpoista tavaraa ja tarviketta ylimääräiseksi. Ei taida löytyä rakennustyömaata, jossa ei jäisi muutamaa laudanpätkää tähteeksi. Näistä ns. hukkapätkistä voi helposti ja nopeasti valmistaa lätkämaalit pihamaalle tai vaikkapa luistinradalle vietäviksi.
20227_78999.jpg
Mikä pihakivimalli kruunaisi sinun pihaasi?
Pihakivetys on ihanteellinen pintamateriaali patioille ja terasseille. Keväällä lumi sulaa kivetykseltä nopeasti ja syksylläkin kivipinta tuntuu jalan alla lämpimältä. Sateen jälkeen pihakiveys kuivuu nopeasti.Tilaa Ruduksen pihakivi -esite veloituksetta esitepalvelusta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton