• Etusivu
  • Rakentaminen

Tutustu uuteen muuttovalmiiseen hirsitalomallistoon

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 15.03.2021
20209_66807.jpg

Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.

Toukokuussa 2020 Kastellin laajaa talomallistoa täydennettiin lanseeraamalla aivan jotakin erilaista, nimittäin Hirsi-kastelli hirsitalomallisto. Hyvin palveleva, tarpeisiin ajanmukaisesti vastaava ja moderni hirsikoti toimitetaan avaimet käteen -toimituksena. Hirsikoti valmistetaan painumattomasta hirrestä vastuullisesti kasvatettujen metsien suomista materiaaleista.

Hirsi-Kastellin uusi hirsitalomallisto sopii kaupunkimaisemaan ja kapeillekin tonteille

20205_64541.jpg
Ekologinen hirsi tarjoaa puhtaan rakennusmateriaalin elämän kehyksille. Eläväpintainen, hengittävä ja ajaton luonnonmateriaali tukee arkkitehtuurinkin ajattomuutta. Hirsi tuo kaivattua juurille palaamista niin hektiseen kaupunkiympäristöön kuin perinnemaisemiin.Tiloista on saatu tehokkaat huomioimalla kalustamisen toimivuus tilojen muodossa. Suuret lasipinnat tuovat lisää avaruutta oleskelutiloihin ja yhdistävät ne saumattomasti ulkotiloihin. Tahdoimme pienimmissäkin malleissa varmistaa palvelevan kokoiset kodinhuolto-, pesu- ja säilytystilat.– Eevamaria Timlin, arkkitehti SAFA

Aisti 81

Kapeallakin tontilla on mahdollista luoda upea terassialue.
Kapeallakin tontilla on mahdollista luoda upea terassialue.

Aisti 100

Kulku pääovelle voidaan järjestää sivulta, päädystä tai molemmista.
Kulku pääovelle voidaan järjestää sivulta, päädystä tai molemmista.

Aisti 100 PU

Pulpettikattoinen hirsitalomalli tuo modernilla tavalla mukavuutta ja ekologisuutta asumiseen.
Pulpettikattoinen hirsitalomalli tuo modernilla tavalla mukavuutta ja ekologisuutta asumiseen.

Tuntu 103

Isollekin perheelle mukautuva avara ja moderni kaksikerroksinen hirsitalomalli.
Isollekin perheelle mukautuva avara ja moderni kaksikerroksinen hirsitalomalli.

Aisti 121

Näyttävän ikkunarivistön ansiosta huoneet saavat kylpeä luonnonvalossa.
Näyttävän ikkunarivistön ansiosta huoneet saavat kylpeä luonnonvalossa.

Tuntu 154

Hirsikoti, joka mukautuu vaivatta eri elämänvaiheisiin tarpeiden mukaan.
Hirsikoti, joka mukautuu vaivatta eri elämänvaiheisiin tarpeiden mukaan.
20222_76892.jpg

Tutustu lisää Hirsi-Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
rakennukset
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20215_70723.jpg
Avara ja hukkaneliötön Kultaranta-mallisto sai jatkoa
Suomalaisten unelma asua luonnon lähellä on viime vuosina vain vahvistunut. Haave omasta kodista huokuu edelleen modernia, avaraa, mutta etenkin luonnonläheistä tunnelmaa. Kastelli toteuttikin monen haaveen tuomalla taannoin markkinoille uuden malliston nimeltään Kultaranta. Kultaranta-kotien innoitus kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta. Kultaranta-kodit ovat avaria ja niiden tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat korkeat oleskelutilat.Löytyisikö seuraavista talomalleista sinun unelmakotisi?
20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
202011_67531.jpg
Millaisen talopaketin sinä haluaisit kääreisiin?
On kirpakka talviaamu ja sinulla on vapaapäivä. Kuinka ihana olisikaan käpertyä sohvan nurkkaan kahvikupposen kanssa nauttimaan takkatulen lempeästä lämmöstä ja kurkistella lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, millaisia taideteoksia se pakkasukko onkaan luonut taas öiseen aikaan terassille ja istutuksien päälle. Nyt eletään jännittävää joulun aikaa ja jokaisen toivelistat alkavat täyttyä erilaisista unelmista ja toiveista. Mitäpä jos puhuttaisiinkin tällä kertaa elämän mittaisesta toiveesta, sinun unelmakodistasi?Millainen talopaketti sinulle rakennettaisiin? Aloitetaanko haaveiden toteutus nyt?
20236_61134.jpg
Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla
Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen - Kastelli Green™, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.
200611_691.jpg
Tee Se Itse - Saunajakkara
Saunan alin askelma tai pesuhuoneen istuin valmistuu kätevästi saunan lauteiden ylijäämäpalasista. Aikaakaan moisen tekemiseen ei kauaa mene, kunhan lähistöllä on mitta, käsisaha, vasara, nauloja tai ruuveja sekä hiekkapaperia.Lisäksi tarvitaan tietenkin ne laudankappaleet (höylätyt), 6 kpl 45x45 pituus (l) 300 mm, 2 kpl 45x95 l = 500 mm, 2 kpl 45x95 l = 400 mm sekä 4x33x95 l = 500 mm (kehikon rakentamiseen voi käyttää laudepuuta eli 28 x 95 mm). Jakkaran voi tehdä myös sahatavarasta, jolloin käsivoimat vahvistuvat hiekkapaperin käytössä.
20163_45709.jpg
Puu-ulkoverhouksen toteutus ja uusiminen
Yleisimmin käytetty ulkoverhous suomalaisissa pientaloissa on puu-ulkoverhous, jonka toteuttaminen on varsin helppoa. Oikein toteutettuna sekä huollettuna se on pitkäikäinen ja suomalaiseen maisemaan sopiva vaihtoehto. Aikaa myöden voi kuitenkin tulla tarve uusia ulkoverhous, talon ilmeen muuttamisen, lisäeristämistarpeen tai ulkoverhouksen huonokuntoisuuden vuoksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton