Muuttovalmis idyllinen hirsikoti, joka sopii kaupunkimaisemaan

Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"

Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli 

Uusi hirsitalomallisto urbaaniin ja moderniin elinympäristöön

Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastelli tarjoaa jo 19 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.

Uusimpana mallistona Kastelli on lanseerannut toukokuussa 2020 hirsitalomalliston, Hirsi-Kastellin. Hyvin palveleva, tarpeisiin ajanmukaisesti vastaava ja moderni hirsikoti toimitetaan avaimet käteen -toimituksena. Hirsikoti valmistetaan painumattomasta hirrestä, ja niihin suunnitellaan saumaton talotekniikka saman katon alla. Hirsi-Kastellikodeissa käytettävät puut tulevat kestävästi ja vastuullisesti kasvatetuista metsistä. Käytettyjen puiden tilalle kasvatetaan aina uusia puita.

Tutustu lisää HirsiKastelliin

artsumuok03_tuntu103_v04
muok06_tuntu154_v01

Koti, jossa sukupolvien on hyvä hengittää...Me kastellilaiset olemme sitä mieltä, että terveellinen, turvallinen ja taloudellinen hirsikoti on jokaisen oikeus. Siksi Suomen markkinajohtaja Kastelli tuo nyt markkinoille Hirsi-Kastellin modernit, kauniit ja kestävät hirsikodit, jotka istuvat erinomaisesti kapeillekin kaupunkitonteille.

Kastellin hirsitalojen arvo mitataan terveellisyydessä, puhtaassa sisäilmanlaadussa, kaikkien aistien asumismukavuudessa ja siinä, mitä jätämme tuleville sukupolville.

Kalle Junttila, liiketoimintapäällikkö

Joten miten olisi, rakennetaanko sinun sohvasi ympärille upea hirsitalo?

1920aisti121_ohke_v05

Tutustu lisää Hirsi-Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Hirsi-Kastelli - Talovertailu.fi

Oletko kiinnostunut Kastelli-taloista?
Tilaa Kastellin Talokirja>>

 
Julkaistu
11.5.2020