Tutustu uuteen muuttovalmiiseen hirsitalomallistoon

Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.

1920lapland-993002_1920


Toukokuussa 2020 Kastellin laajaa talomallistoa täydennettiin lanseeraamalla aivan jotakin erilaista, nimittäin Hirsi-kastelli hirsitalomallisto. Hyvin palveleva, tarpeisiin ajanmukaisesti vastaava ja moderni hirsikoti toimitetaan avaimet käteen -toimituksena. Hirsikoti valmistetaan painumattomasta hirrestä vastuullisesti kasvatettujen metsien suomista materiaaleista.Hirsi-Kastellin uusi hirsitalomallisto sopii kaupunkimaisemaan ja kapeillekin tonteille

couple-2180533_1920

Ekologinen hirsi tarjoaa puhtaan rakennusmateriaalin elämän kehyksille. Eläväpintainen, hengittävä ja ajaton luonnonmateriaali tukee arkkitehtuurinkin ajattomuutta. Hirsi tuo kaivattua juurille palaamista niin hektiseen kaupunkiympäristöön kuin perinnemaisemiin.

Tiloista on saatu tehokkaat huomioimalla kalustamisen toimivuus tilojen muodossa. Suuret lasipinnat tuovat lisää avaruutta oleskelutiloihin ja yhdistävät ne saumattomasti ulkotiloihin. Tahdoimme pienimmissäkin malleissa varmistaa palvelevan kokoiset kodinhuolto-, pesu- ja säilytystilat.

– Eevamaria Timlin, arkkitehti SAFA

Aisti 81

Kapeallakin tontilla on mahdollista luoda upea terassialue.Kapeallakin tontilla on mahdollista luoda upea terassialue.

Aisti 100

Kulku pääovelle voidaan järjestää sivulta, päädystä tai molemmista.Kulku pääovelle voidaan järjestää sivulta, päädystä tai molemmista.

Aisti 100 PU

Pulpettikattoinen hirsitalomalli tuo modernilla tavalla mukavuutta ja ekologisuutta asumiseen.Pulpettikattoinen hirsitalomalli tuo modernilla tavalla mukavuutta ja ekologisuutta asumiseen.

Tuntu 103

Isollekin perheelle mukautuva avara ja moderni kaksikerroksinen hirsitalomalli.Isollekin perheelle mukautuva avara ja moderni kaksikerroksinen hirsitalomalli.

Aisti 121

Näyttävän ikkunarivistön ansiosta huoneet saavat kylpeä luonnonvalossa.Näyttävän ikkunarivistön ansiosta huoneet saavat kylpeä luonnonvalossa.

Tuntu 154

Hirsikoti, joka mukautuu vaivatta eri elämänvaiheisiin tarpeiden mukaan.Hirsikoti, joka mukautuu vaivatta eri elämänvaiheisiin tarpeiden mukaan.
64557.pagespeed.ce.g38j8djciq

Tutustu lisää Hirsi-Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Hirsi-Kastelli - Talovertailu.fi

Oletko kiinnostunut Kastelli-taloista?
Tilaa Kastellin Talokirja>>

 
Päivitetty
15.3.2021