• Etusivu
  • Piha

Tilaa suosittu Pihakalenteri 2014/2015!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 10.02.2014
201310_36839.jpg

Pihakalenteri 2014/2015 nyt saatavilla!

Puutarhaharrastajien suosikkijulkaisu Pihakalenteri on jälleen täynnä tietoa ja vinkkejä kotipihoille. Kalenterin tekijät ovat alansa huippuasiantuntijoita ja kalenterin sisältö on todellakin suunniteltu puutarhurien tarpeita ajatellen!

Pihakalenteri 19,90 € + postituskulut 3,10 €.
Koskee vain tilauksia Suomeen. Tuotteeseen ei voi käyttää bonuspisteitä.

Pihakalenteri 2014/2015

Pihakalenterin ohjeilla voit hoitaa pihaasi, kylvää kukkia ja vihanneksia, leikata puita tai pensaita sekä askarrella koristeita lahjaksi tai omaan puutarhaan. Uusimman kalenterin viikkosivuilta saat mm. vinkkejä kierrätykseen omalla pihalla ja tänä vuonna kuukauden kasvina tutustutaan upeisiin pioneihin. Kalenterin vuosi alkaa tammikuusta 2014 ja jatkuu huhtikuulle 2015 saakka.
Ota kalenteri osaksi pihaelämää, vuoden jokaisena päivänä!

Kalenterin sisältö:

  • Kuukauden kasvina upeat pionit
  • Pihan askareet jokaiselle kuukaudelle
  • Viikkosivuilla pihapuuhia, kasviesittelyitä ja kierrätysvinkkejä
  • Aarno Kasvin neuvot pihan kasvien leikkaukseen
  • Kylvökalenterit ja leikkuutaulukot
  • Lannoitus - ja torjunta -ohjeet
  • Tilaa suunnitelmille ja muistiinpanoille
Pihakalenteri 2014/2015; tilaa ja tietoa!
Pihakalenteri 2014/2015; tilaa ja tietoa!
Huomio

Huomio

Tilaa Pihakalenteri 2014/2015 tästä!
Pihakalenteri 19,90 € + postituskulut 3,10 €.
Koskee vain tilauksia Suomeen. Tuotteeseen ei voi käyttää bonuspisteitä.

Piha
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20083_9837.jpg
Cello-tapetit kotiin, jossa mieli lepää
Maailmat ideoittesi mukaanCello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus. Tee koti, jossa mieli lepää.
20126_31288.jpg
Rakennusurakka tulossa - mistä aloittaa?
Asiakas on aina oikeassa! Selkeät budjetit ja aikataulut sekä kommunikaatio asiakkaidemme kanssa ja asiakkaan intressien valvonta luo puitteet onnistuneille projekteille. Lisäksi ne luovat läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta asiakkaillemme. Olipa haaveenasi sitten kylpyhuoneen uudistaminen tai lapsuuden nukkekodin muuttaminen todelliseksi me voimme auttaa sinua!Lisää Pen & Hammerin -palveluista...
20198_59429.jpg
Toimiva öljylämmitys - mutta liian suuri lasku?
Öljyn hinta nousee kysynnän noustessa ja verotuksen kiristyessä, mutta toimivasta öljylämmitysjärjestelmästä luopuminen voi silti kirpaista jo pelkkänä ajatuksena. Hyväkuntoista öljykattilaa ei kuitenkaan tarvitse raahata ulos, eikä öljylämmityksen hyödyistä luopua. Jäspin ilma-vesilämpöpumpun avulla laitteistosta tehdään helposti ja kerralla modernimpi, edullisempi ja ympäristöystävällisempi.
20081_7927.jpg
Ormax Protector
Suomen suosituin kattotiili Ormax on saanut uuden upean pinnoitteen. Ormax Protectorissa yhdistyvät näyttävä ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen, kauniin kiiltävä pinta antaa tiilen värille syvän hehkun. Klassisen profiilin ja uudenlaisen pinnan omaava Ormax Prorector onkin varma ja kestävä betonikattotiilivalinta.Protectorin pinnoite on kehitetty kestämään kovaa rasitusta. Sen erinomainen UV-suoja estää kattotiilen väriä haalistumasta. Pinta myös hylkii tehokkaasti mm. likaa ja kasvillisuutta. Protector-pinnoite on 30 % kestävämpi muihin vastaaviin pinnoitteisiin verrattuna. Ormax Protectorin pinnoite on kehitetty ja testattu kestämään Suomen ankarat ilmasto-olosuhteet. Pinnoitetta on testattu tarkasti testilaboratorioissamme sekä ulkoilmaolosuhteissa eri puolilla Eurooppaa. Se on ylittänyt kaikki odotukset. Ormax Protector -betonikattotiili on äärimmäisen säänkestävä kaikissa tilanteissa.
20098_17981.jpg
Terca-julkisivutiilet
Julkisivu on rakennuksen käyntikortti ulospäin ja se kertoo ohikulkijoille kunkin aikakauden arkkitehtuurista. Tiili on maailman eniten käytetty julkisivujen rakennusmateriaali. Kautta tiilen monituhatvuotisen historian, se on kulkenut ihmisen ja arkkitehtuurin mukana aina tähän päivään asti. Vaikka markkinoille on ilmestynyt mitä moninaisimpia kilpailevia vaihtoehtoja, on tiili aina säilyttänyt asemansa rakentajien suosiossa, eikä suotta, sillä tiilen puolesta puhuvat sen monet hyvät ominaisuudet.Lisätietoa Terca -julkisivutiilistä...
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Maksuvalmiussuunnitelma
Maksuvalmiussuunnitelma eli likviditeettisuunnitelma pitää sisällään taloyhtiön juoksevien maksujen kattamisen osakkailta saatavilla korvauksilla, joista yleisimpiä ovat taloyhtiön vastike-, vuokra- ja käyttökorvaukset. Suurin osa taloyhtiöön tulevista maksuista on säännöllisiä, joko kuukausittain tai kerran pari vuodessa erääntyviä. Tällaisia maksuja ovat esimerkiksi vesi- ja jätevesimaksut, sähkö, jätehuoltomaksut, vakuutusmaksut sekä kiinteistöverot ja säännöllisesti tapahtuvat laitehuollot.Lainojen lyhennykset ja korot on kirjattu takaisinmaksusuunnitelmaan, joten ne ovat myös tiedossa maksuvalmiussuunnitelmaa tehtäessä. Kulutukseen perustuvan sähkölaskun suuruus sen sijaan vaihtelee kesä- ja talvikuukausina, mutta tämäkin voidaan arvioida aikaisempien vuosien perusteella.Maksuvalmiussuunnittelussa on hyvä ottaa huomioon myös mahdolliset odottamattomat korjaustarpeet. Taloyhtiöllä olisikin hyvä olla noin kuukauden menoja vastaava rahamäärä säästössä, jottei äkillisiä korjaustarpeita tarvitsisi kustantaa lainarahalla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton