• Etusivu
  • Sisustus

Cello-tapetit kotiin, jossa mieli lepää

Rakentajan toimitus
Päivitetty 28.03.2008
20083_9837.jpg

Maailmat ideoittesi mukaan

Cello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.

Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus.
Tee koti, jossa mieli lepää.

Country

Lämminhenkistä nostalgiaa ja maaseudun tunnelmaa. Countryssa on lämpimiä sävyjä, aitoja luonnonmateriaaleja ja historiallista tyyliä.

20083_9839.jpg

Classic

Ajaton ja tasapainoinen tyyli, joka muodostuu pienistä yksityiskohdista ja huolella valituista pintamateriaaleista. Tuotteita yhdistää klassinen ilme, joka tuo kotiin lämpimän hengen.

20083_9840.jpg

Modern

Hillitty, kansainvälinen sisustustyyli. Moderni ilme luodaan tuotteiden selkeällä muotokielellä ja tarkkaan harkituilla väreillä.

20083_9841.jpg

Funky

Pop-taiteesta ja retrosta innoittuneita, leikkisän irrottelevia tuotteita. Funkyssa on luovaa ja iloista muotoilua, joka käyttää tämän päivän muotivärejä.

20083_9842.jpg

Kuvan kohteessa on käytetty Cellon tapettia: Eco Design 2, kuosi 5125.
Eco Design 2 - tapettikokoelmassa on upeata struktuuripintaa, syviä värejä, metallinhohteen sekä mattapinnan vuoropuhelua. Tyylikkään graafiset Eco Design 2 - vinyylitapetit ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202310_83184.jpg
Syksyn pihavalaisinäänestys on ratkennut - katso äänestäjien suosikki
Syyskuussa (5.–26.9.2023) järjestetyssä pihavalaisinäänestyksessä lukijat saivat valita suosikkivalaisimisensa neljän ehdokkaan joukosta. Ääniä annettiin 1 338 kappaletta, ja suurimman äänipotin keräsi Airamin Luxor-aurinkokennovalaisinsetti, jolla saa valaistua pihapolkuja ja puutarhan reuna-alueita ilman ylimääräisiä sähkövetoja. Kaikkien äänestäjien kesken arvotun palkinnon voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittaja valitsi itselleen Kartano Pole -valaisimet.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Sähköalalla kampanjoidaan työturvallisuudesta
Sähköammattilaisten tapaturmat ovat lisääntyneet viime vuosina ja asia herättää huolta sähköalalla. Tampereen teknillisen yliopiston tutkimus parin vuoden takaa todensi, että sähkötapaturmien taustalla on usein kiire sekä monet inhimilliset syyt kuten puutteet turvallisten työtapojen hallinnassa. Asenteissa työturvallisuutta kohtaan on parantamisen varaa.Suurin osa sähköalan tapaturmista johtuu muista kuin sähköisistä syistä: putoamiset, liukastumiset ja terävään esineeseen kolhimiset aiheuttavat sähkömiehille satoja tapaturmia vuosittain. Sähköiskut ja valokaarionnettomuudet ovat harvinaisempia, mutta nekin lisääntymään päin. Vuonna 2006 vakuutusyhtiöistä korvattiin 80 sähköalan ammattilaiselle sattunutta sähkötapaturmaa.Sähköalan tapaturmatietoisuutta kohotetaan tänä keväänä pitämällä turvallisuusteemaa vahvasti esillä sähköalan lehdissä ja muissa viestintävälineissä. Viestintää toteutetaan Tukesin, Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton, Sähköalojen ammattiliiton ja Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen yhteistyönä. Kevään aikana sähköalan lehdissä julkaistaan artikkeleita turvallisuudesta ja tapaturmien ehkäisystä sähkötyömailla. Teemaa pidetään esillä myös lehti-ilmoituksilla ja netissä.Kampanjaan kuuluu nettitesti "10 omantunnon kysymystä sähköturvallisuudesta", jossa jokainen sähköammattilainen voi hieman testata turvallisuustietouttaan ja omia toimintatapojaan. Testi löytyy osoitteesta www.tukes.fi/sahkoammattilainen.Sähköalan yrityksille on luvassa jatkossa myös uusia konkreettisia työkaluja sähkötyöturvallisuuden edistämiseen. Tampereen teknillisessä yliopistossa on käynnistynyt uusi tutkimushanke, jossa kehitellään työkaluja sähkötyöturvallisuusriskien tunnistamiseksi sekä koottua tietoa Internetiin helposti käytettävässä muodossa.
20154_42998.jpg
Levy, joka toimii rakennuslevynä ja vedeneristeenä?
Mikä ihmeen Tulppa? Tulppa on Finnfoamin kehittämä märkätiloihin suunniteltu levy, joka toimii seinissä sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä. Levy koostuu umpisoluisesta, vesitiiviistä ja homehtumattomasta Finnfoam-eristelevystä sekä lujasta erikoissementtilaastista tehdystä pintakerroksesta. Ei enää vedeneristeen sivelyä ja kuivumisaikojen odottelua – voit laatoittaa suoraan märkätilalevyn päälle jo samana päivänä.Nopea asennus, varma toimivuus sekä soveltuvuus monenlaisessa märkätilarakentamisessa ovat Tulppa-järjestelmän vahvuuksia, jotka ovat herättäneet kiinnostusta ja kiitosta.
20092_15220.jpg
Tulisijatutkimuksen tulokset
Rakentaja.fi-sivustolla toteutettuun tulisijatutkimukseen osallistui 1661 vastaajaa, mikä kertoo tulisijan kiinnostavan suomalaisia. Vastaajista 45 % oli jo toteuttanut tulisijan hankinnan ja 55 %:lla hankinta tapahtuu kuluvan vuoden aikana tai myöhemmin.Tutkimuksessa kävi ilmi, että yleisimmin koteihin valitaan varaava takka ja toiseksi yleisin tulisijatyyppi on takkaleivinuuni.Suosituin tulisijan rakennustapa on tiilestä paikalla muuraaminen. Rakentajista 56 % on toteuttanut tai toteuttaa paikalla muuratun tulisijan, joka on joko yksilöllinen tai tehtaan valmis malli. Remontoijista 53 % on toteuttanut tai toteuttaa tulisijan edellä mainitulla tavalla.Tulisijojen lopullisen pintamateriaalin eli näkyvän pinnan osalta rapattu/tasoitettu pinta ja vuolukivi olivat yleisimmät vaihtoehdot ja yhteensä muodostavat yli puolet vastaajien valinnoista. Merkittävin muutos jo toteutettujen tulisijojen ja tulevien valintojen kohdalla on puhtaaksimuurattujen, tiilipintaisten tulisijojen osuuden väheneminen ja pinnaltaan rapattujen/tasoitettujen tulisijojen määrän lisääntyminen. Perinteinen tiilitulisija saa siis yhä useammin pintaansa rappauksen tai tasoituksen, vaikka tiilipintaisilla tulisijoilla onkin oma vankka kannattajakuntansa.
20206_65083.jpg
Kuntien infrainvestoinnit eivät ole tyssänneet epidemiaan
Toimialatiedote 29.5.2020Koronaepidemia ei näytä hyydyttäneen kuntien infrainvestointeja eli katujen ja teknisten verkostojen pitkän tähtäimen suunnitelmiin perustuvaa rakentamista ja korjaamista. Tämä ilmeni kuntien tekniselle johdolle suunnatussa kyselyssä. Vastaajilla oli silti selvä viesti päättäjille: systemaattisia toimia tarvitaan, jotta infraverkostojen kunto ei lähde alamäkeen epidemian loppulaskun realisoituessa kunnille.
20225_78116.jpg
Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeen
Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeenMonet mökinomistajat suunnittelevat mökin kevätsiivousta ilmojen jälleen lämmettyä. Mökkeilijöiden ohjelmassa on sisä- ja ulkotilojen siivousta sekä puiden pilkkomista. Näissä arkiaskareissa kannattaa kiinnittää huomiota myyräkuumeelta suojautumiseen. Ihmisiin virus tarttuu yleensä hengitysteitse, kun metsämyyrän ulostetta tai virtsaa sekoittuu siivouspölyn mukana hengitysilmaan. Thl:n mukaan suojautuminen mökin talvisiivouksessa tehokkaalla hengityssuojaimella on tehokasta ja perusteltua.Siivotessa ilmaan pääsee runsaasti pölyä jolloin suojaimen käyttö on erityisen tärkeää. Jos jätöksiä alkaa putsaamaan perinteisellä pölyimurilla, niin jätöksissä olevat virukset tulevat pölynimurien suodattimien läpi ja ne johtuvat hengitysilmaan tavallisen imurin poistoilmapuhalluksen takia. Mikäli mökillä on keskuspölynimuri, haitallinen pöly ohjataan pois hengitetystä huoneilmasta ja vastaavaa riskiä ei ole.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton