• Etusivu
  • Talo

Tilaa säästävät liukuovet lisäävät kodin pinta-alaa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.10.2015
201510_44570.jpg

Liukuovi on trendikäs ja nerokas oviratkaisu. Se jakaa tilan tarvittaessa kahdeksi. Liukuvat ovet hyödyntävät kodin kaikki kallisarvoiset neliöt. Saranoituun sisäoveen verrattuna liukuovet säästävät lattiapinta-alaa. Liukuvat ovet sopivatkin erinomaisesti pienemmänkin asunnon oviratkaisuksi.

Liukuovet sisustuksen mukaan

Kaksi upeaa liukuovimallistoa

Iso osa tämän päivän säilytysratkaisuista halutaan kotiin nopeasti ja tehokkaasti. Siksi Kirenan liukuovivalikoimassa on kaksi mallistoa, joista PREMIUM edustaa perinteistä ja huipputyylikästä mittatilausratkaisua. TREND -mallisto puolestaan koostuu mittavalmiista osista jotka on helppo yhdistellä haluamakseen kokonaisuudeksi. Mittavalmiudesta johtuen TREND -malliston toimitusaika on vain noin 2 viikkoa.

Kaikkien tuotteiden materiaalien laatu on parasta mahdollista. Euroopan johtavien valmistajien komponentit ja materiaalit yhdistettynä suomalaiseen osaamiseen ja innovatiivisuuteen tekevät tuotteista ohittamattomia vaihtoehtoja niille joilla on halu saada kotiinsa parasta.

201510_44571.jpg

Laadukkaat yksityiskohdat

Kirenan laadun viimeistelevät yksityiskohdat. Liukuovien mekanismit on suunniteltu kestämään käyttöä. Onpa tarve sitten säilytysratkaisujen hankkiminen ensimmäiseen omaan asuntoon tai säilytystehon lisääminen vanhaan.

Kirena TREND-liukuovikaapiston avulla jokainen saa kotiinsa säilytysratkaisun, joka on juuri oman näköinen. TREND-mallistosta löytyy ratkaisu jokaisen tarpeitten mukaan ja sen saa nopeammin kuin perinteiset mittatilaustyönä tehdyt, koska se koostuu mittavalmiista osista. Valittavana on rungon värin ja kehyksen materiaalin lisäksi ovipinta.

201510_44572.jpg

Alusta loppuun mittatilaustyönä

Kirena PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty liukuovikaapisto. Huippulaadukkaat materiaalit yhdistettynä innovatiiviseen tuotesuunnitteluumme takaavat täydellisen säilytysratkaisun. PREMIUM-mallisto koostuu liukuovi- ja säilytysratkaisuista kaikkialle kotiin ja kaikenlaisiin koteihin.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20126_31261.jpg
Muutamalla satasella kodin ilmanvaihto kuntoon
Toimivaa ilmanvaihtoa kohtuuhinnallaPuhdas sisäilma parantaa elämänlaatua ja terveyttä. Suomen Terveysilma tarjoaa kaikkiin taloihin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai vain koneellinen poisto, oivat ja kohtuuhintaiset ratkaisut tehostaa ilmanvaihtoa ja estää haitallisten epäpuhtauksien pääsy huoneilmaan.Koneellinen ilmanvaihto vaatii uudet ilmastointikanavat ja koneen paikka on löydettävä. Vanhaan taloon on välillä hankala tätä systeemiä asentaa, jolloin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi jää venttiilien asennus. Nyrkkisääntönä on, että 20 m² vaatii yhden tuloilmaventtiilin. Poistoilmaventtiilit sijaitsevat keittiössä, WC:ssä, vaatehuoneessa ja kylpyhuoneessa.Kuvan esimerkissä venttiilit maksavat alle 500 € + työkulut, kun tekee reiän tuuletusluukkuun tai seinään. Pieni investointi loppuiän hyvinvointiin nähden.Osta venttiilit ja suodatinsukka Jäsentukusta
202210_79897.jpg
Musta tuo särmää keittiöön
Tummat keittiöt ovat tällä hetkellä todella suosittuja. Jopa keittiöitä, joissa sekä kaapistot, työtasot että välitilat ovat tummasävyisiä, näkee nykyisin yllättävänkin paljon. Vaikka et innostuisi täysin tummasta keittiöstä, pienikin määrä mustaa tuo tilaan ryhtiä ja mielenkiintoista kontrastia.
20147_40190.jpg
Uutta nähtävää puutarhaa suunnitteleville
Asuntomessuton halunnut tuoda messuille uutta koettavaa. Yhtenä uutuutena monista on nyt asuntomessualueen sisälle rakentunut puutarhanäyttely.Näyttely tuokin mukanaan maistiaisen Keski-Euroopassa nähtävillä olevasta puutarhanäyttelykulttuurista.Samalla näyttely tukee omalta osaltaan Asuntomessujen yhtä teemaa: puutarhaa.
20239_83151.jpg
Syksyn sävyjä ja takan lämmön lumoa
Syksy on saapunut, illat viilenevät ja luonto maalaa värikkäitä sävyjä maisemaan. Samalla kun luonto valmistautuu talveen, on sinun aikasi miettiä kodin lämpöä, sähkön säästöä ja tunnelman luomista.Tulikivi on yli 40 vuoden ajan tuonut innovaatioita ja edelläkävijyyttä tulisijamarkkinoille. Tulikiven missio on jatkaa ekologisempien ja energiatehokkaampien ratkaisujen kehittämistä kotiisi. Studioiden syysedut ovat voimassa kuun loppuun, ja ammattitaitoiset myyjät ovat valmiita ohjaamaan sinua kohti lämpimämpää kotia.
20115_25991.jpg
IV-kanavasta tippuu vettä?
Kolmesta Ilmanvaihtokanavista tippuu vettä, kanavat ovat imuventtiileitä (sijaitsevat alakerrassa keittiössä, alakerran khh:ssa ja yläkerran kph:ssa). 1½ kerroksinen omakotitalo on v. 2010 rakennettu.Talossa on koneellinen ilmanvaihto sekä lämmöntalteenotto. Ilmanvaihtoputket menevät välipohjassa (ei eristetty) ja siitä nousevat ylös yläpohjaan, jossa ilmanvaihtoputket ovat eristetty, sekä yläpohja on puhallusvilloitettu.Missä ja mikä vika?
201812_55664.jpg
Kenellä on komein katto? Matkalahjakortit arvottu äänestykseen osallistuneiden kesken.
Ormax etsi vuoden vaikuttavimmin remontoitua tiilikattoa. Kattojen Kunkku -kilpailussa äänestäneiden kesken on arvottu matkalahjakorttien voittajat.1 000 € matkalahjakortin voitti Pirjo Iittalasta.500 € matkalahjakortin voitti Kalervo Tervolasta.500 € matkalahjakortin voitti Sirpa Helsingistä.Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.Onnea voittajille ja kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille!Äänestyksen voittanut kattoremonttikohde julkaistaan tammikuussa 2019.Tutustu kilpailuun osallistuneisiin kohteisiin

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton