• Etusivu
  • LVI

Syksyn sävyjä ja takan lämmön lumoa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 26.09.2023
20239_83151.jpg

Kaila V4

Syksy on saapunut, illat viilenevät ja luonto maalaa värikkäitä sävyjä maisemaan. Samalla kun luonto valmistautuu talveen, on sinun aikasi miettiä kodin lämpöä, sähkön säästöä ja tunnelman luomista.

Tulikivi on yli 40 vuoden ajan tuonut innovaatioita ja edelläkävijyyttä tulisijamarkkinoille. Tulikiven missio on jatkaa ekologisempien ja energiatehokkaampien ratkaisujen kehittämistä kotiisi. Studioiden syysedut ovat voimassa kuun loppuun, ja ammattitaitoiset myyjät ovat valmiita ohjaamaan sinua kohti lämpimämpää kotia.

Kotisi on yksilöllinen

Kodit heijastavat asukkaidensa persoonaa. Olitpa minimalismin ystävä tai kaipaat perinteitä, asuitpa kaupungin sykkeessä tai maaseudun rauhassa – Tulikivellä on sinulle ratkaisu. Jokainen huone kertoo tarinan, ja Tulikiven takat ovat osa tätä kertomusta. Ne eivät ainoastaan lämmitä kotiasi, vaan myös tuovat siihen lisäarvoa ja luovat viihtyisyyttä. Erilaiset designit, materiaalit ja ratkaisut mahdollistavat sen, että löydät juuri sinun kotiisi sopivan takan, joka täydentää sen tunnelmaa ja tekee arjestasi entistä mukavampaa. Tulikiven monipuolinen valikoima huomioi erilaiset elämäntyylit ja toiveet, ja heidän kanssaan voit tehdä kodistasi paikan, jossa tunnet olosi todella kotoisaksi.

Hyödynnä syysedut nyt – tutustu Tulikiven kampanjaan!

Varaava takka: lämpöä, joka kestää

Varaava takka ei ole vain koriste tai lämmönlähde, vaan molempia yhdessä. Tulikiven takkojen lämpö on verrattavissa auringon lempeään säteilyyn, joka täyttää huoneesi miellyttävällä ja tasaisella lämmöllään. Tämän säteilylämmön ansiosta kotisi pysyy lämpimänä yli vuorokauden, vain parilla pesällisellä puuta.

Tulikiven takkojen taika piilee niiden kyvyssä varata lämpöä. Varaava takka pystyy säilömään moninkertaisesti enemmän energiaa kamiinaan verrattuna. Tämän ansiosta polttopuut palavat takan pesässä tehokkaasti, varaten lämmön nopeasti takan massaan. Lopputuloksena saat tasaisen ja pitkäkestoisen lämmön, joka pitää huoneilmasi raikkaana kuluttamatta liikaa polttopuita.

Saramo S Satin Black
Saramo S Satin Black

Ekologisuus edestä

Ympäristön muutos on asia, jota emme voi sivuuttaa. Ecodesignin ansiosta voimme ottaa suuria askeleita kohti kestävää kehitystä. Ecodesignin standardit eivät ainoastaan vähennä hiilidioksidipäästöjä ja paranna ilmanlaatua, vaan ne myös säästävät energiaa ja rahaa. Valitsemalla Ecodesign-merkillä varustetun Tulikivi-takan voit olla varma, että tuot valintasi perusteella puhtaamman ympäristön sekä taloudellisen ja ekologisen lämmitysratkaisun kotiisi.

Kuuntele podcast aiheesta:

Monipuolisuus on voimamme

Tulikiven vahvuus on moninaisissa takkaratkaisuissa. Innovoinnin, laadun ja erityisesti asiakkaiden äänen kuunteleminen takaa, että jokainen mallisto on syntyessään vastaus asiakkaiden toiveisiin ja haasteisiin. Etsitpä sitten ajatonta, modernia tai perinteen inspiroimaa designia, Tulikiveltä löydät sen täydellisen vaihtoehdon.

Tulikiven mallistojen monimuotoisuus heijastuu erityisesti materiaalien ja sävyjen rikkaudessa. Haluna on, että sinä löydät sen täydellisen sävyn ja materiaalin, joka istuu harmonisesti juuri sinun kotisi sisustukseen.

Syksy on täällä. Tutustu ja hyödynnä syysedut

KARELIA-TAKAT: Moderniin kotiin. Karelia-takat ovat visuaalisesti mukaansatempaavia, tuoden tilaasi nykyaikaista tunnelmaa ja tyylikkyyttä. Tässä mallistossa yhdistyvät älykäs tekniikka ja huoliteltu muotoilu, valinnanvaraa tarjoava vuolukiven ja väripintojen kirjo antaa kodillesi sen ansaitseman erottuvuuden.

PIELINEN-KIERTOILMATAKAT: Nopeuteen optimoitu. Pielinen-mallisto on synonyymi laadulle ja nopealle lämmitykselle. Jos olet liikkeellä ja tarvitset lämpöä nopeasti, olipa kyseessä sitten loma-asunto tai viikonloppu mökillä, Pielinen on sinua varten.

UUDET JERO-TAKAT: Tulevaisuuden lämpö. JERO-takat ovat Tulikiven vastaus modernin aikakauden vaatimuksiin. Näissä takoissa kompakti ulkomuoto kohtaa tehokkaan lämmityksen ja varaavan takan lämpimän, pitkäkestoisen syleilyn.

Uusi JERO-mallisto odottaa sinua. Tutustu tästä

Herkän kaunis Puro.
Herkän kaunis Puro.

KERMANSAVI-TAKAT: Luontoa syleilevä valinta. Kermansavi-mallisto on paikka, jossa ympäristötietoisuus kohtaa innovaation. Varaavissa keraamisissa takoissa yhdistyy edistyksellinen tekniikka ja kierrätyksen arvostus – skandinaavinen muotoilu ja ekologinen lämpö käsi kädessä.

KLASSISET TAKAT: Aikojen taito. Tämä mallisto puhuttelee sinua, joka arvostat perinnettä, mutta et halua tinkiä nykyajan teknologian eduista. Klassiset takat yhdistävät parhaat puolet menneestä ja tulevasta.

MITTATILAUSTAKAT: Sinun unelmasi, yhteisissä käsissä. Jos et ole löytänyt sydäntäsi lähellä olevaa takkaa Tulikiven valikoimasta, voitte luoda sen yhdessä. Vankalla ammattitaidolla ja parhaista materiaaleista rakennettu, juuri sinulle suunniteltu takka tekee kodistasi uniikin.

Lämpö ja tunnelma kotiin

Ei ole väliä, minkä takan Tulikiven mallistosta valitset, jokainen Tulikiven takka on suunniteltu tarjoamaan sydämellistä, turvallista ja ekologisesti vastuullista lämmitystä. Varaavan takan valinta ei ainoastaan luo kotiisi kodikasta lämpöä, vaan myös kohoaa näyttäväksi sisustuselementiksi, joka kutsuu viihtymään ja viettämään aikaa sen ääressä. Se on enemmän kuin pelkkä takka; se on sydän, joka tuo yhteen perheen ja ystävät.

Kun haluat yhdistää ekologisen vastuun ja ajattoman tyylikkyyden, Tulikivi on ylivoimainen valintasi. Varaava takka ei vain lämmitä, vaan se kutsuu kokoontumaan, jakamaan tarinoita ja nauttimaan toistensa seurasta. Löydä lähin Tulikivi-studiosi ja tule kokemaan itse, kuinka Tulikiven takat voivat muuttaa kotisi tunnelmaa. Nyt on paras aika toimia ja hyödyntää syyskampanja.

Älä jää kylmäksi. Nyt on aika toimia – tutustu syyskampanjaan

Elämys alkaa Tulikivi-studiosta. Löydä lähin Tulikivi-studio ja anna takkojen lumota sinut

Tulikivi Oyj
LVI
hormit
lämmitys
tulisijat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20202_62775.jpg
Poikkeuksellisen varaava kiertoilmatakka kotiisi
Tulikiven Pielinen-takkamallisto koostuu useammasta pienikokoisesta kiertoilmatakasta, jotka sopivat monipuoliseen lämmittämiseen – myös mökille. Toisin kuin perinteisissä kamiinoissa niiden paksu vuolukivikuori varaa lämpöä pitkään hiilloksen sammuttua. Lisäksi etuna on kevytrakenteisuus, minkä vuoksi takan voi sijoittaa helposti lähes mihin tahansa.
20232_80792.jpg
Ecodesign-direktiivi: mistä on kyse, ja miksi siitä kannattaa kiinnostua?
Oletko kuullut puhuttavan Ecodesign-direktiivistä? Kyseessä on tulisijoja koskeva tuore ekosuunnitteluasetus, joka määrittelee uudelle myytävälle takalle päästövaatimukset sekä kuukausittaisen energiatehokkuuden minimirajan. Melkoinen direktiivi eikö, mutta mitä se tarkoittaa sinulle konkreettisesti?
20189_54730.jpg
Tunnelmallinen tuli paremmin esille
Olet varmaankin kuullut Tulikiven Karelia-mallistosta? Tämä kyseinen takkamallisto on nyt laajentunut uudella leveäluukkuisella takkamallilla, Saramolla. Saramo-takan vaakaluukku on levein mitä varaavista takoista löytyy, leveys on jopa 75 cm. Tähän uskomattoman suureen tulipesään voit laittaa hiillokselle kypsymään jopa pitkän lohifileen.
20223_65173.jpg
Muutamia syitä miksi takkaremontti kannattaa tehdä
Haaveiletko uudesta takasta ja katseletko takkakuvastoja? Oletko jo löytänyt unelmiesi takan? Syystä tai toisesta takkaremonttisi ei ole kuitenkaan edennyt. Takan vaihto mietityttää ja monenlaiset kysymykset pyörivät mielessä kuten, onko se iso ja työläs prosessi, mitä kaikkea joutuu tekemään itse ja maksaako remontti takan hinnan lisäksi jotain ylimääräistä? Takkaremontissa asiantuntijan kotikäynti säästää aikaasi ja lompakkoasi sekä pääset nauttimaan takkatulen loimusta nopeammin kuin uskotkaan.
20164_46342.jpg
Tutustu tulevaisuuden lämmitystapaan
Suunniteltaessa uutta kotia, kannattaa miettiä tulevan kodin lämmitystä kokonaisuutena. Usein kodeissa keskitytään vain yhteen lämmönlähteeseen, vaikka useamman lämmönlähteen yhdistelmällä saadaan aikaiseksi ratkaisu, jonka avulla voidaan säästää lämmityskustannuksissa.
201411_41685.jpg
Käytätkö tulisijaasi tehokkaasti?
Oletko uusimassa tai hankkimassa kotiisi tulisijaa? Nyt voit liittää tulisijasi W10-vesilämmitysjärjestelmään ja lämmittää takalla osan käyttövedestä tai hyödyntää lämpöenergian lattialämmityksessä. Näin sekä säästät lämmityskustannuksissa että jaat lämmön tasaisesti eri puolille taloa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton