Liukuovet sisustuksen mukaan

Liukuovi on trendikäs ja nerokas oviratkaisu. Se jakaa tilan tarvittaessa kahdeksi. Liukuvat ovet hyödyntävät kodin kaikki kallisarvoiset neliöt.

Kirenan kaiken kattava valikoima sisältää liukuovikaappeja ja liukuovia. Kirena tunnetaan korkeasta laadustaan ja innovatiivisista säilytysratkaisuistaan. Suomen suurimpiin kuuluvan liukuovi- ja säilytysratkaisuvalmistajan aikaa ja käyttöä kestävät ovet ja kaapistot on perinteisesti tehty täysin mittatilaustyönä.

Liukuovien laadun viimeistelevät yksityiskohdat. Liukuovien mekanismit on suunniteltu kestämään käyttöä.

Inspiraatiota

Etsitkö inspiraatiota säilytyksen järjestämiseksi? Kirena tarjoaa täydellisiä ratkaisuja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi suunnitteletpa sitten keittiön viimeistelyä, makuuhuoneen uudistamista tai käytännöllistä kenkäsäilytystä.

Täydellinen säilytysjärjestelmä

Muuta kaaos järjestykseksi. Elfan säilytysratkaisut eivät ainoastaan säästä tilaa, ne myös luovat tilaa. Säilytysratkaisut ovat innovatiivisia, rohkeita ja fiksuja: riippukiskojärjestelmistä ja liukuovista vaatekaappien sisustuksiin ja hyllyjärjestelmiin. Yhdistä elfan säilytysratkaisut ja Kirenan liukuovet.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Jälleenmyyjät


TUTUSTU MYÖS