• Etusivu
  • Energia

Tarkista myös läheistesi sähkönsäästömahdollisuus!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 23.05.2012
20125_30965.jpg

Oletko jo tarkistanut mahdollisuutesi säästää sähköä sähkötarjouskampanjan avulla? Varmaan olet. Olet kenties jo tekemässä uutta sähkösopimusta. Saavutat satasien säästöt ja hyvä niin. Tuliko mieleesi, että lähipiirissäsi saattaa olla ihmisiä, jotka myös voisivat saavuttaa säästöä?

Vanhemmat, isovanhemmat ja lapset

Sähkönsäästömahdollisuudesta kannattaa "kilauttaa kaverille", mutta vielä tärkeämpää on tarkistaa vanhempien ja isovanhempien mahdollisuudet. He eivät välttämättä ole internetin aktiivikäyttäjiä ja menettävät sitä myötä mahdollisuuden toimia itse. Muistuta heitä tai voit tehdä sopimuksen myös heidän puolestaan. Sopimusilmoituksen tekemiseen tarvitaan paikallisen sähkölaitoksen, eli siirtoyhtiön laskusta löytyvää käyttöpaikkatunnus sekä sopimuksen tekijän henkilötiedot, myös sotu-tunnus. Nämä kannattaa siis ennen ilmoituksen tekoa ottaa ylös. Tietysti myös asianomaisen suostumus kannattaa tarkastaa. Myös omassa taloudessa asuvia opiskelevia lapsia kannattaa muistuttaa mahdollisuudesta. Vaikka sähkölasku vuokrayksiössä tuntuu pieneltä, opiskelijalle pienikin säästö on merkittävä.

Kiitokset palautteesta

Lopuksi haluamme esittää kiitokset nimettömälle palautteenantajalle, joka lähestyi meitä kiitosviestin muodossa. Hän kertoi tarkistaneen, jo iäkkään äitinsä sähkönsäästömahdollisuuden ja säästöä seuraavan kahden vuoden aikana saavutetaan 508 euroa. Vastakiitoksena kiitosviestiisi haluamme nyt siis lähettää kiitokset tästä juttuvinkistä.

Kesäisin terveisin

Rakentaja.fi-verkkolehden toimitus

PS Tarjoukseen voi tutustua tästä...

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79224.jpg
Näin toteutettiin uudet märkätilat sekä sähköistys 75 vuotta vanhaan hirsitaloon
Vuonna 1947 valmistuneen kaksikerroksisen hirsitalon sähköistys ja käyttövesi- sekä viemäröinnin putkitukset uusittiin vastaamaan nykypäivää. Jo alussa tiedettiin, että projekti ei välttämättä tule olemaan helppo, koska talossa aiottiin asua osittain samaan aikaan remontin edetessä. Remontin tavoitteena oli käytettävän energian monipuolisuuden ja hyötysuhteen parantaminen sekä asumisviihtyvyyden nostaminen.Miten remontti sujui? Pääsimme kurkistamaan perhe Piiraisen hirsitaloremonttia.
20152_42369.jpg
Monikäyttöinen Finnfoam soveltuu myös routaeristeeksi
Routaeristeen tärkein ominaisuus on luotettavuus eli pitkäikäisyys. Routaeriste ei saa painua kasaan eikä imeä vettä itseensä tai se ei toimi enää suunnitellusti tehtävässään. Ainutlaatuinen kestävyys, kokonaistaloudellisuus sekä monikäyttöisyys yhdistyvätkin kotimaisessa Finnfoam-eristeessä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Esitys urakoitsijavalinnasta ja hankinnoista
Toimenpiteet:Tarjousten sisällön vertailun ja urakkaneuvottelujen perusteella laaditaan kustakin osaurakasta vertailutaulukot sekä esitys urakoitsijavalinnaksi.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Vertailutaulukot, esitys urakoitsijavalinnaksi.Hyväksyntä:Tilaaja
20224_77630.jpg
Säästä helposti luontoa ja rahaa lämmitysjärjestelmän valinnalla
Suomen kylmien sääolosuhteiden vuoksi lämmityskustannukset ovat suuri kulu asumisessa, ja samalla lämmitys on myös suurin asumisen hiilijalanjälkeen vaikuttava tekijä. Arjessa helppo ekoteko onkin pienentää lämmityksen hiilijalanjälkeä lämpöpumpulla – ja samalla säästää rahaa. Varmistat lämpimän kodin talveksi, kun saat ilmaista energiaa omasta maasta tai ilmasta.Ympäristöystävällinen lämpöpumppu vähentää kuluja ja tarjoaa lämpöä vuoden kylmimpinäkin päivinä. Lämpöpumpulla vähennät lämmityskustannuksia parhaimmassa tapauksessa jopa 75 prosenttia ja ympäristökuormitusta jopa 80 prosenttia. Arjen vihreiden sankaritekojen ei siis tarvitse olla vaikeita – valitsemalla helppokäyttöisen lämpöpumpun liityt Arjen Vihreiden Supersankareiden joukkoon! Tutustu myös uuteen lämpöpumpun valintatyökaluun.
201310_36839.jpg
Pihakalenteri 2007/2008
Puutarhaharrastajien suosikkijulkaisu Pihakalenteri on jälleen täynnä tietoa ja vinkkejä kotipihoille. Kalenterin tekijät ovat alansa huippuasiantuntijoita ja kalenterin sisältö on todellakin suunniteltu puutarhurien tarpeita ajatellen!Pihakalenteri 19,90 € + postituskulut 3,10 €.Koskee vain tilauksia Suomeen. Tuotteeseen ei voi käyttää bonuspisteitä.
20234_81361.jpg
Juomavettä vaikka merivedestä - veden­puhdistuslaite helpottaa mökkeilyä
Mökkikausi on jälleen alkamassa ja on oikea aika päivittää kesäasunnon mukavuuksia. Mikäli tähän saakka käyttövettä on kuljetettu mukana mökille, voi juomaveden nyt tuottaa paikan päällä kätevästi luonnon vedestä uudella vedenpuhdistuslaitteella.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton