• Etusivu
  • Rakentaminen

Taloyhtiöprojekti - kohderyhmä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.01.2009
20091_14787.jpg

Taloyhtiöissä rakennuksia:

  • 51.000 liike- ja toimistorakennusta
  • 56.000 Asuinkerrostaloa
  • 75.000 Rivi- ja ketjutaloa

Taloyhtiöiden asunnot:
  • 350.000 rivi- ja ketjutaloasuntoa
  • 1.100.000 asuinkerrostaloasuntoa
  • 110.000.000 m2 asuinpinta-alaa
  • 2.500.000 asukasta
Taloyhtiöille palveluja tarjoavat:
  • 2.000 isännöintialan yritystä
  • 5.000 ammattimaista isännöitsijää
  • 3.500 kiinteistöhoitoalan yritystä
  • 17.000 isännöinnin ja kiinteistönhoidon henkilöstö
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20131_33549.jpg
Kestävä tiilikatto luonnollisilla mattasävyillä
Betonikattotiiliuutuus Ormax Polar on kehitetty pohjoisen ilmanalan vaativiin olosuhteisiin - Suomessa ja nimenomaan suomalaiseen ilmastoon. Ormax Polar onkin toistaiseksi edistyksellisin ja kestävin betonikattotiili.
20217_71648.jpg
Miltä näyttäisi luonnonkivi kodin sisustuksessa?
Kaipaatko kotiisi kulutusta kestävää laattapintaa, mutta perinteisten keraamisten laattojen valikoimasta ei oikein löydy mieleistä? Oletko ajatellut aitoa, ekologista sekä pitkäikäistä luonnonkiveä, joka sopii lattia- ja seinäpintojen lisäksi myös pöytätasoihin?
20114_25349.jpg
Kermansaven Hotpot Duo: padan ja kannen uusi lämmin suhde
Hannu Kähönen on muotoillut uudet Kermansaven uunipadat käytännöllisen kauniiksi. Padan kantta voi käyttää itsenäisesti myös uunilautasena, kattauslautasena tai padan alusena. Värivaihtoehtoja on neljä, ja ne ovat hauskasti keskenään yhdisteltävissä.Kermansaven uutuuspadat, ajattoman selkeät Hotpot Duot, ovat monesti palkitun teollisen muotoili-jan Hannu Kähösen suunnittelemia. Hotpot Duo -tuotteisiin kuuluu kolmen litran pata ja kansi sekä yhden litran pata ja kansi. Värivaihtoehtoina on musta, harmaa, lime ja sininen. Värit ovat hauskasti keskenään yhdisteltävissä; pata voi olla vaikka musta ja kansi limen värinen. Hotpot Duon kantta voi käyttää itsenäisesti uunilautasena, kattauslautasena tai alustana itse padalle.Hotpot Duo -astiat valmistetaan korkealaatuisesta keramiikasta, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja lämmön vaihteluita. Siksi niitä voidaan perinteisestä kivitavaravuoasta poiketen käyttää myös liedellä, grillillä tai suorankin liekin päällä. Luonnollisesti Hotpot Duo kestää myös uunin, mikroaaltouunin, pakastuksen ja konepesun.Kuten kaikki Kermansavi-astiat, Hotpot Duot on valmistettu Suomessa, Tulikiven Heinäveden tehtaalla.
202110_72853.jpg
CLT-tekniikka tutuksi puutalon rakentamisessa
Puutalojen rakentamisessa yleistyy CLT-tekniikka. Valmiit massiivipuuelementit helpottavat omakotirakentajan työtä ja ovat terveellinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Talosta tulee tiivis ja helposti huollettava.
20229_79462.jpg
Näin asennat liukuovet kääntyvien ovien tilalle saneerauskohteessa
Liukuovi ei ole asennettavissa ainoastaan uudiskohteisiin, vaan se sopii mainiosti myös saneeraukseen. Vanhoissa taloissa saneerattaessa vaihdetaan hyvin usein seinälevyjä uusiin. Samassa hoituu myös saranallisten kääntyvien väliovien vaihto paremmin ääntä eristäviin ja seinäpinta-alaa säästäviin, seinän sisään liukuviin välioviin. Vaihto liukuoviin ei voisi olla helpompaa valmiiksi hitsattuja teräselementtejä käyttäen.
20083_9244.jpg
Allas askareiden mukaan
Kodinhoitotila on tärkeä osa kotia, ja elämän arkea. Ei ole siis samantekevää, millainen allas kodinhoitotilaan valitaan. Iso vai pieni, pyöreä vai neliskulmainen, upotettava allas vai täysleveä altaalla varustettu terästaso? Valinnassa kannatta miettiä, mitä askareita kodinhoitotilassa tehdään. Stalan kodinhoitohuoneiden mallistosta löydät varmasti sopivan ratkaisun kotiisi. Malliston isoimmat altaat toimivat kodinhoitohuoneessa loistavasti. Kodinhoitohuoneessa ruostumaton teräs on helppohoitoinen, hygieeninen ja kosteudenkestävä materiaali.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton