• Etusivu
  • Talo

Täydellinen kattopaketti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 14.01.2008
20073_3979.jpg

Kattoratkaisut

Täydellinen kattopaketti on helpoin tie uuden katon hankintaan. Sinun ei tarvitse miettiä erikseen kattotarvikkeita tai kuljetusjärjestelyitä. Valitset vain kattotiilesi värin ja toimitustavan ja me huolehdimme lopusta. Saat luotettavan ja täydellisen katon, jossa kaikki osat sopivat keskenään yhteen.

Vaatimukset täyttävä, luotettava katto

Suomen viranomaiset asettavat erilaisia vaatimuksia katolle. Ne liittyvät mm. kiinnitykseen, tiiviyteen, tuuletukseen, turvallisuuteen sekä rakenteisiin ja katemateriaaleihin. Lafarge Roofingin tuotteet täyttävät automaattisesti kaikki viranoimaismääräykset eikä katon ostajan tarvitse huolehtia niistä tuumaakaan!

Erilaisia ratkaisuja

Monier tarjoaa "Avaimet käteen" tai "Tee itse" –paketteja sen mukaan, kuinka paljon uudisrakentaja tai katon remontoija tarvitsee katon asennustyössä.

Jos haluat teettää kattoremontin alusta loppuun, valitaan Avaimet käteen –paketti. Tässä tapauksessa katonostaja valitsee vain kattotiilen ja värin ja me huolehdimme kaikesta muusta. Monierin valtuuttamat asentajat toimivat lähes koko Suomessa. Heillä on vuosien kokemus tiilikattojen asentamisesta.

Myös omatoimirakentajalle kattopaketti on helpoin tie uuden katon hankintaan. Rakentajan ei tarvitse miettiä erikseen kattotarvikkeita tai kuljetusjärjestelyitä. Rakentaja valitsee vain kattotiilen värin ja toimitustavan ja me huolehdimme lopusta. Asiakas saa luotettavan ja täydellisen katon, jossa kaikki osat sopivat keskenään yhteen. Saat kattotiilet myös katolle nostettuna. Uskallamme väittää, että katon hankkiminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Mikä on täydellinen kattopaketti?

Täydellinen kattoratkaisu on paljon enemmän kun pelkät kattotiilet. Kattopaketti sisältää kaikki tarvittavat kattotarvikkeet sekä viranomaismääräykset täyttävälle katolle vaadittavat kattoturvatuotteet.

  • Kattotiilet
  • Aluskate
  • Kiinnikkeet, naulat yms.
  • Tikasaskelmat
  • Seinätikas
  • Tuuletusputket
  • Antenninläpiviennit
  • Harjatiiviste
  • Kiviliima
  • Lumieste
  • Lintueste
  • Kattosilta

Lisätietoa tiilikatteesta...
20081_7905.jpg

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20081_8133.jpg
Asennus, puhdistus ja hoito
AsennusDala Floda -lattian suositeltavin asennustapa on ruuvikiinnitys. Liimaa käytetään vain päätyponteissa. Betonilattioiden yhteydessä kiinnitysalustana toimii betonipinnan päälle asennettu, uiva tai ruuveilla kiinnitetty, vaneri- tai lastulevy. Esim. 14 mm:n lattialauta nostaa alustan kanssa lattiatasoa 27 mm. Maahantuojalta on saatavissa tarkemmat asennusohjeet.Täysin uusi tapa asentaa massiivipuulattia betonin päälle on käyttää Elastilon tarra-alusmattoa. Elastilon alusmatossa on toisella puolella valmis liimapinta, jota suojaa muovikalvo. Matto, joka on 3 mm paksu, asennetaan uivana betonin päälle. Lattia asennetaan ohjeiden mukaan liimapinnan päälle.
20221_74369.jpg
Pakkaskausi laittaa putket koetukselle
Pakkaskausi alkoi tänäkin talvena melko aikaisin koko maassa. Lämpötila kuitenkin vaihtelee paljon lyhyessäkin ajassa. Kovien pakkasten lisäksi lämpötilojen nopeat vaihtelut voivat aiheuttaa ongelmia.
201410_41382.jpg
Puukoulu 1- Yleistä puutavarasta
Puu on rakennusmateriaali, joka on tuttu meille suomalaisille. Puuta on joka puolella. On käytännössä mahdotonta löytää taloa, jossa ei olisi käytetty puuta. Puuta käytetään runkomateriaalina sekä sisustusmateriaalina. Puu on ominaisuuksiltaan lujaa ja kevyttä. Suhteessa painoonsa puu on lujempaa kuin mikään muu rakennusmateriaali. Puu muistuttaa lämmönjohtavuudeltaan lämmöneristeitä. Siksi kosteus ei tiivisty puun pinnalle ja se tuntuu miellyttävältä niin kuumassa kuin kylmässäkin. Puun lämpölaajeneminen on varsin vähäistä. Vain noin kolmannes teräksen ja betonin lämpölaajenemisesta. Puu on hygroskooppinen materiaali, joka asettuu tasapainokosteuteen ympäristönsä kanssa. Puu turpoaa jonkin verran kostuessaan ja kutistuu kuivuessaan. 95 mm leveä lauta kutistuu leveydestään 2 mm, jos kosteusprosentti laskee 10:een. Pituussuunnassa eläminen on erittäin pientä, vain 1 mm metriä kohti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton