• Etusivu
  • Talo

Steelman on näyttävä sisällä ja ulkona

Rakentajan toimitus
Julkaistu 06.04.2011
20114_25241.jpg

Steelman-portaiden metalliosat ovat harjattua, ruostumatonta terästä. Glossy-kaide on turvalasia.

Näyttävistä STEELMAN-kaide- ja porrasmalleista löydät sopivat niin sisätiloihin kuin parvekkeille, kuisteille ja terasseille. STEELMAN-tuotteet on myös suunniteltu täyttämään kaikki turvallisuusmääräykset.

Lisää Steelman-tuotteista

Kaunis katsoa, kätevä koota

Helppo ja nopea
Moduulirakenteinen Steelman-kaide perustuu määrämittaisiin ja asennusvalmiisiin komponentteihin, joista kaiteiden kokoaminen onnistuu ohjeita seuraamalla helposti ja ilman erikoistyökaluja. Koska kyseessä on valmiiksi suunniteltu järjestelmä, saat omat kaidetarvikkeesi nopeasti ja varmasti.

Kestävä ja ekologinen
Ruostumaton teräs on tyylikästä, kestävää ja helppohoitoista.

Ulkokäyttöön tulevat kaiteet ovat haponkestävää terästä, joten ne säilyttävät kauneutensa myös taivasalla.

Teräs on ympäristöystävällinen valinta:

  • äärettömän kestävää
  • ei vaadi pintakäsittelyjä
  • 100 % kierrätettävää.
Kokonaan jaloteräksinen Steely-kaide sopii sekä sisälle että ulos.
Kokonaan jaloteräksinen Steely-kaide sopii sekä sisälle että ulos.

Kotimaista laatutyötä
Steelman-kaiteita markkinoi ja myy Stalatech, joka on suomalaisen Stalatube Oy:n tytäryhtiö. Kaiteet valmistetaan käsityönä Turun Teräskalusteella laadukkaasta, kotimaisesta Stalatuben jaloteräsputkesta.

Steelman-portaat ovat design-tuote

Steelman-portaat ovat erittäin tyylikäs desing tuote, joka varmasti nostaa myös asuntosi arvoa.

Steelman-portaita on kolmea eri mallia: suora, L:n muotoinen ja U:n muotoinen. Steelman-portaiden askelmat ja lepotaso ovat massiivipuiset.

Vakiopuulajit ovat:

  • Tammi
  • Pähkinä
  • Pyökki
  • Saarni
  • Kirsikka
  • Teak

Tilauksesta on saatavissa tietenkin myös muita puulajeja.

Mallistomme askelmat ovat aina suorat ja niihin on valmiiksi integroitu tyylikkäät liukuesteet.

20114_25244.jpg

Steelman-portaiden kaikki metalliosat ovat harjattua ruostumatonta terästä ja siten erillistä pintakäsittelyä niille ei tarvita.

Kaikki portaat mitoitetaan asiakkaalle toimituskohtaisesti. Portaista luodaan 3D-malli, joka takaa huippulaadun ja ensiluokkaisen asennettavuuden. Portaiden asennus käy mitoituksen, mallinnuksen ja tilavarauksen ansiosta käden käänteessä.

Steelman-portaiden kaiteisiin on valittavissa kaikki Steelman-kaidejärjestelmän vaihtoehdot. Stalatechilta saa myös portaisiin tyylikkäät Steelman-käsijohteet.

Lisää Steelman-tuotteista

20114_25242.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20202_62518.jpg
Moderni Tuuli-hirsihuvila sulautuu suomalaiseen maisemaan
Tuuli Petäjä-Sirénin suunnittelemassa uutuusmallistossa ympäröivä luonto ja sisätilat ovat saumaton kokonaisuus.
20096_17406.jpg
Vapaa-ajan asunto mummon maille
Uuden seurantakohteen rakennuttajaperhe halusi laadukkaan, muuttovalmiin huvilan, joka olisi ammattilaisten rakentama ja sisustama. Rakentaminen jätettiin Kastellin ammattilaisten tehtäväksi, sillä muuttovalmiiksi rakennettu Kastellin ValmisHuvila edusti juuri halutunlaista, vaivatonta mutta laadukasta huvilarakentamista.Tutustu seurantakohteeseen...
20073_3740.jpg
Nuohousalan keskusliitto tiedottaa
Talven kylmillään seisseiden mökkienkin lämmittäminen on turvallista, kun se vain tehdään oikein. Tulisijojen ja saunan kiukaan lämmitys on aloitettava varovaisesti ja hissukseen. Vaaralta vältytään, kun noudatetaan perusvarovaisuutta. Tulta ei saa jättää valvomatta, eikä saunassa, varsinkaan kiukaan lähellä, pidä kuivattaa vaatteita. Toimiva palovaroitin pelastaa henkiä. Tarkista sen patterit!
20149_40959.jpg
Vesi, viemäri ja lämmitys - yleisimpiä ongelmia
Vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmät ovat osa rakennuksen talotekniikkaa ja niiden oikealla käytöllä voidaan vaikuttaa sekä asumisviihtyvyyteen että energian- ja vedenkulutukseen. Laitteille tehtävä säännöllinen huolto estää vikojen kasautumista sekä vahinkojen syntymistä, mutta hyvästäkin huollosta huolimatta ongelmia saattaa joskus ilmetä.
20107_22627.jpg
Pudottiko lumi rännit?
Toimivan kattokokonaisuuden viimeistelee tyylikäs ja toimiva sadevesijärjestelmä. 150 neliön katolla 20 mm:n sade tarkoittaa 3000 litraa poisjohdettavaa vettä, kaatosateessa, vieläkin suurempaa määrää, joten kestävyyttä vedenpoistossa tarvitaan. Icopalin Sadetar selviää haasteesta voittajana, siksipä Icopal myöntääkin Sadetar-sadevesijärjestelmälle kymmenen vuoden takuun!Lisätietoa Icopalin Sadettaresta
7_P_17659.jpg
Kuopion asuntomessutontit
Vuoden 2010 asuntomessut järjestetään Kuopion Lehtoniemessä. Alueen tonttien haku alkaa maaliskuussa. Alueelta on haettavissa 35 omakotitonttia, 2 rivitalotonttia ja yksi yhtiömuotoiseen pientalorakentamiseen tarkoitettu tontti. Tonttien neliöhinta vaihtelee 40 ja 100 euron välillä. Kooltaan tontit ovat 600–1800 m².Tontteja voivat hakea kaikki messurakentamisesta kiinnostuneet henkilöt, talotehtaat ja rakennusliikkeet. Hakijan kotikunta tai mahdollisesti aikaisemmin kaupungilta saatu tontti ei rajoita tontin saamista. Messurakentajien valinnasta ja suunnittelun ohjauksesta vastaa messutoimikunnan alaisuudessa toimiva laaturyhmä. Siinä ovat edustettuina molemmat messujen järjestämisestä vastaavat tahot eli Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Kuopion kaupunki. Tavoitteena on mielenkiintoinen ja monipuolinen asuntoalue.– Messualueen erikoisuutena on, että tarjolla on myös edullisempia, pienellä rakennusoikeudella olevia tontteja. Tällöin rakennuttajalta ei edellytetä suuria investointeja. Toivomme hakijoiksi myös ensimmäisestä omakotitalostaan haaveilevia rakentajia, sillä Kuopion asuntomessuista halutaan tavalliset, koko kansan messut, kertoo messupäällikkö Pasi Hulkkonen.Messualue Lehtoniemi on yksi neljästä uudesta asuinalueesta, jotka yhdessä muodostavat Kuopion Saaristokaupungin. Linnuntietä Lehtoniemi sijaitsee vain 2,5 kilometrin etäisyydellä Kuopion torilta. Uusi, maisemakatuna toteutettava Saaristokatu tulee yhdistämään messualueen ja Kuopion keskustan. Vesistö ja kauniit rantamaisemat ovat näkyvin osa tulevaa Saaristokaupunkia. Rantaviivaa alueella on yli 40 kilometriä, ja kaikki tulevat asunnot ovat enintään 500 metrin etäisyydellä Kallavedestä. Asuntomessualueen tonteista 8 on omarantaisia.Kuopion asuntomessujen teemoiksi on valittu "Hyvinvointia ja elämänlaatua – hyvä kaupunkikoti järven rannalla", "Matalaenergiatalot – edullista asumista luontoa säästäen" ja "Oma piha – perheen paras puuhapaikka". Teemojen tehtävänä on tukea messualueen rakentumista kokonaisuutena.Tonttien saajat valitaan suunnitelmien laadun ja teemojen huomioinnin perusteella. Suunnitelman tulee myös sopia asuntomessukokonaisuuteen sekä Suomen asuntomessujen asettamiin tavoitteisiin. Suomen asuntomessujen toimintaideana on parantaa asumisen laatua Suomessa. Toimintaideaan voi tutustua osoitteessa: www.asuntomessut.fi.Tonttien haku alkaa maanantaina 3. maaliskuuta ja päättyy keskiviikkona 23. huhtikuuta. Laaturyhmä kokoontuu 12.5. ja valitsee tonttien saajat. Tämän jälkeen kaupungingeodeetti tekee asuntomessujen laaturyhmän esityksestä tonttien varauspäätökset ja vuokraa tai myy asuntomessualueen tontit sekä päättää muut tonttien luovutusehdot.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton